Reklama

Reklama

Nezlobte mimozemšťany

  • Česko Nezlobte mimozemšťany aneb Muži v černém (více)

Obsahy(1)

Bláznivá parodie na sci-fi filmy typu Akta X.
Čtyři lidé chtějí strávit příjemný víkend na chatě uprostřed lesa. Večer se ale z lesa ozývají podivné zvuky. Vydají se zjistit co se stalo. Najdou obrovskou světelnou kouli, která nevěstí nic dobrého. Za pár hodin doráží na místo zmatená dvojice vyšetřovatelů z FBI. Záchrana lidstva může začít. (DVD Edice)

(více)

Recenze (39)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo být a mělo být vysíláno jako rozhlasová hra. Popřípadě jako divadlo. Po vizuální stránce jde totiž o naprostý paskvil. Kamera k ničemu, herci líní jako vši, efekty k ničemu, prostě odpad. Navíc jsem se ke konci tvrdě nudil. Ale já přece jen dávám pár plusů za slovní kameňáky.111220118558/8855 ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapny dialogy v 90% zakonceny radoby vtipnou ale ve vysledku trapnou hlaskou, hrozny filtry na kamere, nepresvedcivy herecky vykony a jeste k tomu nektery sceny vypadaji jak z nejaky brazilsky telenovely. Chtel jsem puvodne napsat, ze takovyto film je duvod proc nedat odpad treba takovymu Stmivani ale ono je to vlastne hodne podobny. Jen v tom stmivani je vic "cool" xichtu s vetsim rozpoctem. Uvidime co na to Muži v bílém (TV film) :oD ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

... aneb muži v černém ? Cože ? Kdo to mohl napsat ? Nevím proč někdo takovou slátaninu natočil. Kde byli ty ufoni ? Já vlastně ten film ani nepochopil, byla to opravdu nehorázná slátanina. Chtěl jsem dát odpad, ale dám jednu * protože jsem se párkrát zasmál. Jinak 90 minut života, které mi už nikdo nevrátí. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

To, že je táto komédia nevtipná - to by som ešte nejak odpustil. Sem tam sa to totiž stáva aj pri zdarilejších kúskoch. To, že je ale navyše neskutočne trápna svojimi kŕčovitými pokusmi o vtipy nasilu (ktoré samozrejme nevychádzajú) s so všadiaľ trčiacou lacnotou, to už neprepáčim. Jeden z filmov, ktoré už nikdy nechcem vidieť. ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Já blbec zas jednou udělal chybu a nepodíval se na ČSFD co že si to beru domu...za takovéhle filmy bych tvůrce zatkl, posadil je hezky do křesla a nechal je na to koukat tři dny a tři noci dokola...třeba by se poučili až by jim mozek po pouhých dvaceti minutách šílenstvím vytekl ven ušima a dal se na zběsilý útěk s následnou honičkou přes pět států a finální přestřelkou na pobřeží předtím než by uplaval na jiný kontinent....tam se třeba točí lepší filmy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama