Reklama

Reklama

Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger

(seriál)
  • Japonsko はじめの一歩 The Fighting! New Challenger (více)
Animovaný / Drama / Komedie / Sportovní
Japonsko, 2009, 26x25 min

Předloha:

George Morikawa (komiks)

Scénář:

Fúta Takei

Kamera:

Júja Kumazawa

Hrají:

Tomokazu Seki, Wataru Takagi, Akio Ócuka, Daisuke Namikawa, Šózó Iizuka, Unšó Išizuka, Keidži Fudžiwara, Kóhei Kijasu, Kendži Ucumi, Daisuke Sakaguči (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ippo pokračuje ve své kariéře profesionálního boxera a snaží se udržet si svůj titul japonského šampiona v pérové váze. Musí čelit různým vyzyvatelům, kteří by ho rádi sesadili a poté by si chtěl splnit svůj sen - být uznávaným na mezinárodní úrovni. Svět boxu je obtížný, jelikož ostatní musí padnout, aby jeden dosáhl vrcholu. (Jigvell)

(více)

Recenze (11)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Přibylo HD rozlišení, přibyl ending s Kumi v plavkách, přibyl jakýsi brazilský superšampión a nový Ippův kolega a obdivovatel, který přichází s hláškami jako ,,Woah, sandbag isn't getting any rest." Když už je Ippo šampión, točí se příběh spíše kolem ostatních, ale celkově se seriál moc nevychýlil ze své původní linie. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Stačilo pouhých 100 dílů, aby se Ippo dotáhl na polovinu nedokončené předlohy (momentálně 881 dílů). Nabízí se otázka, jestli má co série nabídnout, když začíná někde v polovině a končí někde v polovině. Odpověď je,... ano. Alespoň koho zajímá box víc kvůli technice, než kvůli ubližování jiným, tak si ho užije. Na druhou stranu kdo by nechtěl uhodit nového supersilného soupeře Takamury? No já asi ne, protože by mi to pak nehezky vrátil. Oproti původní sérii se docela dost změnilo,... melodičtější hudba, lepší animace, dynamičtější souboje, a pak hlavně, jak říká Angelos, ten infantilní humor. Osobní život je teď prostě čistě komedie, a to méně povedená. Jinak je to asi lepší, ale ten humor mi to kazil. ()

Reklama

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Leč místy dochází Novému Challengerovi dech, je ve svých 26 kapitolách napěchován akcí až k prasknutí. Setkání s neporazitelným světovým šampionem byl jednou z nejpůsobivějších částí seriálu, přesto však pomyslnná korunka patří Takamurovi, z jehož místy až nelidského odhodlání a touhy uspět mi občas šel mráz po zádech. Kéž by Ippo byl jen z poloviny tak motivovaný.. ()

Angelos 

všechny recenze uživatele

Jak já tenhle seriál miluju. Druhá řada je snad ještě lepší, než ta první, fantastický soundtrack, krásna kresba i animace, napínavé a nervy drásající souboje, skvělé postavy a perfektní závěr, který navnadí na další série, které jak doufám, budou co nejdrív. 5*/5 /Jen jednu výtku bych měl, a to k občasnému, až infantilnímu smyslu pro humor :DDD ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Lepší grafika a děj (pro někoho díkybohu pro někoho bohužel) pořád stejný. Sám nevím, kam bych se ohledně děje zařadil. U Hajime no Ippo je děj někdy napínavý, zajímavý, zábavný atd. Někdy je to ale jen prachsprostý fanservis nebo nezajímavý polofiller. No ale kdo by nakonec u pokračování čekal nějakou výraznou změnu, když jde teprve o druhou řadu anime podle jedné z nejdelších mang vůbec. Vždyť v předloze je materiálu tak na 600 dílů ve stejném tempu jako doteď... Btw, i když se New Challenger staví skoro do role seriálu, na který se může začít dívat kdokoli, určitě bych doporučil nejdřív shlédnout původní HnI. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama