Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno hlavně na lidi procházející těhotnym obdobím svého života. A těm to taky může připadat docela vtipny, protože se v těch situacích poznávaj. Jinak je to ale docela průměrná romantická komedie s jasným dějem a ještě jasnějším koncem. Chvílema se tam ale najdou i světlejší chvilky, kdy jsem se fakt od srce zasmál, i těm na první pohled trapnejm fórům. Jennifer Lopez je na to už možná trochu stará, ale i tak se celkem dala a Alex O'Loughlin byl docela sympatickej týpek, tak proč ne. Je to prostě obyč jednoduchá komedie, nic víc. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Celý film jako by budil dojem, že jediný důvod, proč vlastně vznikl, dlí v lkavé povaze čtveráka scénáristy, který tak mocně fňukal po možnosti přivést k životu scénu, v níž by zhmotnil svůj vlhký sen - rozevlátý bobří kožich rodící lezby - až byly jeho nářky vyslyšeny. Asi to chtělo ještě něco málo té invence přidat :-) 30% ()

Reklama

Magenta 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez tu byla krásná, Alex O´Loughlin neodolatelný... A to je tak všechno, co si den po zhlédnutí z tohohle filmu pamatuji. Jasná linie příběhu od začátku do konce je u podobných romanťáren samozřejmostí, takže soustředit se na příběh ani není potřeba. Co mi vadilo, byl pohled na těhotné ženy - jako by se žena, která čeká dítě, změnila v monstrum, které se ani zdaleka nepodobá té, do které se její vyvolený zamiloval. Ale budiž, měla to být komedie... Co mi lezlo na nervy, byla postava Zoe, neboli ženy, která potká muže svých snů, který by pro ni udělal první poslední a ona ho od sebe odežene, protože byl prostě... dokonalý. Co naplat, aspoň mě to nenudilo ani neuráželo. Takže za tři. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice dala tři hvězdy, i když se nebráním dojmu, že je tenhle snímek hrubě pod časoru. Je to uhozené, a v podstatě o ničem..Příběh se motá pořád v kruhu jestli chci nebo nechci být rodičem. Ale když sečtu všechno kolem a kolem..dívat se na to dá..takový příjemný film o tom, jestli jste připraveni sdílet s druhým tak velkou věc jako je dítě. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak co napsat k tomuto filmu? začátek slibný, ale pak se zbytečně protahovali některé stopáže filmu, až na konec bylo vše zdlouhavé, Jennifer Lopez zahrála dobře, je to fakt pěkná herečka, ale bohužel v poslední době hraje v docela nezáživných filmech, což je velká škoda, má dobrý potenciál jako herečka, a umělé oplodnění pro sovbodné matky? Pokud vím, v realitě by to nebylo možné, no budiž ve filmu je nejspíš dovoleno úplně všechno, Pro mě zklamání, škoda ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama