Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Recenze (95)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to v podstatě o hlouposti (vymyšlené těhu není nic extra originálního), ale líbilo se mi jakým stylem to bylo pojato. Lindsay to ve filmu fakt slušelo a celkově se na to dívalo hezky..přikloním se ke 4 hvězdičkám, ale je to něco mezi 3 - 4 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si plně vědom, že nejsem cílová skupina (žena bílé pleti, 15-25 let, bezdětná, či svobodná matka, příležitostná kuřačka se zálibou v časopise Rytmus života), ale i tak jsem prožil těžkou diváckou deziluzi. Otřepaný příběh, poselství, že podvádět se smí, když je zatím láska a tuctový závěr naplněný až po okraj žánrovým klišé. Nehledě na to, že L.Lohan předstírá těhotenství stejně špatně jako přítomnost spodního prádla v oblasti rozkroku, střízlivost a vlastně i herectví.. Není fér, že si žena napochoduje do práce s břichem a všichni ji najednou obletují, pomáhají a dveře má do budoucna otevřené, zatímco přijde-li tak muž, řekne se o něm, že je tlusté prase se špatnou životosprávou, což neprospívá firemnímu image, potažmo jeho kariéře. Diskriminace! Žádáme zaslouženou satisfakci v podobě citlivých bradavek a ranní nevolnosti nejen jako následek nočního tahu..! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie na jedno podívání. Některé vtípky fungují víc, některé míň. Na Lindsay se příjemně dívá a stopáž je opravdu tak akorát. Na zabití jednoho večera ideální, ale podruhé bych si to už nepustil. Jinak musím poukázat na docela zvláštní věc. Nevím proč, ale napadlo mě se o první reklamě zde podívat, kolik to tady má hodnocení. A těch hodnocení zde bylo 635. Tak jsem si to číslo napsal a o druhé reklamě jsem se opět zde podíval a hele, najednou to bylo už 656 (ano, v polovině filmu přes 20 lidí hodnotilo!) hodnocení. O třetí reklamě se hodnocení zvedlo už na 672 no a těsně po konci filmu, kdy sotva začaly běžet titulky, už zde bylo "krásné" číslo 707. Jo, není holt nad to, když někteří hodnotí film jen z části (škoda, že mě nenapadlo se sem podívat ještě před začátkem filmu, zajímalo by mě, kolik to bylo.) Já hodnotím po zhlédnutí celého filmu - 50 %. Ale beru to, některým lidem prostě 89 minut přijde hodně… ()

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk si uklidí, dokonce něco uvaří, nebo se u toho slušně připije. Nenáročná komedie s parametry televizního filmu na nedělní podvečer je pro takové příležitosti jako dělaná. Navíc, když v ní hraje stále talentovaná a snad už kapánek „rozumnější“ Lindsay Lohan.. Cílovou skupinu si najde i díky tomu, že je tak klišovitý a naivní, prostě ryze americký.. ale díky bohu až tak ne moc urážející divákovu inteligenci.. Mimochodem, celkem povedený plakát!! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak snadno se z vás může stát šílenec, co nakonec sám uvěří, že falešné těhoteství je pravdivé. Pomněrně originální zápletka, kromě Lindsay Lohan se ale neobjevil ve filmu nikdo kdo by mě aspoň trochu zaujal. Jen snad, přišlo mi trochu moc nápadný, že jí přes jednu noc narostlo břicho z velikosti 0 do 4 měsíce. Dávám 3*, přece jen jsem se bavila. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 5/10/// PLUS: prozatím stále oblíbená Lindsay Lohan, která určitě brzy získá zajímavější role, zhruba od poloviny snímku si zvyknete na děj a budete se občas i bavit, jsem celkem rád, že se to obešlo bez trapných scén MÍNUS: po všech stránkách docela průměrná komedie, nebýt tady Lindsay jdu ještě o hvězdičku níž, scénář určitě není pro každého a taky není moc pravděpodobný a reálný***(Celkem 52%)*** Jste v tom? A šéf vás chce vyrazit, protože jste zapomněla na nějakou maličkost. Upozorněte ho na to, že jste v tom i kdyby to nebyla pravda, určitě si tak pomůžete k úspěšné kariéře. Ale teď vážně! Zdá se vám to jako zajímavý námět, pokud ano tak vám zaručuji že se budete dobře bavit./// PS: Hlavní představitelka poslední roky ztrácí půdu pod nohama a docela se plácá z průměru do průměru. Možná to má vliv na její osobní život a nebo obráceně její chování má vliv na nabídky od producentů či režisérů. Je načase aby se holka vzpamatovala a vypracovala se zpět do první ligy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

No vidno, že tu už L. Lohan pomaly svoju kariéru pomaly končila. Nehrala najhoršie, no to na dobrý snímok nestačí, dokonca aj moja dcéra sa na tejto komédii bavila menej ako pri iných jej filmoch. Málo výrazné, málo humorné a hlavne väčšinu času nezáživné. Dokonca ani romantika nestála za moc. Hlboký podpriemer. 30/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, jen s novým nápadem. Lindsay Lohan předstírá těhotenství, aby ji nevyrazili z práce, pak se to zkomplikuje, zbytek se dá domyslet. Kdo se rád dívá na Lindsay Lohan, si to pustí, ostatní spíš ne. Mimochodem tipnul bych si, že Bridgit Mendler (představovala Lindsayinu sestru) se brzy ukáže i v dalších teen-age rolích. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ať už je Lindsay Lohan jakákoliv, od doby, kdy jsem viděla Mezi námi děvčaty, jsem si ji jako herečku oblíbila. A nebýt jí, na tento film bych se určitě nepodívala. Takže, jak už zde napsalo více lidí, Labor Pains dokáže udělat radost jen těm, kdo mají rádi Lindsay Lohan. Protože kromě ní není na filmu co k vidění - námět s falešným těhotenstvím sice není špatný, ale jinak se v obecném rámci nejedná o žádnou novinku. Všechno ostatní je víceméně průměrné až podprůměrné - herci, režie... Nic neoslní, nic nepřekvapí. Pobavení se taktéž vleze do průměru. Pro mě tedy hvězda navíc jen za Lindsay. ~(2,5)~ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zápletka debilná, vrátane klasického vyvrcholenia, ktoré je jasné od začiatku: "Ty si mi celú dobu klamala!" Inak som bol prekvapený, s akým prehľadom to Lindsay zvládla. Vedľajšie postavy celkom fajn, filmík nenudí, ak prehltneme zápletku... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ještě než se z mé dřív nejoblíbenější herečky stala povrchní fetka, stihla natočit ješte pár dobrých filmů. Příkladem je tahle pohodová komedie se super soundtrackem. Rozhodně neurazí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Komedie to není ani náhodou, drama taky ne, sonda do života těžce pracující dívky ani se sebezapřením. Naprosto zbytečný film, který plyne bez chuti a zápachu jako chlorovaná voda z tekoucího kohoutku. /11. 7. 11./ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasicky více romantické než komediální (půlku filmu jsem byl fakt napjatý, jak to zaonačí, aby se ti dva dali dohromady), ale ne stupidní a nechutné (ne ve smyslu záplavy různými nechutnostmi, to bych kvitoval, ale ve smyslu tom, že je to tak debilní, až se vám z toho zvedá žaludek). Úplně v klidu se na to dalo dívat, občas se člověk zasměje (předporodní kurz s orgasmem instruktorky, ten šéf byl občas fakt humornej), občas uzná kvality filmu (docela dobrý nápad odhalit, jak těhotenství mění pohled na svět - z obou stran) a mnohé možná překvapí, že Lindsay Lohan je prostě dobrá herečka. Navíc hezká (mám slabost pro pihovaté zrzky). Takže, jsem rád, že jsem to viděl a určitě se na to ještě někdy podívám. Ono totiž nejen horrory a intoušskými art filmy živ je člověk :-). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Páni, tak tohle byl rozhodně jeden z nejtrapnějších okamžiků v mým životě !!" Tak to si rozhodně nemyslím !! O tomhle snímku lze totiž napsat spousty věcí, ale jistě ne právě tuto repliku, to by se totiž mistryně všech faux pas Lindsay Lohan, na kterou se však téměř vždy moc příjemně kouká, ve svém, a to nejen filmovém, životě musela hodně krotit, navíc Labour Pains přes všechna negativa, včetně především Lindsayina nevěrohodného herectví, rozhodně naplatí za vyloženě špatný film, když navíc právě ta trapnost je v jistých pasážích naprosto záměrná a zejména scénky s lektorkou "fittnesu pro gravidní Američanky" mě hodně bavily.. Snímek nakonec nejvíc doplácí na impotenci - Což v kontextu k obsahu snímku vypadá docela symbolicky !! ;) - svých tvůrců, když scénáristkám Stacey Kramer spolu s Larou Shapiro, která se navíc snažila dost křečovitě předstírat režisérské řemeslo, po slibně rozehrané zápletce rychle dochází nápady, aby tak ta samotná upocená pointa přišla už snad jen z nějaké povinnosti.. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nic mi to neřeklo, nic mi to nedalo. Ale to jsem naštěstí ani nečekala, takže nemůžu bejt zklamaná. Bylo na co koukat, to je vše. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nejhůř asi u Labor Pains dopadl casting, za L. Lohan jsem rád, ale zbytek castingu nejspíš probíhal v hereckém pekle. Když k tomu připočtete mdlou režii, vcelku ohraný námět a béčkového (přinejlepším) scénáristu, tak mi z toho vychází, že ti kdo nemají opravdu rádi Linsay by se tomuhle snímku měli asi vyhnout (ono to ani nebude zas tak těžký, vzhledem k tomu, že to nešlo v kině). Já do této kategorie diváků naštěstí nespadám, takže jsem si tu hodinku a půl s Lindsay docela užil. 2,5* (opravdu jen za ní) ()

Reklama

Reklama