Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

bartias 

všechny recenze uživatele

Hesher je na tom stejně jako drtivá většina nezávislých filmů: zajímavý nápad a zápletka, zvláštně depresivní provedení. Joseph Gordon-Levitt je jako trash metalový parchant bez problémů přesvědčivý a Natalie Portman se mihne v roličce sympatické brýlaté holky ze sámošky. Mladý Devin Brochu ale vyloženě otravuje. Sice za to může spíš jeho role věčného otloukánka než on sám, jenže tím se nic nemění. Hesher dorazil nejméně o patnáct let později, než měl. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že všechny hvězdy jsou za Levitta a navíc ta poslední zpomalovačka byla trošku na facku, ale stejně to byla povedená jízda. Postava rodiny vs. postava Heshera, kdy obě jsou sice ploché až to bolí. Navíc děj, který by předpověděl každý, kdo už někdy viděl..film. Ale stejně každej zapl Heshera jen pro to, aby viděl J.G.L. v roli prasometalisty a to funguje, stojí to za to a navíc fakt, že je děj předvídatelný ještě neznamená, že je špatný. Tudíž přes mnohá negativa jsem byl nakonec hodně spokojen. ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Snímek jsem chtěl vidět hlavně kvůli Gordon-Levittovi a Natalie Portman. A musím říct, že podle komentářů, které jsem tu četl, bych čekal nějaký nesmysl. Nestalo se tak. Neříkám, že je to nějak dechberoucí, ale já jsem si ho užil. Z takových 70% je to hlavně díky Gordon-Levittovi, který celý film šlape jako hodinky. Do role sedí a je vidět, že ho to i baví. Moc prostoru nedostala bohužel Natalie Portman, ale když už na scéně byla, vždy to stálo za to. Idea filmu je velmi jednoduchá, žádné velké přemýšlení, vcelku příjemná oddychovka. Místy je to velmi kontroverzní snímek, občas dost přehnaný (závěrečná scéna s rakví). Často i vtipné dialogy a scény, u kterých jsem se od srdce zasmál. Celkové shrnutí : vulgární drama s výborným hlavním "hrdinou" a spoustou řádných hlášek, já se bavil. ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Luxus film, upřímně řečeno nedokážu ani přesně říct, čím je tak super, ale po dlouhé době film zahrál na emocionální notu až tak, že slza ukápla. Herci vybráni opravdu dobře. Nejvíc mě, ale dostal komentář o pár níže, že Natalie Portman tam hraje, protože se jí prachy dycky hodí - Halooo, ona ten film produkovala, proto tam hrála vedlejší roli. 95% ()

Hydra Foy 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade som si na rozhodnutie ohľadom hodnotenia musela nechať pár dní, keďže som bola dlho na vážkach medzi radosťou, akú mi tento film priniesol a objektívnou kritikou, ktorú by som mu mala venovať. Napokon som sa priklonila k druhej možnosti, ale nič to nemení na fakte, že to takmer boli tie štyri hviezdy... Civilný film o strate a o vyrovnávaní sa s ňou, ktorý si vystačí prakticky so siedmymi postavami. Škoda, že zvyšných 6 značne zaniká popri titulnom (anti)hrdinovi, čo vo výsledku znamená, že ak si Heshera nezamilujete v priebehu prvej polhodiny, samotný film vás zo skepsy už pravdepodobne nevytrhne. Uznávam, že je to možno ťažké, ale Joseph Gordon-Levitt je aj s tými dlhými vlasmi vynikajúci a v úlohe metalového anarchistu tak presvedčivý a zábavný, že ak nič iné, mohli by ste mať po filme celkom príjemný, nadnesený pocit ako ja :) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)

Reklama

Reklama