Reklama

Reklama

Ztracený poklad templářských rytířů III

  • Dánsko Tempelriddernes skat III: Mysteriet om slangekronen (více)

Obsahy(1)

Další příběh dětských hrdinů Katrin, Mathiase, Fie a Nise. Všichni čtyři společně s Katrininým otcem, Velmistrem řádu templářských rytířů, vyrážejí na Maltu, aby našli bájný poklad Hadí koruny. Mathias je ale okouzlen jednou ze zdejších dívek Elen. Omylem jí prozradí tajné poslání celé skupiny. Poklad spadne do nepravých rukou a Mathias je unesen. Všichni zbývající hrdinové tak musí spojit své síly a pomoct Mathiasovi. Nakonec se pokusí získat i poklad. (bery71)

(více)

Recenze (8)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Třetí díl má poněkud nepravděpodobný scénář (hrdinům vše vychází) a závěrečné odpuštění se mi příliš nepozdávalo, technicky je to ale natočené slušně a divácká skupina, pro kterou je to určeno, by mohla být spokojená. Pozor, i když se na obalu DVD inzeruje originální znění s titulky, na disku je pouze dabing (a ani to nemá menu). ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jedine co mozem o tomto filmu napisat, ze to nebolo nic moc pre mna a zo vsetkeho bol asi najlepsi ten obal DVD, ktory fakt stoji za to. Po tretikrat znova mali zasrani rozvazuju zahadu a tentokrat okolo hadej koruny, ktora uz na prvy pohlad vyzera odpudivo a neatraktivne. Najviac smiesne zo vsetkeho mi prisiel ten foter Katrin, ktory prisiel na Maltu obleceny ako templarsky rytier:) Aj ten zaporny bojovnik vyzerajuci ako gladiator bol trapny a ta jeho dvojita sekera bola pekna atrapa. A o tych hadich prisluhovacoch, takzvany stary deduskovia vo mne urcite nevyvolali strach a ta ich hadia trubka s uspavacim praskom vyzerala smiesne, ako vsetko vo filme. Film sa hral na detskeho Indiana Jonesa, ktory sa utapal v nepeknych scenach nudy, ktora ma fakt uspavala k smrti. Mozno tento film skor oceni mladsie publikum, ako som ja:) Pre mna je to jednoznacne slabota bez napadu a s ukecanymi scenami, ktore pomaly nikam neviedli a zbytocne film natahovali do takej dlzky, akym je tento film v konecnej podobe. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak som sa tretí krát vybral so štyrmi dánskymi teenagermi hľadať "Stratený poklad templárskych rytierov". Tento krát ich pátranie po poklade zaviedlo až na Maltu. Z chladného severu sa presunuli do slnečného Stredomoria. Zmena prostredia túto filmovú sériu trocha osviežila, ale i tak to za viac ako dve hviezdičky nestojí. Je to naivný detský dobrodružný film, taký ako aj jeho dve predchádzajúce časti. A tak si hovorím, že tri krát a dosť. Stačilo. Na prípadné ďalšie pokračovanie už nie som zvedavý. ** ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Parta se nám přesunula na Maltu,a od té doby se děje jedna blbost za druhou,nemyšleno v dobrém smyslu.Zápletka je ještě hloupější než u dvojky,herci mě občas přímo nutili k nasrání a ten konec,to mělo být co ! Mé hodnocení je hodně nadhodnocené a to díky dětským vzpomínkám a tím že tato série už skončila. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dánsku a na Maltě. (GASTON73)

Reklama

Reklama