Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Netradiční a (ne)zajímavé nápady proti pětici velmi věcných a upřímných investorů, kteří nic neprotahují. Prakticky každá poznámka investorů je přesně mířený úder do domečku z karet nabízejícího, který často odchází buď velmi naštván nebo alespoň zklamán. Krom toho je Den D přehlídkou českých zručných ručiček, které tvoří neskutečné věci jako kolo s pákovým pohonem (nevím, jak to přesně vynálezce nazval) nebo láká vtipálky s jejich dokonalými podprsenkami z jistého anglického seriálu (fanoušci IT crowd vědí...). Přestože je Den D pořadem na tradičním světovém schématu působí v českém prostředí velmi dobře a díky slavné vynalézavosti českého národy jistě přinese hromadu zajímavých nápadů a vynálezů, které by často jinak divák neviděl (a některé by ho ani jinak nepobavily:)). ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál miluji ! Konečně ČT vymyslela něco, co snižuje mé rozhorčení z toho, že platím ty po***né poplatky . . . ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Je docela zábavné sledovat, jak jsou lidé mimořádně naivní a hloupí. Ti, co do toho pořadu šli, ho museli předtím už mnohokrát vidět. A přesto tam přijdou nepřipraveni a kolikrát s neskutečnými blbostmi. Oceňuji, že investoři se s uchazeči nemazlí. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem docela ráda, že něco takového zavítalo k nám do ČR. Den D nebyl špatný nápad. To se však nedá říct o nápadech soutěžících. Za celou dobu jsem viděla snad jen jedinou investici, která za něco stála. Přivítat tam co nejvíce bláznů a šílenců je na druhou stranu výhrou..kdo by se jinak díval, že? ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak to si zase někdo dělá z televizního stáda dobrý den, nebo co... :-/ . . . Prý "...chytrý BYZNYS..."... Sic! 8-o ... No údajně SOUTĚŽ! (Sic!) ... Pan Okamura to řekl v jedné slabé chvilce nakonec sám a správně. Je to REALITYŠOU... Každopádně pak d.m.s.n. jako spousta jiných blbostí nemá co dělat ve skvělém čase na hlavním kanále televize veřejné služby! - - - P.S. A ta paní B. je opravdu ta, co dělala >byznys< s jistým chytrákem M., co sice samozřejmě - ač stíhán - nebyl odsouzen, ale na tom jejich ministzvěrstvu se jako všude ve vládních institucích a státní správě děla pěkná zvěrstva? Že se nepochlubí... Tak bez dalšího komentáře... - - - P.P.S. Každopádně když vidím, poslouchám a vůbec tak nějak pracovně-lidsky vnímám ty >investory< , nenabídl bych jim podíl ani při výrobě sracích sáčků pro jejich limuzíny brázdící silnice té naší šašské Stolice... - - - - - (Párkrát jen tak v Dobrých Dnech nahlédnuto občasně na ČT1, hodnocení 553., znechucený komentář zde jako bezedně mnohý - 26.1.2010) ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem díky jeho debilnímu nicneříkajícímu názvu objevil až dva roky po jeho premiéře. A on je to jeden z nejlepších pořadů na ČT. Reality show, něco jako Hvězdná pěchota, až na to, že se tam nechodí ztrapňovat patnáctileté puberťačky, ale dospělí lidé. Zároveň je to i slušná učebnice pro začínající podnikatele. Hitparáda největších exotů, co se dosud v pořadu objevili: 1. Jaroslav Pomahač (multifunkční akrobatické plavidlo/ponorka) 2. Jiří Steklý (čokokornouty) 3. Hana Laila Fatima Kotálová (taneční terapie) 4. Milan Fikar (početí potomka u neplodných párů) 5. Ivan Neumann (neinvazivní omlazovací plastická operace) (pro podobnou trestnou činnost byl odsouzen již v letech 1657, 1723 a 1849) ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý pořad. Asi nejvíc mě šokoval Marek Hlávka, který si přišel říct o 300 000,- na svojí cestovní kancelář Toy traveling (cestovka, jejímiž zákazníci jsou plyšáci). Což mi přišlo jako šílená hovadina, která pak k mému ještě většímu překvapení měla obrovský úspěch a peníze od investorů dostal. Neuvěřitelný, co všechno česká hlava dokáže vymyslet. Další velkou peckou je investor s přezdívkou "Mr. Sorry", který všechny ty chudáky, co si tak věřej opravdu tvrdě vypíská. