Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Toj 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné... Vlastně to docela příjemně odsejpá. Jedná se kopírku klasického modelu zvrtnuté noci (+model znovu zažehnutí jiskry znuděného pár v extrémní situaci)... Šlo mi o oddechové zakončení dne a to jsem i dostal. Nicméně většina výtek tady v komentářích je opodstatněná... Oba dva hlavní představitele mám docela rád a vlastně jejich přítomnost mě k téhle pitomosti dotáhl.. Ale film jde nějakým neuvěřitelným způsobem stále níž a níž a níž... Humor je stále jednodušší a lacinější, situace stále fraškovitější a skoro bych přísahal, že v určitých momentech byla i kamera, světlo, filmový materiál, nebo bůhvíco stále víc na úrovni komediální scény z telenovely. Takže třeba ještě půlhodinu před koncem jsem nečekal, že s hodnocením půjdu tak nízko - film k tomu sám dospěl... Shrnutí? Je to koukatelné, ale cítil jsem u toho pomalu stále trapněji... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cervenak zas je evidentne posadnuty telesnymi tekutinami, tak treba pripomenut aj zvratky, lebo to je tiez telesna tekutina. Asi uz menej prijemna, ale seriem na to. Kazdopadne slusny film, kde pekne roztrieskali to Wahlbergovo auto, to bola fajna vec, som si to uzival. A vlastne aj sympaticky film o tom, co vsetko sa da zazit, ked si manzelsky par prisvoji cudziu rezervaciu. Pozeram, USA na tom nebude az tak biedne, celosvetovo to fajne zarobilo, az na par scen bych dal aj 4 spunty, takto len 69 % ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku docela opruz. Respektive nejen zacatek, ale asi tak hodina deje. Stokrat omletej pribeh o zamene, minimum forku i akce, cely takovy neslany nemastny, Carell nema poradnou prilezitost neco predvest a kde proboha vyhrabali Tinu Fey. Navic je prekonavaj prakticky vsechny vedlejsi postavy, Fichtner jako nadrzenej skorumpovanej uz nevim co, Wahlberg bez trika a obzvlast naprosto ultimatni dvojka Franco a Kunis. Jenze nekdy v momente, kdy nabouraj s dvema autama dohromady, tak dej chytne tempo, jaky mel mit uz od zacatku a vtipne a zaroven akcne to slape az do zaverecnejch titulku. Takze prvni pulka opruz, druha zabavna. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se vydáte snad poprvé v životě do luxusní restaurace abyste vybočili z manželského stereotypu a zvrtne se to v boj o život? Jistě, ta pravděpodobnost je velmi nízká, ale jak nám ukazuje tento film, nikoliv nereálná. A jestli z toho vyváznete se zdravou kůží, to už potom záleží na mnoha faktorech. Například nakolik vhodně se jako manželská dvojice doplňujete, jak moc dokážete zachovat chladnou hlavu a vymyslet plán jak se z toho dostat, a v neposlední řadě jsou také důležité vaše kontakty. Když se pak sejde všechno vhodně dohromady, můžete téměř jistě doufat, že se za svítání vrátíte domů a manželský stereotyp bude pryč. Toto je úchvatná komedie, ktará mě ani na vteřinku nenudila, a u které jsem se velice často a hodně hlasitě smál. Bezesporu nejvtipnější zde byly scénka s taxíkem, která byla naprosto geniální, a potom scénka s Jamesem Francem a Milou Kunis, která neměla ani malinkatou chybičku. Když k tomu ještě připočtu hlavní hrdiny v podání Stevea Carella a Tiny Fey, kteří mě dokázali mnohokrát úžasně rozesmát, tak prostě musím říci, že tenhle film nemá chybu a zaslouží si plný počet, protože takhle úžasně jsem se už dlouho nepobavil. Je to za pět hvězd! ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se přiznám, že mám hodně rád Tinu Fey, kterou jsem poznal díky tomu, jak neodolatelná byla její Sarah Palin (zasvěcenci vědí). A říkal jsem si, že by nehrála jen v tak nějaké té akční romantické komedii, které mě jako žánr míjejí. A měl jsem pravdu, Date Night funguje od začátku do konce, je čemu se smát, nad čím se zamyslet, komu držet palce. Film diváka vtáhne, nehraje si na nic světoborného, ale zároveň je dobře natočený a výtečně zahraný příhodně vybranou partou ostřílených herců. A s originálním humorem, a to se cení. PS: A taky mi nikdy nedá, když někdo dá filmu pět hvězdiček, i když většina dá dvě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)

Reklama

Reklama