Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (186)

cariada 

všechny recenze uživatele

To nebylo vůbec špatný. Rodina jede někam do kempu kde je začne vraždit trojice v maskách, tady docela nebylo předem jasný komu fandit všichni to jsou debilové. I se dozvíme proč je vraždí, na otázku odpověděla :a proč ne: což mě velice pobavilo. Nelogické chování postav je u těhle druhů hororů naprosto běžné. Přesto si kolikrat tukate na čelo co že to dělají či nedělají co by měli viz zastřelit útočníka když na něj míříte zbraní. Jen snad jedno mínus že jsme neviděli zbylé dva útočníky bez masky. Ps- ta dcera byť hezká tak naprosto na zabití. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Oo jak strašně pobuřující, děsivé a na rok 2018 strašně originalní, že si to i z nějakého důvodu zaslouží být v kině..ještě do toho všeho postavy, který jsou na přes držku hlavně ta emo píča a pak ještě ty trapný kundy s maskama a nožem z těch šel strach asi jako z květináče.. tohle prostě muselo jít do kin..takových filmů je strašně málo..jo a nezapomínat, že to podle skutečný události! Stalo se to v chánově minulej pátek a zrovna tak to bylo! Jenomže né tak odlehčený, ve skutečnosti šlo fakt o kejhák a né o nějakou hajd end sýk ubrečenou sračkoidní hovadinu měkčí než puding. To i z Regíny z vyvolených šel větší strach a to nemusela mít ani masku, měla botox a ten děsil i bez strašidelný hudby. ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(61%) První ONI mi také nepřišel jako nějak nápaditý a světoborný horor, ale vcelku to zabavilo tak jsem ty slabší 3* dal. Zde se mi to jevilo o malý stupínek lepší, prostě opět jednohubka na zabití volného času. Vyvražďovaček bylo pár, některé byly slušně krvavé a především v těchto vraždících scénách hrála super hudba – prostě známé songy, což dávalo filmu tu správnou ujetost. Konec už byl samozřejmě dost přehnaný, ale co už. Zabavilo mě to, nenudilo, tak proč ne? ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, čo mám na toto povedať. Vidím, že film má aj svojich fanúšikov, no podľa mňa je toto počas posledných 10 - 15 minút absolútna filmová a scenáristická retardácia. Asi som prvý film trošku podcenil, pretože mám pocit, že oveľa lepšie vybudoval atmosféru, pôsobil realistickejšie a hlavne sa sústredil na dobré postavy, ktoré boli zaujímavé. "The Strangers: Prey At Night" je presný opak. Nevie na ktoré postavy sa sústrediť. Nevie vybudovať atmosféru a miesto toho z toho spraví bezduchú akčnú naháňačku. A ak hovoríme o realistickosti, tak poviem úprimne, že posledných 15 minút z toho skutočne urobilo komédiu, kde som nevedel už čo si mám myslieť. Absolútna retardácia, ktorá robí zo zlého filmu skutočne katastrofálny. Nebudem to spoilovať, no myslím si, že sú to momentky, ktoré si asi najviac zapamätám a nie z tých správnych dôvodov. A rovnako úprimne som sa rehotal aj na momentke: "Why are you doing this to us?" - "Why not!?" Celý tento film je nudný, je vadný, je absolútne zle napísaný, tie decká dokopy hneď na úvod pôsobia ako klišé postavy a nič tomu dokopy nemajú šancu dať a myslím si, že nepotrebujeme hororové paródie keď existujú filmy ako je tento. Nevedel som čo čakať, ale takto zlý film som teda určite nečakal. Dúfal som aspoň v trošku inteligencie, no tento film ju rozhodne nemá. Za mňa hovorím nie a film neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)

Reklama

Reklama