Reklama

Reklama

112 - V ohrožení života

(pořad)
  • Slovensko 112 – V ohrození života

Obsahy(1)

V ohrožení života. Nikdy nezveřejněné záběry záchranářů v akci. Skutečné příběhy na prahu života a smrti. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Jumper636 

všechny recenze uživatele

docela mě to baví a je to celkem na aspoň průměrné dokumentární úrovni s fakty. Je to černá kronika a komu to vadí neměl by se na to dívat, protože to má Nova na tom založený, jak jsme na tomhle kanálu zvyklí.. Jakoby krvavá odnoš zaniklého pořadu "Na vlastní oči" ... Konkurenční Soukromá dramata jsou o něco málo lepší. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jak zde většina lidí nadává na "surovost" tohoto pořadu. Nechápu, o co vám jde ? Vy asi chcete žít ve své bublince a nechcete vidět pravdu ? Ano, fotky zohavených těl není zrovna sladký čajíček, ale je to pravda ! Je to ten hnus co se v dnešním světě děje, a já tuto pravdu chci vidět a né mít slepě zavázané oči. Celkové hodnocení: 75% ()

Reklama

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

moje hodnocení je trošku přehnané, já vím, ale tenhle pořad je sice taková polobulvární záležitost, Amerika a ty jejich reality tv, ikdyž není to až tak akční, já nevim, moderátor mi příde fajn, reportáže nejsou špatně udělané, zajímavé materiály, jasně, nějaká ta hra na city tam je, ale mě to příde náhodou narozdíl od všeho možného jiného současného nováckého vkusné.... :) :) vrata.zami ** - haha, CSI bytostně nemusim, tohle je realita a CSI je hodně mizerná fikce, která diváky po celym světě totálně mystifukuje, ve skutečnosti lidi moc chytrý zločiny neprováděj, maj zkraty, dělaj blbosti a maj smůlu..a policejní práce je mravenčí, většinou nezáživná a zdlouhavá a tak....vraždy jsou odporné, vyšetřování jsou depresivní, zločinci jsou ubozí a tak...no...hihi...je možný, že i tenhle pořad trošku mystifikuje a neukazuje všecko, nejsem expert, ale prostě mi to příde slušně udělané.....ještě někdo tady řeší, že to je oslava policajtů, tak jasně, ti se v Čr netěší moc velké popularitě, ale je třeba rozlišovat od běžných pochůzkářů, botičkářů a kriminalistů, pak jsou tu hasiči a záchranáři a ti nemaj 2x jednoduchou práci, je nebezpečná a nedobře placená (prostě Čr vs. západní Evropa, ale tak jasně), lidi dělaj blbosti a tito lidé je zachraňujou......pro mě to jsou skutečnější hrdinové než nějací hokejisté apod. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela unikátní pořad na tv Nova. Jen škoda toho katastrofálního zpracování a zobrazení. Je vidět, že ještě neumíme poutavě zpracovat zajímavý námět. Jsme prostě v tomhle neschopní. Amíci dokážou poutavě natočit i úplnou kravinu a my ani příběhy ze života neumíme udělat kvalitně, dramaticky, prostě poutavě. Ačkoli se jedná o skutečné přiběhy, havárky, vraždy atd. tak pro mě je to nuda!!! ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Romští spoluobčané si stěžovali, že o nich v televizi nedávají žádný pořad. Proto tento pořad vznikl. Ale teď k věci. Je sice pěkný, že tady máme takovýhle odvážný zachránce, ale koho se baví furt dívat, jak tam někdo někoho zabil, znásilnil, rozsekal, dal do ledničky a ledničku hodil do vody. To se radši podívám támhle na CSI, tam je aspoň nějaká zápletka, zvrat... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Scénář pořadu vychází z podobného projektu americká stanice Fox s názvem Cops (od r. 1989). (Ded@M@tes)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama