Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem se nemohl zbavit dojmu, že jde jen o slabý výplach podobně zaměřeného "Kdopak to mluví". Ani ten film není žádná bomba, ale je v určitém ohledu originální, vtipný a může se spolehnout na charismatické duo Travolta - Alleyová. O Záložním plánu to bohužel neplatí. V podstatě dostanete to, co se vám vybaví po přečtení stručného popisu filmu - s tím rozdílem, že vaše fantazie se s námětem asi popere lépe a nejspíše se dokáže vyhnout křečovitým dramatickým výstupům a rádoby vtipným skečům, z nichž banda důchodců, sklouzávající po plodové vodě, patří mezi ty lepší. Co víc dodat? Že Lopezová opět stejně špatně hraje tu pohodovou holku z lidu nebo že postava O´Loughlina je tak neuvěřitelně hodná, až to prostě není reálné? Zmiňované "Kdopak to mluví" ve mě kdysi vyvolalo dojem, že čekat dítě s milovaným partnerem je štěstí a že bych si to jednou taky rád zkusil. Po Záložním plánu si naopak říkám "Bez antikoncepce ani ránu"... ()

numi 

všechny recenze uživatele

Od romantické komedie s Jennifer Lopez se asi zázraky čekat nedaly, ale nejhorší na tom je, že jsou i horší aspekty tohoto filmu. Takhle odfláknutou stěžejní pasáž romance opusu (rozhádání se - ať již důvod, vývoj či roz(h)řešení) jsem už dlouho neviděl. Opakem budiž Alex O'Loughlin, jehož civilní projev potěší, stejně jako svěží pánský humor při debatách na pískovišti... (Více: http://blog.musicserver.cz/clanek/145/Kino-b-log-Zalozni-plan-4-10/) ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

J.Lo. je opravdu mizerná herečka a O'Loughlin to také moc nevylepšil. Příběh je nudná báchorka o lidském strachu ze závazků a ta nechutná scéna s porodem se pravděpodobně stane častým navštěvníkem mých nočních můr. Abych to zkrátil, je to blbost, nekoukejte na to. Nesplní to vaše očekávání, jakkoliv jsou nízká. // 25% ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé herečky umí stárnout s grácií spolu s přibývajícím věkem se mění i jejich role, tak některé, jako třeba JeLo se zuby nehty drží představy, že je jim stále dvacet. Bohužel JeLo i "hraje" tak jako by právě vylezla ze základky. Chápu, že někdy ten talent prostě Bůh nenadělil, ale po takové době by už také taková ženská, které je přes čtyřicet mohla mít trochu soudnosti a od těchto rolí se posunout někam dál (pokud možno co nejdále od filmu). ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu neuvěřitelně hloupá romanťárna, kde se JLo chová jak naprostá trubka, nadruhou stranu až překvapivě vtipná komedie. O'Loughlin hraje dle vzoru nastoleném zkušenějším Paulem Ruddem a je docela snasitelný až bych řekl docela symptatický. JLo jak už jsem zmínil je chvílemi k zabití (spíš většinou), ale jisté sympatie má. Hodně nevyrovnaný,ale místy vážně zábavný snímek. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)
  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)

Reklama

Reklama