Reklama

Reklama

Muž, o kterém nic nevím

  • Česko Muž, kterého mám ráda (více)
Trailer

Angie Rossiniová pracuje jako prodavačka a celý život touží uniknout ze staromódní italské rodiny. Rocky Papasano je horkokrevný jazzman žijící podle přesvědčení, že život je dar, jehož je třeba si užívat plnými doušky. Tyhle dva svede dohromady léto a po jedné noci je rázem na světě problém. Angie je těhotná. Když vyhledá Rockyho, aby mu sdělila nepříjemnou rovinu, požádá ho o pomoc - chce jít na potrat a potřebuje najít vhodného lékaře. Oba se soustředí na jediné - to dítě se nesmí narodit! Vydělávají společně peníze na zákrok. Žánr lehce napovídá, jak toto romantické drama pravděpodobně skončí. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Čistá radosť z osobitej filmárčiny. Nadčasové v situáciách, v dialogóch, ani neviem kedy naposledy videný podobne herecky (mimicky) v nuansách vybalansovaný malý filmík. Žánrovo chvíľami nevyvážené, ale Natalie a najmä Mr. McQueen - to je proste NIEČO (gestá, výrazy, oči, Oči, OČI). Zopárkrát som si pri sledovaní spomenul na: Moonstruck, inšiprácie sú zrejmé/možné. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Neoslnil ma príliš tento zabudnutý filmík, v ktorom sa niekoľko žánrov mieša do podoby guláša. Námet nebol nijako objavný (v niektorých chvíľach som mal pocit, že sledujem jedno z diel talianskeho neorealizmu), konverzácia bola často únavná a tak jediné cenné boli výkony oboch hlavných predstaviteľov. I keď v úspornej mimike sa mi zdali byť prirodzenejší, než v rozmáchnutých gestách a exaltovanom prejave. ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Vyjímečná romance dvou skvělých představitelů. Překrásná Wood a její úžasný herecký výkon. Velkou potěchou je též McQueen, jehož postava tentokrát není tak přímočaře hrdinská a sebejistá, jak to u něj povětšinou bývá, a k srdci Angely musí vynaložit nějaké to usílí. Moc se mi v této civilnější poloze líbíl, a vidět ho s monoklem bylo opravdu k popukání. Ohromná zábava, s několika velice dramatickými, avšak bravurně zvládnutými, momenty. Zejména u potratu jdou všechny žerty stranou a napětí by se dalo krájet. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nezvyklá romantika, taková napůl. Steva bych na takovou roli netipnul a s Natalií jsou dost nesourodý, tak moc, že k sobě prostě pasujou. Zkraje to je dramatičtější a celkově poněkud jiný než obvyklé romantické komedie, díky čemuž to nějak vybočuje a díky čemuž i díky výkonům ústřední dvojice se mi to líbilo. # příběh **** | humor ** | akce – | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zbouchnutá holka a nezodpovědný floutek se spolu začnou oťukávat a hledat, jak z maléru ven. Snímek má téměř nezřetelný humor, ale taky dramatické okamžiky. Scéna potratu je z těch, na které se hned tak nezapomene. Vlastně je to banální historka, a někdy je děj až podružný, ale herecká dvojice Woodové a McQueena na to téměř dává zapomenout. Stejně jako střízlivá režie s dobrou kamerou. SHRNUTÍ: Jak by vypadal film Zbouchnutá, kdyby ho natočili černobíle. S lepšími herci. A s lepší režií. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Tom Bosley v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Když hlavní postavy utečou před bratry Angely (Natali Wood) k Rockymu (Steve McQeeen), nabídne Rocky Angele víno. V ten okamžik si lze všimnout, jak Rocky dvakrát pokládá uzávěr od flašky vína na stůl. (J.A.K.)

Reklama

Reklama