Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neznášam Jennifer Lopez a už od prvých sekúnd som vedel, že budem neznášať aj tento film. J Lo sa snaží vyzerať o 10 rokov mladšie (čo sa jej aj celkom darí) a neiritovala ma tak ako v iných jej filmoch, no všetko okolo nej je zabité. Zaradenie do kategórie romantická komédia je úplne mimo, lebo humoru sa tu človek nedočká (maximálne tak dvoch úbohých vtipov s hovnami) a celá tá romantika je založená na tom, že sa seňora Lopézová chová ako krava na toho slabomyselného chudáka, čo je natoľko masochistický, aby s ňou trávil čas. Špeciálnu poznámku si zaslúži hudba, ktorá ma iritovala snáď viac ako všetky šialené klišé v deji. 2+/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Celý film jako by budil dojem, že jediný důvod, proč vlastně vznikl, dlí v lkavé povaze čtveráka scénáristy, který tak mocně fňukal po možnosti přivést k životu scénu, v níž by zhmotnil svůj vlhký sen - rozevlátý bobří kožich rodící lezby - až byly jeho nářky vyslyšeny. Asi to chtělo ještě něco málo té invence přidat :-) 30% ()

Reklama

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Nesmysly: 1) Zoe je těhotná, má už celkem velké bříško, ale nepořídí si ani jeden kousek těhotenského (nebo volnějšího) oblečení - "Jé, já se už do ničeho nevejdu!" (Velké překvapení - jsem těhotná a s břichem a přibývajícími kily nemohu obléct nic ze svého dosavadního šatníku - jak nečekané!) 2) Jedna těhule ze "Spolku svobodných matek" - od (před)začátku až do víc než půlky těhotenství Zoe má furt stejný (a obrovský) pupek. Jméno jsem zapomněla, ale myslím, že je to ta čůza (omlouvám se, ale fakt je mi hrozně protivná), co tam pak tak pompézně rodila (což je mimochodem příšerná a naprosto zbytečná scéna). 3) Případná zvýšená chuť na sex (a někdy s tím spojený intenzivnější či mnohočetný orgasmus) začíná až v druhém trimestru, s ustupujícími nevolnostmi a rostoucím bříškem (kdy je krev více zmnožená), tedy tak nejdříve ve 4.-5. měsíci, a ne pár týdnů po otěhotnění, jako zde v případě Zoe. V prvním trimestru naopak na sex chuť moc není. Jistě, jsou i těhulky, co za celé těhotenství žádné nevolnosti ani zvracení neměly (např. já ;)), a oproti tomu i takové, co - ač se třeba také cítily fajn - prostě z jakéhokoliv důvodu na sex nemají chuť celé těhotenství, prostě každá to má jinak, to je jasné, ale tohle zkrátka bylo, myslím, fakt obrácené na hlavu. 4) Nechápu, proč Stan trval na tom, že se musí Zoe zbavit svého "pomocného" polštářku, který ji usnadňoval spaní (a že si ho nechala vyhodit). Dejme tomu, že se mohl v noci vedle Zoe v posteli cítit trochu "odstrčený" (což mi přijde sice krapet přehnané, ale budiž), ovšem nejen pohyb, ale i "obyčejný" spánek ve 3. trimestru už fakt není žádný med. A to, jak to tam Zoe předváděla - nevěděla, jak už si lehnout, neustálé převalování, atd atp... - to zcela odpovídá skutečnosti. Já sama moc dobře vím, co to je (a při vší úctě - partner ten polštářek fakt nenahradí). Jedna moje kamarádka (když byla těhotná a už měla velké bříško) by dokonce bez toho polštáře ani neusnula (a já u třetího těhotenství také ne ;-)). To, že navíc po porodu usnadňuje kojení, o tom už ani nemluvím. Myslím, že měl být Stan k těhulce trošku více chápavější - a kdyby si se Zoe o tom pořádně promluvil, jiste by došli k nějakému kompromisu. Jinak to byl docela fajn film. ()

sallyann 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem další nudnou a hloupou romantickou slaďárnu, ale ZP je parádní od začátku do konce. Alex O´Loughlin se snad konečně dostane do hledáčku Holywoodu - ten chlap má neskutečný charisma :o) Jennifer je zpět a na to, že jí je už 40, je to pořád krásná ženská. Scéna domácího porodu do vody mě fakt dostala. :D :D :D P.S. Toho psa na kolečkách budete milovat!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO-Filmová noc-Špalíček/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Alex O´Laughlin, Jennifer Lopez, Anthony Anderson, příjemná romantická linie -klišé vedle klišé a hodně nechutných scén a vůbec téma "těhotná matka" je podáno dost nechutně/// Záložní plán je kupodivu snesitelná a vlastně hodně příjemná romantická komedie, která je v některých pasážích i velmi zábavná. Navíc chemie mezi ústřední dvojicí funguje dokonale a je radost se na ni dívat. Bohužel film pohřbívá jakákoliv scéna z "schůze matek" a film úplně shazuje scéna porodu. Nešlo si nevšimnou, že hodně lidí znechuceně odcházelo ze sálu. Nemám nic proti naturalismu, ale nehledal bych ho v romantické komedii, která má pobavit a né znechutit./// Celkem 52%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama