Barbarian Queen II: Empress Strikes Back, The
USA / Mexiko, 1989, 80 min
Joe FinleyHudba:
Christopher YoungHrají:
Lana ClarksonObsah
Ve zlaté době středověku je po zmizení krále jeho žena, královna (Lana Clarkson), zrazena svými poddanými a odsouzena k bolestivé smrti. Naštěstí se jí povede uniknout a přidat se k rebelské skupině, které vévodí bojovné ženy. Královna se k nim přidává a brzy se stává jejich vůdkyní. Spolu s ostatními rebely připravují plán, jak obsadit hrad, který jí byl násilně odejmut. Podaří se královně a ostatním barbarkám přemoci krále a jeho armádu a získat zpět trůn spolu s blahobytem pro její království? (Prochy38)
Prochy38
I když hodnotím stejně, tento díl je ještě trochu slabší než ten první. Hloupé masky, trapná choreografie soubojů, slabý příběh, i celkem hloupě natočeno. Jako vždy ale stačí Laně Clarkson zedvakrát strhnout šaty, což se nám zde splní, a film je zachráněn. Opravdu mě nejvíc bolí ty souboje, protože je to fakt natočeno tak amatérsky, že už z toho i bolí hlava. Lana to drží svou krásou nad vodou, a to mi i stačilo. Ale musím připomenout, že zde je o třídu lepší hudba. Ch. Young není žádný amatér a je to znát! Jinak co, hloupé "fantasy" béčko s pěknými ženami. Přesně to, co jsem čekal.(11.12.2011)
Marty_v.S.
Slabší a o dost ukecanější film než první film s královnou barbarů. Mimoto již nemá s mečem a sandály co do činění. Děj se nám drobet posunul v čase a prostoru, takže moc barbarů nečekejte. Lana Clarkson ukazuje opět své "charizma", tentokrát již o něco vyvinutější ;) Mazaná je scéna v lese, kdy se dvě hrdinky perou, do hlíny převrhnou káď s vodou a už tu máme zápas v bahně ;) V závěru uvidíme i trochu té magie. Jinak je to v pravdě bída. Určeno pouze pro fanoušky Lany Clarkson.(14.7.2011)
kwaicheng
odpad!Špatná zpráva hned úvodem: zpumprlíkovaní muzikanti co nahrávali hudbu k jedničce nestačili vystřízlivět, tudíž film je opět audionebezpečným. Barbaří královna přestože přesídlila z hliněné haluzny do jakéhosi zámku pána, který měl v erbu zdvižený prostředníček, přesto si moc nepolepšila. Asi je jejím osudem aby ji perverzní kasteláni, středověcí automechanici a podobná svoloč v každém díle natahovali nahatou na skřipec. Dvojku chtli mít tvůrci stylovější a tak komparz co hraje stráže navlíkli do papundeklových zbrojí, které drželi pohromadě jen za pomocí nějakých kalounů. CHudáci stráže, ani neviděli zpod přilbic. Jo, pozorný divák hned v první scéně odhalí, že hádce hlavní hrdinky s chůvou nechápavě přihlíží hlavní dvojice protagonistů ze seriálu Chobotničky z 2. patra..holt si asi spletli studio nebo já nevím co.(15.11.2011)
Související
- Barbarian Queen (1985)
Podobné
- Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
- Hněv Titánů (2012)
- Barbar Conan (2011)
- Válka Bohů (2011)
- Souboj Titánů (2010)
- Percy Jackson: Zloděj blesku (2010)
- Cesta bojovníka (2007)
- Vikingové (1999)
- Conan: The Adventurer (TV film) (1998)
- Conan (TV seriál) (1997)
- Pán šelem - Braxovo oko (TV film) (1996)
- Conan: The Adventurer (TV seriál) (1992)
- Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času (1991)
- Deathstalker IV: Match of Titans (1990)
- Deathstalker III – Nájezdníci z pekla (1988)
- Deathstalker II – Duel Titánů (video film) (1987)
- Barbaři (1987)
- Rudá Sonja (1985)
- Ničitel Conan (1984)
- Ator l'invincibile 2 (1984)
- Hundra (1983)
- Deathstalker I (1983)
- Pán šelem (1982)
- Barbar Conan (1982)
- Ator l'invincibile (1982)
- Meč a čaroděj (1982)
- Souboj Titánů (1981)