Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Romantických komédií som sa už asi presýtil.. Jenifer Lopez nie je zlá herečka, ale napriek tomu, že tento žáner je pre ňu TOP si myslím, že už by sa do neho nemala "angažovať". Tento projekt je jednoducho nepodarený. Ja sa ospravedlňujem milovníkom tejto snímky, ale jednoducho ja som iba stepoval, kedy sa už skončí! 15%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No jo, opět 53%, proč se už přestávám divit.. Pro mě tenhle film byl rozhodně velkým překvapením, téměř nic jsem od něj nečekala, prostě další romantickou komedii s Jennifer Lopez, ale hodně mě to překvapilo. Bylo to ohromně vtipné, až na některé nechutné momenty. Nojo, zase to bylo předvídatelné, neoriginální a bla bla, všechny tyhle věci co vy "kritici" těmhle filmům vyčítáte, tam opět byli. Ale mě to zase nevadilo. Tenhle žánr mám prostě ráda a tahle komedie mě mile překvapila. 3* ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

nečekal jsem žádnej zázrak, ale to, co mi tahle rádoby romantická komedie nabídla, to byla opravdu síla... síla nudy a nevkusu... počínání budoucí svodobné matky během jejích eskapád je totiž natolik nenápadný, že vás nedokáže ani na chvíli pořádně zaujmout a zabránit tak vašemu neustálýmu sledování hodinek, který se snad chvílema posouvaly směrem dozadu, protože jinak si dýlku filmu nedokážu vysvětlit.. další věc, která strhává hodnocení, je přítomnost hlavní "hvězdy" filmu jennifer lopez.. ta nejenže nemá komediální talent, ona nemá vůbec talent, existujou snímky, kde je snesitelná, ale pokud se ve svejch 41 letech snaží o výraz 15 pubescentky, která nezvládá projevy těhotenství, je to na přesdržku... jedinym kladem je pak každá scéna, kde je alex o'louglin do půl těla bez, v těchto chvílích je aspoň na co koukat ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla by to naprosto průměrná romantická komedie s klasickou Lopéz a nějakým dalším vysportovaným hercem. Jenže Alan Poul se rozhodl nám ukázat věci, který by ve filmu asi být neměli, a pokud jo, tak by před začátkem měli vyrovat všechny muže, že se tu rodí skoro na kameru, ženám se strkají věci do... dolů a vytahují se celkem dost zkrvavené. Já chápu, že to je nejspíš realita a tak to opravdu chodí, ale musím to fakt vidět v romantické komedii? A klidně mi na čelo vlepte nálepku "mužský barbar". Skoro se ani nedivím, že je tohle Poulův jediný celovečerní film :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama