Scénář: Brian Koppelman .. Skvělý "pan Gekko" se zde připravuje na svůj návrat..(18.9.2010)

Lze-li spoilerovat film celkem o ničem, pak ano - POZOR SPOILER! Míša předvádí vyžilého kolonádního obšousta a tlučhubu, který opíchá všechno, co mu pípne na radaru a všude trousí nudná životní moudra o sexu. Nutno uznat, že i se sedmým křížkem na krku, krepovým krkem a povislýma kozama dokáže diváka přesvědčit, že má v penisu kost. A tak když sveze na jitrnici o padesát let mladší dceru své o třicet let mladší milenky, kupodivu mamá, místo aby se nadšeně přihlásila do sendviče, to nerozchodí a dá mu to pěkně sežrat. Zajímalo by mě, jestli toho vitálního dědka už jen nehraje a ve skutečnosti je to pouze mrhání gerontofilní Zetou.(15.9.2010)

Rozpočet $15miliónovTržby USA $4,360,548Tržby Celosvetovo $5,058,447(17.1.2011)

Začalo to špatným EKG... pokračovalo to sexem s dcerou přítelkyně... a konec byl o tom, že ke štěstí nestačí bejt starej, ale že ke stáří potřebuješ prachy..... M.Douglas povídá o životě... žádný vzpomínky starýho partyzána, ale chlapa, kterej má prachy a zkušenosti a kterej mění věci i když fungují. Nic netrvá věčně a tak v happy endu pochopí, že stáří není nemoc. A že na selhání není nic vznešenýho. Asi takto v kostce. Představení pro jednoho herce a já doufám, že jen takový ,,rozehrání“ se před Wall Street 2. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vypadat jako někdo, kdo poznal svět. 2.) Hodilo by se mi pár rad ,,jak na to“ s holkama (s klukama to umím..). 3.) Co neuteče - ,,vojedu“ – tenhle film je o mě!!!!!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *(6.10.2010)

Hudba: Michael Penn (18.4.2012)

• paascha

Kdyby místo Douglase hrál ve filmu jeho plakát z Volného pádu, předvedl by lepší výkon, než Michael osobně. Dějově jsem se moc nechytal, sympatie chyběly, zkrátka slabota.(28.9.2010)

• WANDRWALL

I úspěšný prodejce aut má problémy. Kdo si myslí, že ne, tak ať se koukne na tenhle zajímavý film.(25.4.2011)

One-man show Michaela Douglase, zbytek filmu se už jen líně táhne za ním.(13.8.2010)

• Sofia

Naprosto zbytečný film, kde Michael Douglas hrál tak nesympatického chlapíka, že jsem posledních dvacet minut dokoukala bez zvuku, protože už jsem ty jeho debilní řeči nemohla poslouchat. Potěšili jen sympaťáci Susan Sarandon a Danny DeVito.(28.2.2012)

• playboxguest

Některé filmy, na které nedám dopustit, mě na první shlédnutí nechytly dřív jak po první půl hodině. Málokdy se mi ale stane, že by mě film chytl hned na začátku a po osudné půl hodině mě naopak bavit přestal. No a Solitary manovi se ten druhý případ podařil. Dobré herecké obsazení v čele samozřejmě s Michaelem (a Eisenberg mi po Social network přestal být tak nesympatický, jak mi byl a už mi ve filmech vyloženě nevadí), slušný rozjezd, nudný prostředek a chabý dojezd.(13.1.2011)

No ano, Michael Douglas je tu proste Solitary Man. Nazov, ktory napovie o co pojde a ktory zhrna o co islo. Douglas je stale sympatak a tych necelych 90 minut ubehne ako voda, divak sa ma moznost par krat zamysliet na vyslovenymi "mudrostami" a nasledne uplne zabudnut na co sa pozeral :)(16.9.2010)

Majkl vo filme Kedˇ spadne plot, nech spadne celá chalupa ! alebo V drevenom kostole ti aj tehla jebne na hlavu !(24.9.2010)

Celkem neznámý film, který mě ale o to více překvapil. Pojednává o postarším muži, který se stále neumí ubránit před svými choutky. A nato, že má manželku, balí mladé holky všude tam, kde se objeví. Možná příběh ničím výjmečný, ale mě teda zaujal. A Michael Douglas by si zde mohl podat ruce s naší elitou ve stejné branži z filmu Ženy v pokušení. Co mě docela zarazilo, bylo, že zde na csfd je napsáno, že jde o komedii. Ale tento film nemá s humorem skoro nic společného. A nakonec se z toho vyklobalo povedené drama, u kterého si konec musí udělat každý sám. Samotní herci byli dobří a proto jsem se rozhodl, že tomu vrznu 70%.(29.1.2011)

