Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě vždycky lezl krkem, jak Františkem, tak moderátory a ani jako malej jsem to nijak extra nezbožnoval. Každopádně jsem za něj hrozně rád, protože je to jediný, u čeho můj pětiletej hyperaktivní brácha vydrrží. Tudíž celá rodina je ráda za trochu oddychu, alespoň na tu půlhodinu, a proto taky dávám ty 2*.. :D ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Už v útlém věku patnácti let u mě zakotvila Kouzelná školka s čarovným Michalem, těžkým frajerem, jenž by si dokázal i z hovna vymodelovat jachtu na solární pohon, která jede v noci líp než ve dne. Když jsme pak se školou jeli do divadla, vybral si mě na pódium a za mé husarské kousky, které ho velice upozadily, mi věnoval chutný lepenkový párek v rohlíku. Michal pro mě byl vždy vzorem nekonečných možností. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

JOOOO! Tenhle seriál je absolutní nářez!! Poslední díly sice trošku zaostávají ale i tak má Magic Kindergarten absolutně pomalé tempo a tisíce rad do života!!!!!! Když zkouknete všechny epizody alespoň prvního roku vysílání,,, máte zaručený bohatý život!!!! Kromě absolutně přehrávajících a tupohrajících herců tu máme totálního drsňáka Františka Beznohu a jeho gang trpaslíků!!! Kdyby tohle běželo v kině, nenechám si ujít ani jednu zatracenou epizodu!!! A to do kina moc nechodím!! Tahle show je vlastně totální masakr pro blázny a doporučuji si vám koupit necenzurovanou verzi - to pak bude teprve zábava. Pro děti tohle 100% není ale můžete jim alespoň pustit francouzskou vykrádačku tohoto pořadu!! Objektivně za 6* bohužel jsem se překlikl na 3* a jsem líný to spravit. ()

annifrith 

všechny recenze uživatele

Já dávám tři. K některým uvádějícím mám výhrady, ale děti je nepochybně berou, jinak by je asi vyměnili. Majda se mi líbila na začátku, ale na diblíka už je dost ve věku nediblíků. Jitka Molavcová, Jana Hlaváčová, Libuše Havelková a děda Kostelka byli fajn. Ne už tolik mužský diblík Michal, který někdy vypadá, jako by si odběhl z Mimtria. Ale nápady, co má, ujdou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Program českej verejnoprávnej televízie, ktorý je určený tým najmenším divákom, ďeťom v predškolskom veku. Nahlúpli moderátori, nahlúplo sa správajúci hostia a do toho celkom pekné animované rozprávky. Ťažko sa hodnotí niečo podobné. Pre malé deťúrence to má určite veľkú hodnotu a zmysel, čo je celkom fajn. No ja nemôžem dať "Kúzelnej škôlke" viacej ako jednu hviezdičku. * ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Michal Nesvadba po 24 letech ukončil účinkování v Kouzelné školce. Poslední díl s Michalem Nesvadbou byl odvysílán 30. června 2023. (TomasSlach)
  • Michal Nesvadba používá speciální pásky, mají méně lepidla a obsah v krabici by neudržely. Spotřeba pásek za měsíc je několik kilometrů. (TomasSlach)
  • Michal Nesvadba s nápadem na gag se samolepící barevnou páskou přišel v obchodě, když pozoroval muže, kterému nešlo zabalit balík. Gegy se samolepícími barevnými páskami předvedl v roce 1997 na festivalu v Japonsku a měl tam velký úspěch. Na světě prý nikdo nic podobného nedělá a Michal umí s lepicí páskou udělat cokoliv a kdykoliv. (TomasSlach)

Reklama

Reklama