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto súťažná relácia Českej televízie ma pomerne dosť zaujala. Pred tým som nevidel nič podobné. Úlohou odvážneho, začínajúceho podnikateľa je presvedčiť niekoho zo štvorice investorov, o tom, že jeho projekt bude ziskový a oplatí sa do neho vložiť kapitál. V pozícii investorov sa ocitli skúsení veľkopodnikatelia či draví finanční žraloci. Profesionáli, čo majú nos na peniaze a nedajú sa oblafnúť kdejakou sprostosťou. Originálna reality-show. *** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pořad na úrovni. Hodně rád sleduji a vždy s napětím s jakým nápadem přijdou žadatelé, někdy je to takový nápad, že se člověk až diví, proč se vůbec přihlásili. Jinak parádní podívaná, občas i nějaký geniální nápad. A jen škoda, že před investory přijdou lidé, kteří nejsou připraveni na prezentaci. A nakonec se výborný nápad bohužel nerealizuje. Pět investorů čeká ve svém doupěti na nápad, který stojí za investici. Česká verze celosvětově úspěšného pořadu. Provází Jan Pokorný. Investoři: Dana Bérová - Bývalá ministryně informatiky, Marta Nováková - Předsedkyně představenstva U&SLUNO, Tomio Okamura - Vlastní cestovní kancelář MIKI Travel, Ivan Pilný - Stál v čele české pobočky Microsoftu a Českého telecomu, Michael Rostock-Poplar - Patří mezi zakládající partnery poradenské společnosti Venture Investors Corporate Finance. / Viděné epizody z 1-2 řady cca *20.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Chápu smysl tohoto pořadu, leč takovouto formou povýšenců na křeslech oblepených penězi a člověka z lidu dělajícího "blbce" před národem nejen ze sebe...?!!! Vidíme zde příklad jasně definovatelného špatného zpracování slušného tématu k zamyšlení, ale delšímu. Hvězdu za nápad.! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady, obdivuhodné intuitivní jednání a pozoruhodné ekonomické postřehy, to je asi to, co dělá tento pořad tak poutavý. Jednotliví investoři jsou sympatičtí (některý více, jiný méně) a jejich peníze se nebojí z kapsy vykutálet. Den D je podle mého velmi zdařilý počin. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kam až může zajít snaha televolů o nový formát zábavy nám ukazuje tento pořad. Snaživý svazák Pokorný skáče jako srna, investoři se chmuří a sedí na kešeni, žadatel škemrá a tančí taneček jak bajadéra, investor se tahá o procento, o dvě a nakonec puf! pšouk a je to fuč. Gott sei dank! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazila já, odpůrce většiny tv pořádů, úplnou náhodou při pracovní nudě a šéf by ze mě nejspíš radost neměl, jelikož jsem se do závěrečných titulků úplně zapoměla věnovat pracovní náplni. Online sleduji předchozí díly čtvrté řady, časem se chystám i na další, jelikož Den D opravdu dokáže zaujmout a udržet. Investoři čtvrté série jsou navíc hrozní sympaťáci. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jen odleskem byznysu, té chladnokrevné nenažrané bestie. Nevím, co od těch lidí chtějí, když málokdo získá u investora kapitál. Sedí tam několik páprdů, kteří čekají na druhého Edisona, do kterého mají všichni daleko. Prachy, prachy, prachy, o tom film je, ne o nápadech. Několik nápadů se mi velmi líbilo, ale páni investoři je zadupali. Nechápu. Ale musím uznat, že žádné slovo pěti gurů byznysu není zbytečné a každá věta má smysl. Plácat o ničem umí Paroubek, ale vyjádřit se trefně k věci, umí pětice dokonale. Je to zábavné a iritující zároveň. Častokrát se ozve, že je pro daný výrobek český trh příliš malý...hernajs každý nemůže podnikat v oblasti hrobnictví, aby měl široké odbytiště! ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Koukám až čučím a nestačím se divit: Je to sice reality show, ale nikde žádnej Mareš, ani ta, co už hodně dětí porodila. Žádné sms hlasování, žádná vila a ani Vladko. Nevidím milionáře, co hledá manželku z řad utajených pornohvězd. Nikdo tu nehledá tátu ani mámu a ani kmen tu nepromluví a nezhasí pochodeň. Nikde tu neběhá 42 centimetrový Paklíč a i Takeshiho hrad zůstane nedobyt. Den D všechno uvedené nemá a přesto je nejzábavnější. A nejlepší na tom je, že ho vysílá ČT - alespoň na něco mi jdou ty koncesionářské poplatky ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená náplň úterních večerů. A krásná demonstrace toho, že nápad nestačí... Líbilo se mi, že obyčejný smrtelník mohl trochu nahlédnout do světa byznysu a že se mohl z první ruky dozvědět něco o roztodivných zlepšovácích a potenciálních novinkách na českém trhu. Zároveň bylo pozitivní, že to nebyla charita. Investoři investovali svoje peníze a tudíž je vráželi pouze do projektů, ve kterých viděli budoucnost... 100% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad pro podnikatele. Člověk přijde se svým nápadem a skupina investorů mu na to buď peníze dá, nebo ne. Jeden z nich je Tomio Okamura. ()

Reklama

Reklama