Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Kamera 6/10/// PLUS: Steve Martin a John Krasinski to táhnou v komediální rovině, ostatně, oba mají dobře napsanou postavu, kdo má rád Meryl Streep (kdo nemá?) si film díky ni užije, není nouze o zábavnější momenty MÍNUS: bohužel není nouze ani o ty vyloženě trapné, zároveň je to možná zbytečně delší a rozvleklejší/// Shrnutí: Film, kterému jsem se spíš dlouhé roky vyhýbal, protože jsem tušil, že to bude nejslabší kousek režisérky Nancy Meyers, ale to spíš proto, že její tvorba je výtečná. Film je koukatelný, dojemný, zábavný a herecky dobře zvládnutý./// Celkem 68%/// ()

iamek 

všechny recenze uživatele

U téhle komedie jsem se skvělé bavil. Milostný trojúhelník funguje skvěle a všechny herecké hvězdy ho taky moc hezky hrajou. Meryl Streep je naprosto neuvěřitelná herečka a úspěch jak na glóbech tak na Oscarech ji moc přeju. Téma je sice hodně laciné, ale díky již zmiňované trojici mě bavilo po celé dvě hodiny. I když místo Steva Martina bych si uměl představil někoho jiného a lepšího. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cougar Town mě naučil, že 40 je nových 20. A It's Complicated to, že ani život po padesátce není problém. Ok, je to sice film s Meryl, je to film primárně pro ženský, nemám ráda Steve Martina. Ale ten sexy pupkatej Alec Baldwin, to je moje. Navíc je to zásadně vtipný, erotický, nemravný a zábavný filmík :D Takže až budete mít kočky zase návaly, víte, co vám od nich pomůže. A sex s ex to ani nemusí být. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

V podstate som sa celkom kvalitne nudila. Nebyť hlavného obsadenia, išla by ďalšia hviezda dole. Nenadchýňajú ma filmy, u ktorých je ich pozerateľnosť poistená dobrými hercami a celé to ide na úkor snahy o vytvorenie niečoho zaujímavého a skutočne vtipného. Z celého filmu si pamätám už len jedinú "skypovaciu" scénu, ktorá ma na chvíľu prebrala a dokonca aj pobavila. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Velký film! Nejen svojí délkou, příběhem nebo obsazením. Celkově působí jako film na úrovni, který neuklouzává na hloupostech a je tak nějak o dospělých pro dospělé a dospělejší. Vyvarovává se přehnanému klišé, možná až na ty rodinný plačky v podobě třech dětí a jednoho zženštělého snoubence. __ Baldwin stále šarmantní elegán a gosh, kolik má ještě vlasů ve svém věku?! Takhle chci taky dopadnout :-) Meryl Streep je fakt paní herečka a skvěle se s exmanželem doplňovali, ale její přehrávání v komediálních rolích mne fakt docela bolí. Čeho je moc, toho je moc. A čeho je moc, toho je příliš. A že by Steve Martin přecházel z "dělám ze sebe úplnou píču" na "dělám ji ze sebe jen občas"? Rozhodně mi bylo jeho rozpoložení sympatičtější než obvykle. A ty scény s ganjou jsou tím nejlepším! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)
  • Meryl Streep požádala univerzitu Vassar College, jestli by se scény z Lukovy promoce mohly natáčet v areálu jejich univerzity, avšak škola toto odmítla a to i přesto, že zde studovala nejen Meryl Streep, ale také její dvě dcery. (jezurka42)
  • Ve scéně, kdy Jane (Meryl Streep) volá její dcera Lauren (Caitlin FitzGerald), je Jane překvapena polibkem od Jakea (Alec Baldwin), a tak místo toho, aby řekla: "Ty jsi ještě v letadle," řekne: "Ty jsi ještě na telefonu". Jednalo se ale o skutečnou reakci Meryl Streep na polibek od Aleca Baldwina. Nancy Meyers totiž Alecovi nařídila, aby Meryl nečekaně políbil, protože chtěla, aby se stalo něco takového, jako bylo toto přeřeknutí. Naštěstí Meryl všechno zvládla a začlenila svou chybu do scény, která tak mohla zůstat ve filmu. (jezurka42)

Reklama

Reklama