Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

larelay 

všechny recenze uživatele

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Keby som premýšľala nad rolou mamy a videla tento film, určite by som ostala bezdetná. Keby som videla pažravú J-Lo nad hrncom mäsa žrať z neho jak prasa, krátko na to po milovaní s mužom grcať pred ním a všetky tie ďalšie scény...tak by som túto spoločensky dôležitú rolu prenechala druhým... Jediné, čo ma zaujalo, boli štyri orgazmy v priebehu jednej rýchlovky v syrárni. Tak tú syráreň chcem! :-) Jedna hviezda len za to, že Alex je fakt sexi. ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Bláznivá a praštěná blbina, absolutně vůbec nesrandovní. J. Lopezová má strašnou roli, vůbec nevyniká a celkově je utopená v této frašce. Nejhorší byla scéna s přirozeným porodem v dětském bazénku uprostřed obýváku, tohle podle mě mělo být to nejvtipnější na celém filmu, ale provedení bylo otřesné, naprosto nepodařené. Film za pár let bude jasný kandidát na víkendový večerní film na některé z našich komerčních televizí, je to přesně jejich vkus. ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Sice to byla strašná blbovina, ale na konci jsem měla takový ten přihlouplý úsměv. Doteď nevím, jak se tam dostal. První půlka filmu moc vtipná nebyla, ale ta druhá to trochu vylepšila. Porod do vody si mohli nechat, myslím, že po tomhle zážitku si hodně lidí rozmysí počít potomka. A samozřejmě film strašně přeháněl ohledně těhotenství, jako pažravá velryba, která se nikam nevejde snad těhotná žena nevypadá. Aspoň moje přání do budoucích let :) ()

george82 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film je naprosto excelentní pro ty páry, které si těhotenstvím prošly. Člověk se viděl skoro v každé situaci. :-D Myslím, že takový kousek je dobrý i pro dvojice v očekávání pro odlehčení jejich situace nebo uklidnění, že je to vlastně všude stejné. ;-) Není to film plný gagů, ale na to jak jsem se bál, že to bude hloupé a nudné, tak jsem byl příjemně překvapený. Takže kdo máte děti, dejte je hlídat a kdo je teprve čekáte, tak šup do kina, ať si vzpomenete na chvíli, kdy Vás to ničilo a nebo ta druhá polovina z Vás uvidí, jaké to může být. Good luck. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama