Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

filip.novak odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se diví, že se katastrofickými TV filmy (s katastrofální kvalitou) roztrhl v poslední době pytel, ale mě to nepřekvapuje. Poptávka po tomto druhu filmů očividně je, o lidech je známo, že jsou kulturní barbaři a ke štěstí jím stačí špatný film s ještě horším scénářem, o tricích raději nemluvím. Ale běžný divák Franta vidí pouze film o tom, jak se ničí New York, a řekne si „Fíííííha, to bylo napínavý ... a jak to tornádo zničilo tu sochu ... to bylo vzrůšo.” Divák je spokojen, peněženka producentů taky, jenom kritici a filmoví fanoušci si rvou vlasy. Tfuj. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Malé větrné víry, které spíše pobaví než vyděsí se náhle mění na velká tornáda, která pak devastují různé části New Yorku. Jediný, kdo může celé město zachránit je meteroložka Cassie Lawrence (Nicole de Boer), která se nevšedním úkazům snaží přijít na kloub. Musí ale pospíchat, neboť vědci z NASA se snaží o totéž, a jejich pokusy celé procesy naopak ještě urychlují ... Tak tenhle film představuje všechno, co si můžete představit pod pojmem Odpad!. Jednotlivé postavy se chovají tak (s prominutím) blbě, že by tomu jeden ani nevěřil (pár příkladů - mladá dvojice se potácí v podzemí, a když dojde k vratům se zámkem, párkrát do něj drbne a jdou zpátky. To by se tam nenašel kus trubky, kterým by ten řetěz rozbili? nebo když odešlou SMS z cizího čísla, tak velechytrou doktorku nenapadne kdo by jí o své poloze mohl informovat?). Nu což, čekal jsem, jestli se z filmu něco vyklube nebo ne - a nezlobte se na mně, že to prozradím - je to sračka až do konce. Navíc se pan režisér nenápadně snažil naznačit, že by to mohlo mít i druhej díl - já říkám, jen to ne... ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň jednu, za scénu s obojky. Ale ne, nejde to. Je to typický kanadský televizní katastrofák. Film padlý na palici, s debilním dějem i námětem, strašnou režijí a nulovými hereckými výkony. O tricích nemluvě, to ja kapitolka sama pro sebe. Otázka je, jestli nám naše televize tyhle sračky vybírají záměrně, podle nějakého děsivého tajného plánu na likvidaci divákova IQ, nebo jestli prostě Kanada natáčí jenom sračky. ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně reálný film :D, snad ani nemá cenu komentovat jeho efekty, režii atd. To co se zde předvádělo bylo prostě nereálné!Prostě to byl děs. Herci možná byli dobří - já prostě ani nevím, protože u těchto filmů vás hned otráví děj a způsob natočení, že herecké výkony nemají cenu a nedostanou ani žádnou příležitost předvést, co v nich vězí, takže nemůžu hodnotit jinak :( Film jsme dokoukala do konce, protože jinak bych tento film nemohla kritizovat a ten konec v Paříži?? No comment :-D ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby išlo o komédiu - dávam aspoň 3 hviezdy, ale nakoľko ide o seriozny katastrofický film, tak z toho pohľadu to padá absolútne všade. Hrozná réžia, príšerné efekty, klišéovitý dej, klišéovité postavy. Postava povie, že sa vráti a už sa nevráti... sú uväznení pod rukou "TEJ" sochy (nemohol som sa prestať smiať) a je to len sprostejšie a sprostejšie. Odpad. Každopádne je to jeden z tých nádherne příšerných filmoch, kde sa človek nemôže ubrániť a len sa rehoce na plné kolo. Čiže napriek odpadovému hodnoteniu som sa zabavil ako dávno nie. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama