Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská televizní show vysílaná televizí ITV. Soutěží zde zpěváci, tanečníci, komici a další umělci, kteří předvádějí různé úkony a snaží se získat podporu diváků a poroty. Vítěz dostane 100.000 liber a má příležitost se ukázat na akci "Royal Variety Performance" před členy královské rodiny včetně královny. (dEst28)

Recenze (68)

FunTomCZ 

všechny recenze uživatele

Občas opravdu kvalitní "objevy", občas pouze směšné snažení naprostých chudáků, ovšem vždy velká zábava. Dokonalé zpracování a technická úroveň. K tomu ještě bůh Simon a show je na světě. ()

Lukas0801 

všechny recenze uživatele

Ať už je to X-Factor nebo Big Brother...nebo Talent...přiznejme si, že české byť stejným způsobem tažené pořady jsou pouze kopiemi na kopírce z roku raz dva... těžko říct, čím to... ČS talent hodnotím za 2 hvězdy...toto na 100% :-) ()

vojtazz 

všechny recenze uživatele

Většina vystoupení mě nějak zvlášť nebaví, ale ta úroveň a profesionalita zázemí, režie, moderátorů a hlavně poroty čele s výborným Simonem Cowellem je vážně dobrá a absolutně převyšuje české pořady tohoto typu. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Nejprestižnější talentová soutěž na světě. Ať už z hlediska poroty nebo samotných soutěžících. Dokonce i ti bez talentu jsou k popukání. ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Nejlepší verze téhle show. Sjíždějí se sem talenty z celé Evropy a díky tomu jsou předvedená vystoupení asi nejlepší, zároveň vynikající Simon Cowell a speciálně ještě David Walliams. Ant & Dec jsou moderátoři, kterým se asi nikdo z těch dalších verzí absolutně nedokázal vyrovnat. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší forma Česko Slovensko má talent, kde je víc kontentu, lepší vystupující a nápady, které v Česku rozhodně neuvidíte. Porota je tak tisíckrát lepší a člověk se u ní dost zabaví. Publikum víc reaguje a nesedí tam jen jako sochy. Nerad to říkám ale tak je to vždycky, zahraničí prostě vede. ()

Reklama

Reklama