Reklama

Reklama

Christiina pomsta

(TV film)
  • Kanada Christie's Revenge (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

K Rayovi, Mirandě a jejich dceři Haley se nastěhuje neteř Christie dva roky po tom, co její otec, Rayův bratr, spáchá sebevraždu. Christie má nějaké problémy s matkou, ale jinak se zdá v pořádku. Nicméně ona svaluje vinu za otcovu smrt na strýčka Raye. Otec přišel o práci a byl bez peněz. Christie je přesvědčená, že mu Ray odmítl pomoct a proto se otec zabil. Není to ale pravda, její otec byl gambler a všechny peníze, které mu Ray dal, prosázel. Když chtěl Ray za něj přímo platit účty, tak to nechtěl přijmout a zabil se. Christie vymyslí složitý plán, jak strýce zničit a nakonec zabít. Domluví se s jinou dívkou přes internet, že na Raye, který pracuje jako gynekolog, svede, že ji nutil k sexu, a bude ho vydírat. Pak ale Christie dívku zabije, aby podezření padlo na Raye. A nakonec se pokusí Raye otrávit, aby to vypadalo jako sebevražda. Rayově manželce se podaří ho zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Christiina pomsta, je pro mě osobně úžasný film přesně jako Perfektní asistentka hodnocení zde nebude o moc jiné než u již zmíněného snímku. Je to skvělí snímek, který poukazuje na psychiku mladé slečny, která přišla o otce a přijde do rodiny svého strýce. Narozdíl od zmiňovaného snímků tak zde Christinu na jednu stranu i chápu, ne že bych se toho zastával nebo cokoliv,, jen podotýkám že na jednu stranu je to chudák vlastně, která si našla jen někoho koho obviňovat. Tak jako předešli snímek a ještě jeden budu hodit stejně i tento... Shrnutí : Film doporučuji opět třeba na zimu, podzim při klidnějším večeru třeba s manikúru apod. 😁 Asi to není snímek pro náročnější diváky (Ačkoliv sebe beru jako náročného diváka takže asi se najdou i takový). 5 ✨ a 100% 🤗 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se tento film snaží na první pohled tvářit jako seriózní thriller, je z toho v některých momentech cítit neskutečná scénáristická křeč, okořeněná o několik nelogických momentů a stupidita některých postav byla do očí bijící – jasně, kdyby za mnou přišla moje neteř – asi bych se jí taky snažil pomoct – nicméně bych si ověřil pár věcí (třeba s její matkou). Místy to ale mělo i jakžtakž slušnou atmosféru, jen ty herecké výkony mohli být lepší. Klasický zástupce podprůměrných kanadských televizních thrillerů, kterých existuje celá řada… ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušný kanadský thriller, který zaujme hlavně tím, že se něco takového skutečně stalo. Čili scénář těží z události, která je dosti zajímavá. K filmu bych řekl to, že mohl být více napínavější. Prostě mě ta atmosféra nedokázala vtáhnout do děje. Taky konec bych si dokázal představit více dramatický, i když musím přiznat, že takové rozuzlení jsem opravdu nečekal. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama