Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (302)

Matty 

všechny recenze uživatele

Na základě předchozího virtuálního oťukávání čekáte příjemný večer s milým, vtipným a inteligentním člověkem… jenže hned od prvních minut to mezi vámi začne drhnout. Nu což, nepřeskočila příslovečná jiskra, noc je ještě mladá, nic není ztracené. S blížícím se rozloučením ovšem sílí vaše tušení, že daná osoba není tou vyvolenou. Její humor je přízemní, povědomí o populární kultuře omezené a nikdy přesně nevíte, na čem u ní jste. Myslí tuhle poznámku vážně? Ne? Tak proč se tváří jako kdyby šlo o život? A pokud vám chce naopak sdělit něco závažného o životních rolích, do nichž se dobrovolně uvězňujeme, třeba těch vtipů na téma vyměšování? Jen v duchu odpočítáváte vteřiny a nakonec rádi zamručíte vlažné „ahoj“ a nastoupíte do svého metra. Shawne Levy, zkazils mi večer, nemám tě rád. 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Strašně moc sympatická nenáročná komedie. Někdy je potřeba vypnout a nechat se pouze bavit - a k tomu je Date Night jako stvořená. Že ten film stojí na skvělém komediálním výkonu Lemonové snad ani není třeba dodávat. 7/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Vieš, aké to musí byť strašné, dostať svoju prvú menštruáciu uprostred púšte v krajine ovládanej Talibanom?!" Asi 5x počas filmu som sa schuti zasmial, chémia medzi ústrednou dvojicou funguje solídne, niektoré vedľajšie postavy sú šťavnaté (Franco-Kunis), ale aj tak je to celkovo hnoj, ktorý v priebehu niekoľkých hodín nenávratne vsiakne do hliny. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem se bál, že se v Americe netočí průměrné komedie. Točí...a tak nějak se mi zdá, že Steve Carell je jejich součástí docela často. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $98,711,404 Tržby Celosvetovo $152,263,880Tržby za predaj DVD v USA $24,786,907 //počet predaných kusov 1,461,297║ až nečakane konzumné, pobavilo, upútalo /65%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Klausner .. Tomuhle se musí jít hodně vstřícně a s přimhouřeným okem naproti. Určitě si to své (hodně nenáročné!) publikum, které vznese uznání, najde.. Jelikož ty podlinky jsou zapleteny do příběhového copu, který hodně tahá. A především ve mě tento styl nevyvolává téměř žádný smích, takže jako komedie je snímek v podstatě nefunkční a spousta přehnaných akčních vložek či pestrá, ale nevýrazně využitá řádka cameo roliček už hodnotný zážitek stěží vystaví. Tím nejzajímavějším je tak Tina Fey se kterou jsem se zatím potkal jen velmi okrajově a poměrně slušně zastiňuje i svého slavnějšího hereckého partnera. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Člověka nejvíce zamrzí ta obrovská promarněná šance, že dva z nejlepších současných komiků (kterým to spolu navíc skvěle klape) se musí upsat zrovna takovéhle nevtipné slátanině, plné keců o fádnosti manželství ... Napsat jim scénář Neil Simon, jednalo by se o zlatý fond. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

....Jsme jen nudný párek z N.Jersey. Slíbil jsem ženě večeři ..... O tom, jak se manželům v nejlepších letech vydařila večeře, při které měli zapomenout na problémy všedního dne. V rámci oživení vztahu si zahrají na detektivy, lupiče, striptéry a prožijí dobrodružství, které jejich manželství minimálně utuží. Tak to prostě je. Film plný manželských problémů nemusí pobavit ty mladší, ani ty, kteří se ve všem chtějí pitvat či zbytečně přemýšlet nad kombinacemi. A nejvíc zklamaní budou ti, kteří se nechtějí smát vtipům o znuděných manželích. Film pro ty starší, kteří uvítají nepřítomnost fekálního humoru a nadchne je krása dříve narozených žen. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám pro sebe a manželku námět na erotické dobrodružství. 2.) Mám ve zvyku zabírat rezervace jiných lidí. 3.) Často navštěvuji klub ,,Mentolový hroch“. 4.) Dusím se doma v oprátce jednotvárnosti. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku docela opruz. Respektive nejen zacatek, ale asi tak hodina deje. Stokrat omletej pribeh o zamene, minimum forku i akce, cely takovy neslany nemastny, Carell nema poradnou prilezitost neco predvest a kde proboha vyhrabali Tinu Fey. Navic je prekonavaj prakticky vsechny vedlejsi postavy, Fichtner jako nadrzenej skorumpovanej uz nevim co, Wahlberg bez trika a obzvlast naprosto ultimatni dvojka Franco a Kunis. Jenze nekdy v momente, kdy nabouraj s dvema autama dohromady, tak dej chytne tempo, jaky mel mit uz od zacatku a vtipne a zaroven akcne to slape az do zaverecnejch titulku. Takze prvni pulka opruz, druha zabavna. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až nemorálně průměrné. Bez akce a šťávy, hlavní zápletka přestane táhnout po dvaceti minutách. Minimum vtipných scének, žádné hlášky, málo vtipu. Wahlberg jako největší hvězda filmu si odříkal šest vět a skončil. Chyba, zrovna jeho postava mohla s dějem něco provést. Zjevně hlavní scéna na diskotéce, až trapně nevtipná. Plus dávám za krátkou stopáž, pár vtipných vět a Wahlberga. 55% 19.07. 2010 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem hrdým vlastníkem naivní představy o tom, kterak se budu po padesátiletém soužití se svou vyvolenou procházet v parku, držet se s ní za ruku a stále si rozdávat zamilované pohledy. Ale pokud bych se k tomuto stavu měl probrodit celoživotním nestíháním, dětským terorem a četbou knih o afgánských dívkách dojemně menstruujících v poušti, tak ... bych to stejně udělal. Jsem už zkrátka takový. A jelikož si běžně vztah kořením střelbou, automobilovými honičkami či brutálními krádežemi rezervací v luxusních podnicích, tak mám pro tento snímek dost pochopení. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Špatní herci, blbý děj a celkově taková ne příliš vtipná komedie. Jsem ráda, že už to mám za sebou!! V poslední době si přijdu, že jsem si na pana Steve Carella zasedla, ale necítím z něj žádné charisma. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, tak je to docela zábavný, ale celkově to je takový nedotažený - je to trošku vtipný, je to trošku akční, ale ve výsledku nic z toho pořádně, nicméně jako taková pohodovka na odreagování idealní. Navíc Carrell umí být vtipnej a Tina Fey ho slušně doplňuje. A Wahlberg by si to tričko fakt měl vzít, kdo na to má furt čumět a závidět ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Relativně vysoké hodnocení je především na parádní obsazení, které slibovalo velké věci, ale výsledek je vlastně docela zklamání. Klausner si tady namlátil hubu a jeho kariéra skončila dříve než začala. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aj z ošúchanej schémy sa dá za istých okolností vyžmýkať maximum. Vďaka dokonale komediálne zladenej dvojici Steve Carell a Tina Fey, rýchlo ubiehajúcim minútam, pútavej autonaháňačke a množstvu zaujímavo obsadených vedľajších rolí nad ktorými zaplesá nielen filmový divák (Mark Wahlberg ale jasne vedie) sa dá Date Night označiť za kvalitnú oddychovku. A pre tých, čo majú väčšie skúsenosti s Levyho tvorbou, môže ísť aj o jeho najlepší film. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Noční rande je sice ve výsledku jen průměrná komedie s nenáročným humorem, ale přesto má některé přednosti, kvůli kterým převažují u mě kladné pocity. Solidní obsazení s profesionálními hereckými výkony, humor, který nikdy nesklouzává do suterénu a především jeho obsah osloví spíš diváky středního věku, jako jsem já. Na jednu stranu je to akční komedie a takových je opravdu spousta, ale ta druhá stránka, která si střílí z únavy manželství, uspěchanosti života, rituálů a stereotypů středostavovských manželů ve věku kolem čtyřicítky, je to, čemu dokonale rozumím a ten film je mi sympatický z téhož důvodu, jako jsou teenagerům sympatické teenagerské komedie, byť problematického obsahu. Celkový dojem: 55 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Noční plivanec do tváře manželského stereotypu, který do příštího večera zaschne. Zůstanou jen vzpomínky na pohotovou vtipnost Tiny Fey, naolejované bradavky vrátného Wahlberga a Carellovu teplákovku, ve které vypadá jak Novak Djokovič.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Spojení královny a krále současného amerického televizního světa komedie dalo vzniknout mírně nadprůměrné akční komedii bez zapamatováníhodné scény či vynikajícího vtipu. Tvůrci evidentně nevěděli, zda hrát podle not Steva Carella nebo podle Tiny Fey. Vznikl tak paskvil z univerzálního humoru, který nesedí ani jednomu z hlavních představitelů. Za břicho jsem se popadal jen jednou, a to při scénkách u závěrečných titulků, což je pro komedii s hvězdným obsazením automaticky špatné vysvědčení. Vítězně tak z celého klání vychází až ten třetí vzadu. Marky Mark (Mark Wahlberg) si snad jako jediný roli evidentně užil a jako jediný působí nenuceně. S takovým hereckým obsazením mělo Noční rande rozhodně navíc. Raději si znovu pustím agenta Smarta. ()

Reklama

Reklama