Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzorný študent Henry Burke (Matt Bush) sa chystá po prvýkrát v živote užiť drogy. Hneď potom, ako sa mu to podarí, ho však začne zožierať strach o svoju budúcnosť na škole, pretože zistí, že riaditeľ Mr.Gordon (Michael Chiklis) chce čoskoro spraviť testy na drogy u všetkých študentov. A tak prichádza Henry so zúfalým, ale za to premysleným nápadom: chce ukradnúť všetky zásoby drog od miestneho dílera Psycho Eda (Adrien Brody) a nenápadne ich podstrčiť všetkým študentom na škole tak, aby test vyšiel každému pozitívne... (zlattucky)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (31)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Premiant, ze kterého se stane smažka, druhý premiant, který chce být nejlepším premiantem. A všichni zkouření, všude tráva a psychotický ředitel, ale hlavně výtečný Adrien, který si roli náramně užil a zavedl nás do nejinternějšího světa svého - toho trávového. Vtípky jsou sice strašně trapné, ale celkově film nepůsobí tak nudným dojmem, jak by se mohlo zdát. Ovšem na 3* počiny to přece jenom něco ztrácí. ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Hurá, hurá! Tešme sa, našli sme slobodu. Hurá, hurá, opäť sme to natreli tým hnusným neprajným autoritám. Hurá, hurá, oslobodili sme tých, čo sa o niečo v živote snažia, ktorí na sebe pracujú a študujú. Hurá, hurá, pianista nás povedie. Nech žije joint, nech vždy naša duša lieta! Ten chlapec hľadajúci riaditeľňu vydobil jednu hviezdu pre tento panegyrický film o hulení..... ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne skvelá a úžasne vtipná zelená komédia. Niektoré funny momenty sú gradované počas väčšiny filmu tak dokonale, že si nepamätám, kedy som sa naposledy tak často smial. Brody a chalan čo stále hľadá jednu miestnosť za všetkých. Po druhom pozretí by som hviezdičku ubral, ale prvý dojem je prvý dojem. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Nedotiahnuté. Bola by to dobrá stoner komédia, keby bol hlavný protagonista tiež high. Ale ten je triezvy a celý film akurát panikári a je nervózny (nie vtipným, ale vážnym spôsobom) čo mi dosť vadilo. Od polovice sa potom rieši vzťahovka :-/ medzi ním a jeho kamošom. Miesto týchto sračiek tam mohli dať viac Brodyho a hodnotenie by šlo vyššie. Takto len obyčajný priemer. Zasmial som sa snáď trikrát. Celá škola je síce zhulená, ale žiadne zvlásť vtipné alebo vyhulené scény. Druhý krát by som to už nepozeral. ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem Michaela Chiklise zprvu vůbec nepoznal, protože jsem zvyklý na tu jeho holou hlavu a za jeho roli pošahaného ředitele školy dávám jednu hvězdičku, pač jsem se docela pobavil. Druhou si samozřejmě zaslouží Adrien Brody, protože What? Jinak film ničím moc nezaujme, a já jsem se na to dodíval jen kvůli výše zmíněným hercům. ()

Galerie (20)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Reklama

Reklama