Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Extract

Komedie
USA, 2009, 92 min

Režie: Mike Judge
Hrají: Mila Kunis, Ben Affleck, Kristen Wiig, Jason Bateman, Dustin Milligan, J. K. Simmons, Clifton Collins Jr., Matt Schulze, David Koechner, Beth Grant, Brent Briscoe, Marshall Manesh, Kevin Chamberlin

komentáře
videa
diskuze
 ve filmotéce
V kinech SK:18.03.2010Palace Pictures

Obsah:

Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Je blízko jejímu prodeji a získání slušných peněz, když vážná nehoda jednoho z dělníků odstartuje další katastrofy, jako románek jeho zřejmě neosudové ženy, další problémy se zaměstnanci a to, že se na něj zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení.   (j.o.j.o.)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Renton ***

Scénář: Mike Judge .. Nijak zázračné a nepříliš vtipné, snad díky přemíře přihlouplých postav na kterých se staví. Z omletého námětu je vylouhován extrakt, který při přípravě doznal několika změn, které nejsou plně ku prospěchu. Ovšem nikterak neurazí při servírovaní za sychravého odpoledne.

profil / všechny komentáře uživatele B!shop ****

Docela prijemny prekvapeni. Jasne, nejedna se o zadnou komedii roku, ale Judge sem narval spoustu vtipnejch postav a jako celek to proste slape. Vetsina postav vypada jak vymastenci, co delaj kraviny a v tom se mota sympatak Bateman, kterej se na tuhle roli perfektne hodi. Je to sice jen takovej sled scenek, ale kolikrat me to fakt hodne rozesmalo, navic tu je sexy Kunis a paradni Affleck.

profil / všechny komentáře uživatele Shit ***

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal

profil / všechny komentáře uživatele Rex Mundi *

Ľudia moji, to musí byť niečo vo vode. Lebo v tomto mestečku žije banda debilov. Jeden "lepší" ako druhý, nemajú si čo vyčítať. Zaslúžia si jeden druhého, a táto komédia si vyslúžila akurát jednu hviezdu, aby neskončila v odpade.

profil / všechny komentáře uživatele Flipper **

Komorná komédia, bola aj zaujímavá, keby mala čo dobrého ponúknuť. Celý čas však podobne ako hlavný hrdina trpím úzkosťou a je mi ho skôr ľúto čo sa mu deje, akoby mi to malo prísť vtipné. Mila Kunis je tam iba na okrasu ako na nejake sirious herectvo, čiže som sa cítil iba akosi blbo. K tomu ďalší otravný sused, ktorý vám od začiatku do konca pije krv, čiže som mal chuť dať si Xanax.

profil / všechny komentáře uživatele Jeremy.jk ***

Mým prvním a doposud taky jediným setkáním s Mikem Judgem byl před třemi lety jeho Absurdistán. Nenadchl mě tehdy, ani dnes. Jestli to mám ale srovnávat, vyjde z toho Extract podstatně lépe a to hlavně díky obsazení ( jmenovitě by to byl Jason Bateman, kterému role naivního blbounka vyloženě sedí :-) Když se podívám na své hodnocení obou filmů, napadá mě jedna věc. Jestli je to s Mikem jako s vínem, budu možná skládat na jeho příští komedii chvalozpěvy - zatím 50%.

profil / všechny komentáře uživatele teutates **

Príjemní herci... to je pravda, ale príbehovo v podstate nuda. Nemastné, neslané... pomerne veľa úzkosti a mizérie na comedy štýl, avšak nakoniec všetko dobre dopadne (ako inak). 4/10

profil / všechny komentáře uživatele Sobis87 ***

Celkem pohodová komedie, která staví převážně na dobře vymyšlených a zábavných postavách, které mezi sebou vedou celkem chytré a vtipné dialogy. Příběh je sice snůžkou ověřených klišé, ale převážně díky skvělému hereckému týmu to celé dobře šlape a baví. Příjemná záležitost. 70%

profil / všechny komentáře uživatele predators ***

Příjít s pořádnou komedií není žádná sranda, navíc to vypadá, že když se v ní neobjeví minimálně 50x slovíčko "fuck", tak nemá šance na úspěch už vůbec. Extract se jim vyhýbá a jde si svou vlastní cestou ochucovadel a my můžeme okusit jejich lehce nasládlou chuť... Další komedie u které jsem se moc nenasmál, ale je bez "fuck" a není dementní... :-) 50%

profil / všechny komentáře uživatele Payushka ***

Cekala jsem poradny extrakt, dostala rozredenou slabotu. Priste vic Afflecka a min hloupych postavicek, ktere nejsou ani vtipne, ani zajimave, ani dulezite. Prosim.

profil / všechny komentáře uživatele c.tucker ***

Bylo to originální, i když sice jen polovičatě, ale i tak potěší, že se neubírá v klasických stopách. Postavy nic moc, ale nad všechny se vyvyšuje Ben Affleck se svou pohodářskou postavou.

profil / všechny komentáře uživatele F.man ***

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock.

profil / všechny komentáře uživatele VasaX ***

Klídek, pohodička. Nic převratného, ale zase to není velká nuda. Celkem fajn charaktery, některé zábavnější, jiné méně (taková Mila Kunis jako prvotřídní mrcha byla přesvědčivá až by člověk věřil že to není jen role... (o to víc jsem jí přál dlouhá a bolestivá muka, stejně jako těm dvou slepicím z provozu továrny...), což mi ji trochu znechucuje v nadcházejícím "Book of Eli", který už je sám o sobě pro mě zklamáním). Bohužel celé je to trochu ploché, jako by silnou dějovou pletýnku rozváleli na placku do všech stran filmu. A několik vypíchnutých scének to na svých bedrech neunese. Bohužel. A tak je tu další průměrný flák s logem "Miramax" :-)

profil / všechny komentáře uživatele Fallen_One ****

Hvězda navíc za Milu Kunis, i když dostala méně prostoru, než jsem čekal a chtěl. Jason Bateman dobrý, zbytek působil taky tak nějak...reálně, že by se to klidně mohlo stát i vám, když to přeženu.

profil / všechny komentáře uživatele cab ***

Mistami vtipne, ale prevazne vlazne pojednani o rediteli firmy na ktereho se zacnou valit pohromy ze vsech stran at uz osobniho nebo pracovniho charakteru a vychodisko z nich nevypada jako prochazka ruzovym sadem. Zivot je svina. 50%

Hodnocení uživatelů:
Lima **