Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu,že je to pořad pro děti a nejsem cílová skupina,ale takhle ne. Moderátoři jsou příšerní a neskutečně přehrávají a celkově mě příjdou,že mají inteligenci slepičího exkrementu. Navíc pokud se budu chtít podívat na pohádku pustím si Nickelodeon nebo Disney Channel tam vydržím cca 3 minuty reklam a nemusím poslouchat tady nějaké žvásty. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Program českej verejnoprávnej televízie, ktorý je určený tým najmenším divákom, ďeťom v predškolskom veku. Nahlúpli moderátori, nahlúplo sa správajúci hostia a do toho celkom pekné animované rozprávky. Ťažko sa hodnotí niečo podobné. Pre malé deťúrence to má určite veľkú hodnotu a zmysel, čo je celkom fajn. No ja nemôžem dať "Kúzelnej škôlke" viacej ako jednu hviezdičku. * ()

Reklama

dewil21 

všechny recenze uživatele

Tento pořad oceníte zejména ve chvíli, kdy už vás další "a proč?" motivuje ke skoku z okna. Je úplně jedno, kdo to uvádí a co se tam řeší, hlavně, když malí šklebáčci zanechají své sofistikované hudební produkce na plechový bubínek - škodolibý to dar prarodičů, usadí se a s otevřenými mordičkami sledují obrazovku. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jak já ten pořad milovala, když jsem byla malá! Když se začala Kouzelná školka vysílat, byla jsem právě v tom ideálním věku a vyrůstala jsem na ní. Po letech to ale zmizelo. Nemyslím si, že by to byla moje vina, že bych už moc vyrostla, ale změnou moderátorů (či jak jim mám říkat) se to strašně pokazilo. Na pana Zindulku ani Kostelku se (při vší úctě) prostě nedá ani zdaleka tak dobře koukat a tři změny interiéru a stylu (copak nikomu pořád nedochází, že děti chtějí všechno pořád stejné, aspoň dokud to funguje?!) to strašně shodily dolů. Škoda, protože jako předškolní a školní holčička jsem ten pořad vážně zbožňovala. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím provedení samotného pořadu, respektive studia, na kterém evidentně ČT velmi šetří. beru to spíše v globálním pohledu. Nic podobného, co by provázelo děti nějakými dětskými pořady není a proto hodnotím kladně. Je tomu co vytknout, ale jendoduše není konkurence, takže jsem rád, že i pro nejmenší je v TV pořad, ve kterém na ně někdo promluví a nekvíčí z obrazovky jen Pikaču a další hmyz z Japonska. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Františka namlouval v letech 1999–2001 Ota Jirák. V období 2001 – 17. březen 2020 a 25. květen 2020 – 11. září 2020 namlouval Františka Tomáš Juřička a v období 23. března 2020 – 15. května 2020 a od 21. září 2020 Pavel Tesař. (TomasSlach)
  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)

Reklama

Reklama