Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Komedie a hodně tragédie. Ten film je tak nevyrovnaný, rozblázněný a většinou dění podivně prchavý, jako (hádám) život rockové hvězdy závislé na fetu - za to bravo. K natahované nudě tu dojde, ale nakonec je všechno jak má - když člověk skončí s dobrým pocitem, tak jako já. Uhrančivě charismatický a překvapivě výtečně hrající Brand (ona hvězdná fetka v kariérní krizi), k němu dobře pasující natroublo-natloustlý hodňák Jonah Hill, geniálně odlehčující P. Diddy a řada potěšujících cameí. Nečekaně zvláštní, pěkný. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Výborný našlapaný rozbeh, ktorý dostatočne drží svoje tempo... časom sa trošku zmierni a tlak na bránicu jemne povolí, ale nie dlhodobo - len s menšou kadenciou. Táto komédia patrí do tej skupiny filmov, ktoré prinášajú dnes iný svieži štýl (Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, ...) a má svoje špecifické miesto medzi ostatnými vďaka svojej inovatívnosti a svojskému humoru. Ďalším plusom je nečakané množstvo vhodne rozmiestnených celebrít v ich funny cameach. Film baví od začiatku až do konca ... a o to tu hlavne ide! "Do you have any ideas how many Air Jordans six black kids wear?" ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

"It's Kubrickian!" Za jakýkoliv okamžik s Aldousem Snowem nasázím i krapet přestřelené hodnocení, protože je to zkrátka nejvíchustopřísnejbombakunďák současného šoubyzu. Cameo Paula Krugmana a vyvrcholení pařby v lasvagaském apartmá jsou bez debat nejzábavnější scény roku (spolu se Scorseseho retrospektivou z Dachau v Shutter Island). Are you Paul Krugman? My dad loves your shit. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Apatowova fekální dílna opět vytlačila další seriový produkt, z něhož se budou američtí soudruzi nepochybně bodře plácat do kolen a prskat kousky hamburgerů a popcornů do nižších řad. U předchozích "mistrových" produkčních počinů jsem si vždy docela příjemně protáhl atlase s čepovcem nevěřícným kroucením hlavou a rděl jsem se jako patnáctka před deflorací za toho dementa, který ty "humory" napsal. S nejhlubším zármutkem však musím konstatovat, že nebýt toho ohyzdného Superbad prasovředa v hlavní roli, tento výtvor by až tolik nesmrděl a nechal můj dávící reflex celkem lhostejným. Dokonce jsem se i několikrát cudně zachichotal a ten homoanglán sem tam vykazoval i náznaky charizmatu! Lepší dvojka, Džude! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to veľká pravda, že Get Him to the Greek má aj slabšie miesta a je ich dosť. Ale dvojica Jonah Hill a Russell Brand sa naozaj našli. Je to skvelá kombinácia pre kvalitný komediálny film. Body ale strhávam práve za nudnejšie miesta a posledná polhodina poriadne spomalila vo svojom tempe, takže ku koncu nič moc. Aj preto by som si asi dovolil napísať, že to nieje úplne najlepšia voľba pre kino, skôr taká pohodová oddychovka na sobotnajšie popoludnie. Celkom ma táto komédia príjemne prekvapila, i keď je plno lepších, ale čakal som od nej oveľa menej. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Do role Jackie Q byla původně vybrána herečka Emily Blunt. Později však musela od projektu odstoupit. (Dr Lizal)
  • Během jedné ze scén s Aaronem (Jonah Hill) a Daphne (Elisabeth Moss) došlo k zemětřesení o síle 4.0 stupně Richterovi škály. Vystrašené výrazy obou herců jsou součástí DVD. (Dr Lizal)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama