Reklama

Reklama

Missí život

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2009, 15 min

Obsahy(1)

Holčičí povídání o tom, jak se dá či nedá prorazit s pěknou tvářičkou. Jak se žije dívkám a ženám, které prošly soutěží krásy? Dobyly modelingová mola nebo jsou maminkami v domácnosti? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ty missky mají ale těžkej a politování hodnej život že? Nechcete si to alespoň dočasně vyměnit? V současnosti na Public TV. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Dno televizních pořadů. O tom, jak napudrované rádobykrasavice vykládají o svých "starostech" - jak neumí vařit, jak to mají nehorázně těžký život a jak je modeling úplně deptá. Inu, to aby už na televizních stanicích mohli vysílat zpovědi bezdomovců... ()

baby1978 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořadu si mysleli, že na pořadu o misskách vydělají peníze a přitáhnou diváky k obrazovkám. Ovšem zapoměli, že soutěže krásy za ta léta upadly do suterénu české kultury, dávno se nedají nazvat prestižními a slovo miss je pomalu synonymem pro zlatokopku a k..u. Poslední uznávanou miss je Monika Žídková, lidé ještě berou Bučkovou a Lutovskou, ale ani tyto dámy by svou přítomností nezachránily tento velice nekvalitní dokument, jež je spíše než dokumentem reklamou na missky, které reklamu nepotřebují. Chybí důvod ke sledování i v případě, jste-li kamarád či fanoušek některé z nich. ()

Reklama

Reklama