Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Alan Paul spolupracoval na seriálu Řím, jinak je bezvýznamný televizák. Jlo úplně žeru, ne jako herečku ale jako ženskou a kromě asi 2 věcí hrála v samých debilních sračkách. Tuhle komedii jsem přetrpěl velmi snadno, protože má pár vtipných okamžiků: "To je kočičí hovno, nebo tvoje hovno? Tak to je cizí hovno, kolikrát ti mám říkat , nehraj si s cizími hovny". Jlo s bříškem je ještě hezčí než bez břicha. Taky tu uvidíte exkurzi do amerického sociálního systému. Je tu spočítáno, jaká je ekonomická pohroma pro rodinu, mít dvojčata. Ve filmu Jlo neustále blije, krká a strká si kuře do vlasů. Nádherná scéna je, když dostane strašný hlad a žere guláš s vánočkou a celá se pokydá jídlem jako já když příjdu z hospody. Opravdu se toho nebojte, sledovat se to dá. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Od romantické komedie s Jennifer Lopez se asi zázraky čekat nedaly, ale nejhorší na tom je, že jsou i horší aspekty tohoto filmu. Takhle odfláknutou stěžejní pasáž romance opusu (rozhádání se - ať již důvod, vývoj či roz(h)řešení) jsem už dlouho neviděl. Opakem budiž Alex O'Loughlin, jehož civilní projev potěší, stejně jako svěží pánský humor při debatách na pískovišti... (Více: http://blog.musicserver.cz/clanek/145/Kino-b-log-Zalozni-plan-4-10/) ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

J.Lo. je opravdu mizerná herečka a O'Loughlin to také moc nevylepšil. Příběh je nudná báchorka o lidském strachu ze závazků a ta nechutná scéna s porodem se pravděpodobně stane častým navštěvníkem mých nočních můr. Abych to zkrátil, je to blbost, nekoukejte na to. Nesplní to vaše očekávání, jakkoliv jsou nízká. // 25% ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* pár prekvapivých a nápaditých vtipov * Americká romantická komédia z tohto roku (2010), ktorú režíroval Alan Poul, je príbehom mladej ženy túžiacej po dieťati. Zoe (Jennifer Lopez) vlastní malý obchodík so zvieratkami, má pár bláznivých priateľov, ale nestretla ešte toho pravého. Rozhodne sa zrealizovať svoj záložný plán - nechá sa oplodniť neznámym darcom. Toho krásneho upršaného dňa jej do cesty, do taxíka a do života vstúpi aj Stan (Alex O'Loughlin), ktorý má ambície byť tým pravým. Dokáže si tehotná Zoe udržať Stana, je ich cit pravou láskou? Romantická komédia so zaujímavou témou stojí na pár vydarených vtipoch a milých výkonoch Jennifer Lopez a Alexa O'Loughlina. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No jo, opět 53%, proč se už přestávám divit.. Pro mě tenhle film byl rozhodně velkým překvapením, téměř nic jsem od něj nečekala, prostě další romantickou komedii s Jennifer Lopez, ale hodně mě to překvapilo. Bylo to ohromně vtipné, až na některé nechutné momenty. Nojo, zase to bylo předvídatelné, neoriginální a bla bla, všechny tyhle věci co vy "kritici" těmhle filmům vyčítáte, tam opět byli. Ale mě to zase nevadilo. Tenhle žánr mám prostě ráda a tahle komedie mě mile překvapila. 3* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama