Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Vieš, aké to musí byť strašné, dostať svoju prvú menštruáciu uprostred púšte v krajine ovládanej Talibanom?!" Asi 5x počas filmu som sa schuti zasmial, chémia medzi ústrednou dvojicou funguje solídne, niektoré vedľajšie postavy sú šťavnaté (Franco-Kunis), ale aj tak je to celkovo hnoj, ktorý v priebehu niekoľkých hodín nenávratne vsiakne do hliny. 5/10 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cervenak zas je evidentne posadnuty telesnymi tekutinami, tak treba pripomenut aj zvratky, lebo to je tiez telesna tekutina. Asi uz menej prijemna, ale seriem na to. Kazdopadne slusny film, kde pekne roztrieskali to Wahlbergovo auto, to bola fajna vec, som si to uzival. A vlastne aj sympaticky film o tom, co vsetko sa da zazit, ked si manzelsky par prisvoji cudziu rezervaciu. Pozeram, USA na tom nebude az tak biedne, celosvetovo to fajne zarobilo, az na par scen bych dal aj 4 spunty, takto len 69 % ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V herce S.Carell nemám důvěru z předchozích ne zrovna úspěšných filmů. Zde si u mě mírně napravil reputaci, avšak jedinou postavou za zmínku stojí Tina Fey. Tato sympatická herečka filmu prospěla. Wahlberg samozřejmě také, ale ten si zahrál jen minimálně. Komediální příběh poměrně ujde, občas se dostane do fáze "kýčovitosti", ale místy se jedná o dobrou zábavu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Typická komédia kde nechýba ten pravý polotrápny americký humor. Claire a Phila už nebaví ten nudní manželský sterootypný život a tak si vyrazia na večeru aby tomu dodali šťavu. No skutočnú šťava príde až keď sa na scéne objaví Common. Zo začiatku trochu nuda, ale potom ako začne ísť do tuhého dokáže nočné rande upútať a pobaviť a tých 97 minút filmu dodáva slušné tempo. 70% - 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)

Reklama

Reklama