• MartinezZ

Stárnoucí prodejce aut s problémy se srdcem se snaží dohnat co zmeškal. Chodí s nějakou paninkou, co už má odrostlou dceru, který evidentně chybělo ve výchově pěkných pár facek. Douglas se nijak nežinýruje, tahá se s mladicema, co se mu lepí na jeho kreditku, a rozdává své moudré rady všude kolem, ať už je někdo chce nebo ne. No a to se takhle vychrápe s dcerou své přítelkyně (dceři to ani v nejmenším nevadí, dle jejího popisu jsem pochopil, ze šuká všechno od kluků ze školy až po kandelábr) no a nějak na ni neumí zapomenout. Přitom se mu ale na hlavu ještě sesunou podvody, kterých se v branži dopustil a u kterých ho čapli, nikdo mu nevěří, práci mu nikdo nedá, nemá peníze ani na nájem a presto furt vošukává známý a kamarádky členů rodiny a tak ztrácí i tu. Útočiště nachází v malé restauraci svého bývalého spolužáka Dannyho DeVita, kde se znovu schází s onou "dceruškou-šuksem-šuktam". Její máti ale nestojí o to, aby Douglas byl k ní bliž než v okruhu dvou slunečních soustav. A když je všechno v prdeli, je mu přítelem jen ten, koho třicet let neviděl. Možná ho to probere, možná ne. má na výběr. ~~~ Resumé: Pro mě za mě, ať klidně chcípne! ~~~ Proč vůbec o takovém póvlu někdo natáčí film?(16.7.2011)

• Terva

Prý komedie.(7.6.2011)

Největší problém tkví v tom, že to Douglasovi nežerete už ani z toho filmu, natožpak při reálný představa, že tenhle pupkatej prošedivělej děda s povislýma kozama klatí 19letý vysokoškolačky jako na běžícím páse. Ale jinak všechna čest Mikeu. Jsi pořád kolík.(10.12.2010)

Urcit v popredi zajmu stoji a cely film si pro sebe kousek po kousku krade hlavni postava bohemsky vystupujiciho, ale v krizi se nachazejiciho Bena (Michael Douglas), ale to neznamena, ze by to bylo na skodu. Naopak silne herectvi a dobra podpora kolegu ve vedlejsich rolich davaji celemu deji stavu a smrnc. Starsi generace jeste nerekla sve posledni slovo a film jako je tento, moji myslenku jen stvrzuje a v budoucnu treba i znasobi. 75%(29.8.2010)

Největší předností filmu je samozřejmě Douglas, o tom ale asi málokdo pochybuje. Hlavní problém tkví ale v tom, že scénář nakousne hned několik zápletek, které by sami o sobě vystačily na nový film. Benovo holkaření na vejšce a rady Jesse Eisenbergovi (mohlo být velice zábavné, na tom se měl postavit celý film), problémy v práci, neshody v rodině. Každá tahle odbočka by si zasloužila rozvést a hlavně dokončit, což se ale nestane, takže 90 minut jen tak proletí kolem. Právě absence jakéhokoliv rozuzlení je ranou na solar od tohoto filmu a brání mi v tom dát vyšší hodnocení.(14.9.2010)

• moviefilm

Douglas (a aj ostatní herci na čele s DeVitom) sa snažia, ale aj tak je to len nuda, nuda a ešte raz nuda...(27.11.2010)

• Politik

Michael Douglas je ten důvod proč se rozmýšlím mezi 2 a 3 hvězdičkami, pouze na této osobnosti je závislý celý film a tato osobnost v žádném případě nezklamala. To co zklamalo jsou dialogy, scénář a nudná zdlouhavá režie. Ano Douglas stárne a tím dostává i méně kvalitnější role a toto je jedna z nich. Celkem jsem se u filmu nudil a možná je to film spíše pro ženy nebo pro starší muže, nevím, ale já nakonec musím dát jen ty 2 hvězdičky, protože mi to přijde jako tisíce podobných slátanit, které nám předhazují v televizi.(30.12.2010)

<< předchozí 1 2 3