Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Tak jako jsem čekala nudu a jen tak zabitý čas, byla jsem překvapená, jak jsem se pobavila. Lidi nekřižujte, já zato nemůžu, jednoduchý příběh ... vcelku příjemný ústřední pár...předvídatelný děj, chtěla jsem zabít čas, ale v tu chvíli to fungovalo u mě víc než jsem čekala. Každopádně ten porod byl dost hororový. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Šmarja! Nepoučitelná....Nepoučitelná a blbá - jo to jsem přesně já.... To jednou tak za uherský rok shlédnu nějaké veledílo seňory J. Lo, řeknu si: "Pána Jána, takovou sračku už víc ne! Už se na to příště nedívej!" a pak na to zapomenu a stejně se k mým zrakovým a sluchovým senzorům další podobná taškařice dostane... Nejinak tomu bylo i tentokrát...Inu - k hereckému talentu seňory se už nebudu vyjadřovat - i když na druhou stranu, co si má chudák holka počít, když má hrát takové srance, co jí tu scénárista vypotil. Ten by si zasloužil naliskat.... při sledování jsem si totiž připadala, jako bych měla křišťálovou kouli a nevím, jestli je to k chlubení, ale po sprchovacím rande jsem řikala "a teď příjde domů, pes se pobluje a ona tam uvidí výsledek toho testu" - lidi a ono to tak fakt bylo! Tohle fakt normální člověk nevymyslí a hlavně to normální člověk jako divák nepřijme. A pro příště až na své předsevzetí opět zapomenu bych prosila tvůrce, vynechte takové "gurmánské speciality" jako viz zmíněný poblitý pes nebo scéna s porodem - u těch jsem totiž fakt trpěla. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Film je přesně takový, jaký si každý představí z popisku (romantická komedie s Jennifer Lopez a jedno klišé za druhým). Bohužel Jennifer není zrovna "Paní Herečka", takže film zachraňuje spíš všechno ostatní (herci, režie i scénář mi v rámci žánru přišli docela dobré). Jako komedie na jedno zkouknutí to proto docela funguje, jen u toho nesmíte moc přemýšlet. 5/10 ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak co napsat k tomuto filmu? začátek slibný, ale pak se zbytečně protahovali některé stopáže filmu, až na konec bylo vše zdlouhavé, Jennifer Lopez zahrála dobře, je to fakt pěkná herečka, ale bohužel v poslední době hraje v docela nezáživných filmech, což je velká škoda, má dobrý potenciál jako herečka, a umělé oplodnění pro sovbodné matky? Pokud vím, v realitě by to nebylo možné, no budiž ve filmu je nejspíš dovoleno úplně všechno, Pro mě zklamání, škoda ()

sallyann 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem další nudnou a hloupou romantickou slaďárnu, ale ZP je parádní od začátku do konce. Alex O´Loughlin se snad konečně dostane do hledáčku Holywoodu - ten chlap má neskutečný charisma :o) Jennifer je zpět a na to, že jí je už 40, je to pořád krásná ženská. Scéna domácího porodu do vody mě fakt dostala. :D :D :D P.S. Toho psa na kolečkách budete milovat!!! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)
  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)

Reklama

Reklama