Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Akční oddechovka jak se patří. Celej tým je gutte a složenej ze samejch sympatickejch herců. Zvlášť Jeffrey Dean Morgan se hodí na tyhle vůdčí charismatické role. Pak mě ještě hodně bavil mexickej sniper s kloboukem. Je tam pár opravdu hezky udělanejch nápaditejch scén a vůbec z celýho filmu sálá, jak je komiksově svěží. Hrozně mě bavily scény se záporákem a jeho gorilou (chudák slečna co držela deštník). Prostě jsem se bavil. V podstatě každej film ve kterym v poslední době hraje Zoe Saldana fakt stojí za to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A-team by sice tenhle tým roznesl na kopytech a podal si je levou zadní, i tak je ale The Losers celkem příjemný béčkový akčňák. Jeffrey Dean Morgan je opět charismatickej, Zoe Saldana je tak hot, že by podpálila i plátno a Chris Evans je zde opět expertem přes hlášky. Celej tým je výborně obsazenej a skvěle to mezi nimi funguje. Nefunguje zde ale hlavní záporák, protože to co předvádí Jason Patric je něco úděsnýho. U akčních scén je taky na co se koukat. Jenom režie je místy trochu nevyrovnaná a i přes svou délku to má pár hluchých míst. Navíc ten videoklipový střih byl místy na škodu. Vcelku ale další velice příjemná týmovka tenhle rok.70% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moje emoce si při sledování těchto tupomyslných výplachů prostě nemohou pomoci! Hlášky, výbuchy, klipovitá akce, řízný soundtrack... prostě to žeru! Po A-Teamu sice již tak nehltám, ale pořád si chutné kousky podobně vytříbené podívané dokáži užít. Hodinka a půl utekla jako nic, a i když napětí a vtip nejsou zdaleka tak dobře dávkovány, jako v případě již zmíněného blockbusteru, usínání při sledování Losers rozhodně nehrozí. Zoe Saldana je také daleko větší roštěnka než agentka ve slunečních brýlích, která se v A-Teamu ani neráčila obnažit... U mně s tímto filmem absolutní spokojenost. Beru to jako ryzí nefalšovanou zábavu: pustit, užít si adrenalin a zběsilou jízdu, vypnout. Tahle partička mě slušně pobavila, a kdyby tedy nakonec ta dvojka vznikla - klidně i pro videa - jdu do toho zas. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zábavný béčko, kde se municí nešetří a akce je stylová, nabušená a od White dobře natočená a hlavně je to ještě celý správně vyvážený na stranách vážný akce a parodie, já se prostě a jednoduše bavil, i když bych teda v elitním komandu uvítal někoho jinýho než Morgana a Evanse, ale jelikož to bylo trochu hozený i do parodie, tak tam až zase tak moc nepřekáželi. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Peter Berg nepostavil za kameru sám, Sylvain White je totiž netalentovaný (ani-ne)řemeslník, pro kterého je pojem ‚nápad‘ sprosté slovo. Od militantní komiksové týmovky bych chtěl víc než jenom nezáživnou patlaninu, která se spokojí s několika odpálenými prskavkami, nad nimiž občas zakrouží jakože strašlivě cool kamera, a hlavně vybroušenější partu drsňáků. Funguje akorát Chris Evans, který prostě vtipné hláškaře umí, stejně tak jako Idris Elba bad-ass motherfuckery. Zbytek nevýrazný (unylý J.D. Morgan), nebo protivný (přehrávající Jason Patrick), stejně jako celý zbytek filmu. Na producentský tým a fakt, že má jít o přímou konkurenci Carnahanovu A-Teamu hodně špatná flákota. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je scéna zo satelitu Arecibo, ktorý sa nachádza v Porto Rico. Arecibo sa objavil už v bondovke Zlaté oko alebo sci-fi Kontakt. (Wargoo)
  • Scénář je částečnou adaptací prvního "The Losers" komiksu "Ante Up", který vyšel u DC Vertigo. (3DD!3)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama