Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické 2. - Vzpoura začíná (video film)

• Kanada

Blood Countess 2: The Mayhem Begins

Horor / Erotický

Česko / Kanada, 2009, 86 min

• NinadeL

Tak teď už si to nehraje vůbec na nic a je to jen obyčejné softporno. Takže zbývá jen dodat: no a co? ;)(6.7.2009)

• Ruut

1x blondýna 30 let velké umělé prsa (Alžběta) + 10 černovláska 23 let střední umělá prsa = Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické 2. Zážitek? K nezaplacení (chápej stáhnuto zdarma z internetu)(3.4.2011)

• Vishnar

Jako správný filmový masochista jsem si zhnusil další večer. Nejenom že jsem nedávno skouknul Fantastickou čtyřku 2, který mi zničila celý den, ale teď jsem se pustil do pokračování odpadového filmu o Čachtické paní. Oproti předchozímu dílu jedno velké plus: hudba. Zatímco v prvním díle bych při dalším tónu "hudby" raději skočil z okna, tady se kupodivu podařilo vyloudit i příjemné melodie. Sledujeme hraběnku, kterak se zaučuje ještě jako mladá u své tety. Pozná, jakou moc má v rukou a že si vlastně může se svými poddanými dělat co chce. Kolem pobíhají nahá děvčata, co 90% filmu používají bič. Nejhorší části filmu jsou naštěstí hned na začátku. Pětiminutový porod a snad desetiminutová snová scéna, kdy čtyři polonahé služky bičují Alžbětu, která neustále mele dokola tři věty.(1.1.2010)

• dopitak

A hele, novej Simandl. Po zkušenostech s několika jeho filmy si tohle teda nepustím, a za 199 korun tuplem ne :-)(17.9.2009)

• YURAyura

0/10 Šíma, se zrejme chce aby se odstupem x let prosadil stejne jako Wood. A myslim, ze se mu to podari, vsichni ti co to v dobe vzniku odsuzovali, to diky pokrocilemu alzhaimerovi chvali... Zkratka nic noveho pod sluncem, divaci jsou tupi dav, staci aby nejaky jouda napsal o Bournovi nebo Craigovi, ze jsou skveli a vsichni to opakuji jako stado, protoze diky vymytemu mozku nemaji vlastni nazor...(2.9.2010)

• zdeny99

Na první díl se dívají lidé, jen když si ho omylem zapletou s Jakubiskovou Bathory. Inu toto velenedílo je také z roku 2008 a také z části české produkce. Jestli to měl být pokus o nějaké soft porno, tak ani tohle se nepovedlo. Ovšem jednička měla alespoň trošku děj s opravdovým příběhem Alžběty Bathoryové. Na dvojku se člověk podívá už jen ze zvědavosti, zda to bude opět taková ptákovina nebo snad ještě horší. Co se týče historických událostí, tak s Alžbětou dvojka nemá nic společného. Už je to jen podprůměrné softporno, u kterého se zbývá jen ironicky smát nad veškerými dialogy, které jsou ve filmu proneseny. Ovšem oproti prvnímu dílu zde hrají krásnější herečky, takže tentokrát dávám alespoň tu hvězdičku.(15.12.2010)

• dainio

Je až k nevíře, že i tak hrozný a trapný film má pokračování (děs a hrůza) !!!(29.4.2009)

• 4everMan

Stejná sračka jako první díl.(6.5.2009)

• HappyDeath

Ježkovy voči...kdyby ty prachy na tohle pokkračování daly na chudé děti, udělali by líp... Sranec jako kanec...(19.9.2010)

• +sfinx+

Hodnotit nebudu, protože to asi nemá smysl - jako softporno by to možná ušlo, jako film se to ani nedá brát. Výčet chyb by byl obsáhlý a hlavně zbytečný - celé je to jedna velká chyba. Pokud si to jako lehce erotický cajdák pustíte, tak od toho také jako od softblbosti odejdete a možná budete i spokojeni. Víc tam nenajdete. Já tam však našel ještě něco: Summer Glau! Skoro bych vám tu odpřísáhnul, že je tam..(28.4.2011)