Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Torision 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička s Ryanem Reynoldsem byla pohodová oddechovka alá Prcíři, ve který se fekální humor sice objevoval, ale dal se snýst, tak tohle je akorát naprosto levná hovadina, která nestojí za nic. Trapně mi bylo už za herce hned v první scéně s maturitním projevem. Hrozně mi vadil i hlavní herec, protože přehrával a působil prostě trapně (vlastně tak bych mohl nazvat každou scénu, co jsem viděl), taky se to snažilo kopírovat jedničku třeba s projevem o přestávce fotbalovýho zápasu, samoržejmě tu nesmí chybět lávstory okolo Vana a nějaký fuchtle, co chodí se zlym klukem. Dál už moc nevim,co bylo, protože jsem neměl koule to dokoukat, ale i tak jsem na těch 50 minut, co jsem stihnul, na sebe pyšnej. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu, vystupuje Van Wilder opravdu nuceným vtěračským stylem (Herectví), a celkově jako rozmazlenej šampónskej debílek, kterej to nemá v hlavě moc srovnaný (Názorově). Děj je opravdu stupidní a snaží se navázat na předchozí díly, na které ani omylem nemá, .. a také se snaží přidat něco ze svojí hromádky Fake - humoru. Vojenská škola, řád celibátu, nezkušený asiat -- snaha o vtip, která je přímo vnucována ... ne, takhle by to prostě nešlo a nezachránila to ani Meredith Giangrande. Amíkova Kuchařka Americká teen komedie posledních let = kozy + další kozy, nejlíp trojky(který má každá američanka) + mrtě kalba(5 promile je minimum) + nějakej fekal humor + zoofilie + jeden nebo dva gayové + nymfomanka + pravá americká láska(ta je jen v americe, nevyváží se) + užehlený modelové(každej typickej američan, takhle vypadá) - > Protřepat, nemíchat ! Aneb komentář stejně tak na úrovni jako dialogy ve filmu. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už tam zůstaly opravdu jen oteklé psí koule, ale překvapivě je to zábavnější než dvojka, která vsadila vše na britskou strojenost a snobství, což úplně nevyšlo. Pokračovatel rodu Wilderů však i zde dostane nepříjemné soupeře v podobě víry, abstinence, vojenské poslušnosti a sexuální zdrženlivosti, které samozřejmě stylově rozmetá. Jelikož jsme zpátky na americké půdě, tak se série vrací ke kořenům a nechybí brutální nálož koziček a fekalit všeho druhu. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší generátor náhodných scén. Veľká snaha o zábavu za každú cenu. Bohužiaľ nesmial som sa. Ani herecký film nie je dobre obsadení a hlavná postava (Jonathan Bennett) mi prišiel ako dobrý trapák, ktorého povolanie je syn. Takisto o nejakom aspoň jednoduchom deji sa tu baviť nemôžeme, pretože to sú fakt iba náhodne scény pozliepané dokopy. A udivujú ma tieto "komédie" z USA, ktoré vysokú školu ukazujú ako veľkú party pri ktorej na učenie nie je čas. A ten nápad s tými vojakmi bol tiež na hlavu. Polku som musel popretáčať, pretože sa už nedalo nato pozerať. Proste lacný americký humor v plnej kráse. Podľa mňa zbytočné pokračovanie. Už aj predošlé diely boli veľké prepadáky. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, až úchylné .. střelené, ale zábavné .. ulítlé, ale vtipné .. sprosté, ale legrační .. jedna z mála slov, kterými se dá popsat tento rozjetý "Wilderův" film:) Stále mi tento styl humoru připadá sympatický, obzvlášt, když je natočen takovou formou, jako v případě 'Sexy párty'. A i když jemně vybočuje ze zajetých kolejí minulých dílů, pořád to tam je .. a to je dobře. [67%] ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)
  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)

Reklama

Reklama