Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Toto je těžké hodnotit i těžké jednostranně odsuzovat, s rodinkou nebo s děckem se nato alespoň jednou občas rádi podíváte, ale že bych to vyhledával sám to opravdu ne, takový masochista zas nejsem..Irituje mě tam vždy na začátku ten trochu pitomoučký hlas když se ozve "KOUZELNÁ ŠKOLKÁÁ":-) Pohádky tam zas tak dobré nejsou to si nemyslím, spíš nové a neznámé věci. Ale i tak na Kuřátka či starší pořady pro děti to nemá.. ()

Gilmour93

všechny recenze uživatele

Chudák František, někteří tady o něm píšou, jako by jim obhospodařoval starou.. Věřte tomu, nebo ne, má tříletá dcera se včera zaregistrovala na csfd, mrkla před spaním na Stalkera a dala mu, světe, div se, odpad! A asi to nebylo proto, že ji Tarkovskij na konci nepopřál, aby se měla fanfárově.. Nezbývá, než souhlasit se salahadinem. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hlasuju za děti :-) pro předškoláky je Kouzelná školka něco jako třeba pro nás finále MS světa v hokeji, kdy v něm naši hrají hlavní roli :-) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pohádky jsou asi jediným pozitivem téhle šaškárny. Pro děti to určitě může být zábavné,ale mně to připadá spíš trochu jako brainwashing... myslím hlavně co se týče loutek a především těch trapných uvaděčů.Ale jako malá jsem koukala,ne že ne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Program českej verejnoprávnej televízie, ktorý je určený tým najmenším divákom, ďeťom v predškolskom veku. Nahlúpli moderátori, nahlúplo sa správajúci hostia a do toho celkom pekné animované rozprávky. Ťažko sa hodnotí niečo podobné. Pre malé deťúrence to má určite veľkú hodnotu a zmysel, čo je celkom fajn. No ja nemôžem dať "Kúzelnej škôlke" viacej ako jednu hviezdičku. * ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pořad pro děti naplněný mnoha pohádkami. Nejvíc k provázení pořadu sedli Magda Reifová a Michal Nesvadba. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Já vyrůstal na Štěpánce a Čertíkovi Bertíkovi a jak to člověka poznamená, o tom ví jen pamětník. Kam se na ně hrabou nějaké školky...i když obsazená je hodně výživné. Molavcovou nesnáším odjakživa, Nesvadbu taky a ti ostatní jsou též velké peklo. Nechtěl bych být fakan, povinně usazený před obrazovkou:-))) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

snad je to tím, že na to již nekoukám těma dětskýma očima, ale prostě mi to přijde nějaký... infantilní... kupodivu. 40% ()

salahadin

všechny recenze uživatele

Tohle můžou hodnotit jen děti! A já dítě nejsem. Takže ano - z donucení jsem se musel se svým 4letým bratrancem podívat na pár dílů, ale jako dospělý nemám právo našim mrňatům kazit zážitek:-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak to ještě šlo, ale dnes mi přijde, že to nějak kleslo. Nevim no. Možná je to tím, že už jsem docela vyrostl :-D :-D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro děcka možná fajn pořad, ale když si vzpomenu na ty – jenž jsme sledovali my jako malí caparti, tak je to jen slabý odvar. Přibylo trapnosti a kvalita šla taky rapidně dolů. Svého času se to Magdalena Reifová ještě snažila jakžtakž držet nad vodou, ale postupem času se z toho stala jen další pitomost na České televizi… ()

Reklama

Reklama