Reklama

Reklama

Recenze (6)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se to celkem dobře rozjíždět, ale zároveň se to prakticky skoro vůbec nedrží komiksu, skoro pořád se tam nic neděje a Tulip je naprosto hrozná a nezáživná. I přes to všechno je to ale za mě prozatím nejlepší díl, který jsem si užil. Šance to u mě stále má, koukat budu dál a po tomhle dílu se mé nadšení stále zvyšuje, ale radši budu ještě chvíli velmi opatrný. 85%. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No třetí díl nebyl špatný, kazatel objevuje své nové schopnosti, Cassidy se "seznamuje" s těmi co v předchozím díle v kostele zabil. No a Tulip to je to co mě od seriálu odrazuje. Zvláště v tomto dílu, ve scéně, kterou si nás asik měla získat alespoň pro mne udělala pravý opak a uvažoval jsem kvůli ní, že díl vypnu, nebo posunu tam, kde už nebude. Tak snad už se dá nějak do pozadí a seriál se více zaměří na kazatele a Cassidyho. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak hrdinove i zaporaci se nam vybarvuji uz v tretim dilu a tezko rict, kdo je kladas a zaporak. A tak to mam rad. Jedine, co lze rict na plno je to, ze vsichni jsou zajimavy a sympaticti. At uz jde o Cassidyho, Custera, andely(?) nebo Tulip. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého se začínám ve všem stále víc a víc ztrácet. Kdo je vlastně Cassidy? Ty lidi byli vážně nějací andělé? Co kazatel je hrdina nebo až tak kladný nebude? Potenciál je rozhodně dobrý a další díly mohou být lepší, jen to posunout tím správným směrem. Přesto je tempo jako v obou předchozích dílech pomalé, chtělo by to rozhodně pořádný rozjezd. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl je kvalitou na stejné úrovni jako obě předchozí epizody, jen Cassidy se mi zdá být stále vtipnější. Mám pocit, že kdyby děj občas neosvěžil, mohl by se trošku táhnout. Bavilo mě, jak se Jesse seznamoval se svými novými schopnostmi, ale začíná mě otravovat Tulip, scény s ní jsou vlastně stále stejné, už by to chtělo pozměnit vzorec chování. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama