Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hmm no nic moc....Ve filmu jsou tři postavy=sympatická hlavní hrdinka starající se o svého postiženého bratříčka,onen malý postižený bratříček ,a na prví pohled zlý otčím...k tomu přimíchejte jednoho tygříka,který se po většinu času tváří jako přítulná domácí čičinka .......Bylo by to možná napínavé,kdyby člověk nezapnul byť jen 10% mozku a nezamyslel se nad faktem,že postižené děti a jejich starostlivé sestry v takovýchto filmech prostě neumírají....O jediné napětí-nebo spíš drásání nervů se tak stará naprosto nepředvídatelné chování toho postiženého chlapečka,který mě svou demencí fakt doháněl k šílenství........Jako plusy bych viděl: rychlé tempo,snesytelnou stopáž , vcelku rozumné chování hlavní postavy(většinou :) ) ,docela originální nápad a samozřejmě roztomilé tygříkovy očička :) .....Jeden z lepších filmů s podobnou tématikou ale pořád tak něják zbytečný...50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kelly sa po tragickej smrti matky stará o svojho autistického brata Toma. Žijú spolu v jednej domácnosti s otčimom, ktorý však má svoje vlastné starosti. Zlú finančnú situáciu rodiny rieši po svojom. Namiesto zaplatenia štipendia na VŠ pre Kelly, alebo lepšej starostlivosti o nevlastného syna, kúpi bengálskeho tigra. Do oblasti kde všetci spolu žijú sa blíži hurikán. Divoká šelma sa dostáva z klietky a v dome už nie je veľa možností na úkryt. Boj o život sa môže začať. Som milo prekvapený. Toto nie je moja obľúbená parketa a preto dávam palec hore. Atmosféra sa miestami dala krájať, pointa príbehu celkom slušná, rozuzlenie a záver potešili nadovšetko, takže silno silné tri hviezdičky - 65%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No pokud si odmyslim to, kterak se tygr do domečku dostal a proč se z domečku nedalo utéct, tak to byla víc než slušná naháněčka s pruhovanym mazlíkem v hlavní roli. Problém je, že ono si to úplně odmyslet nejde, takže zůstává ta pachuť totální debility. Ale jen pachuť, takže na ten průměr to rozhodně je. Jen se ptám sám sebe, jsem špatnej člověk, když nenávidim uječený, protivný, nesympatický, autistický haranty? :D 50% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kdo byl víc blbější, jestli tygr anebo ta holka. Už vím- scénárista. Chápu, že kdyby se chtěli držet realističtějšího podání, tak do dvaceti minut nemaj o čem točit, ale tady ta logika dostává fakt těžce na pr... A přitom to mohla být docela fajnová taková home invasion, jen namísto nějakého maníka tu po baráku pobíhá proužkovanej kočičák. Každopádně být tou holkou, tak tomu tygrovi dám nažrat hned, jak vlezl do domu, sice bych pak byl jedináček, ale... :-) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tygřík chodí po domě a má hlad. Celou dobu jsem přemýšlela, když už mu dva týdny nedali nažrat, jestli se chudáček dostane k něčemu dobrému.. Na začátku to vypadalo jako originální nápad- dům zatlučený prkny zvenku z důvodu hurikánu, vevnitř dva sourozenci, z nichž jeden je autista, no a aby toho nebylo málo (mně by to jako základ bohatě stačilo), tak jim tam pobíhá tygr. S úspěchem by se dalo říct, že scénář byl spíchnut po flámu partičky lidí čerstvě po oboustranné lobotomii, ale mělo to své světlé chvilky. Za jeden moment, kdy ten pruhovaný krasavec tak pěkně žmurkne do roury, přidávám třetí hvězdu. SPOILER fakt těžký SPOILER muhaha, tak se nakonec nažral :-). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama