Reklama

Reklama

Predátoři

  • USA Predators (více)
Trailer 2

V novém pokračování série Predátor se Adrien Brody představuje v roli Royce, žoldáka, jenž se neochotně ujímá vedení skupiny elitních bojovníků, kteří se nedobrovolně ocitají na planetě pokryté džunglí. Když se ale tihle chladnokrevní “predátoři” s lidskou tváří ocitnou ve válce s novým druhem skutečných vesmírných Predátorů, začíná rozhodující utkání mezi lovci a jejich kořistí. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 543)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého jsem po dni úplně zapomněl, že jsem ho viděl. Neprojíždět profil Adriena Brodyho, tak bych to možná nikdy neohodnotil a to by byla škoda, protože zrovna tenhle pokus o natočení původního Predátora pro dnešní publikum je fail inter-galaktických rozměrů. Nevadí mi ani tak skutečnost, že akce je nezáživná, až to bolí. Hlavní problém vidím v postavách a obsazení. Rodriguez sice točí (a nechává jiné točit) filmy podle svého gusta, ale koho proboha napadlo obsadit do role bad-ass mariňáka Pianistu? A co to "šokující" odhalení na konci? Pojmout to jako love story mezi Bragou a Brodym by mi už možná vonělo víc, než tahle hokus pokus míchanice, která se snaží uspokojit jak nostalgického fanouška, tak pubertálního mládež. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po "Švarcíkově" jedničce rozhodně druhý nejlepší snímek Predátořího universa, přičemž původní film si prvenství drží hlavně léty budovaným kultem. Tím chci říct, že se jedná o takřka stejné filmy, ale Predátoři jsou tak mile osmdesátkově blbí záměrně, kdežto Predátor nechtěně sám od sebe, je tedy lepší (nebo horší, jak se to vezme) svojí upřímností. Nimród Antal dokázal, že bylo zbytečné obávat se výběru jeho osoby na post režiséra. Nějakých zajímavých režijních vychytávek jsem se sice nedočkal, ale Predators jsou filmem, u nichž slušně odvedené řemeslo a smysl pro nadhled a atmosféru bohatě stačí. Malý problém jsem měl s Adrienem Brodym, který je pro tuto roli možná až příliš dobrým "charakterním" hercem. Zkrátka Predators se povedli téměř na výbornou, dostal jsem víceméně přesně to, co jsem chtěl. PS: "Chcípni buzno kosmická" se legendárnímu "Ty máš ale pěknou držku" minimálně vyrovná ... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejslabší predátoři v dějinách filmu si pohrávali s nejhoršími vojáky pod sluncem. Adrien Brody kvůli tomuhle filmu nabral asi 15 kilo svalové hmoty a stejně vypadá jak tyčka. Goggins pro změnu ve filmech všeobecně hraje buziky a tady má předvádět absolutní výkon hodný SAS. Nedokázal to ani jeden. Vypadá to trapně a ještě horší je ten Číňan, co se tam s mečem pere s jedním predátorem. Nevím, jestli tady ti predátoři byli unavení amatérismem těch magorů nebo to byli nejslabší z nejslabších. Oboje ale způsobilo, že i jinak dobré nápady ve filmu byly navždy pohřbeny vším ostatním. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Z jedničky si to vzalo vše (ale opravdu skoro vše) dobré a funguje to. Líp to asi dopadnout nemohlo a Adrien Brody ukázal, že má i na akčního hrdinu. Nimród Antal pod Rodriguezovým vedením prostě jen zrecykloval osvědčené postupy z jedničky a já jsem rád, protože mě na to fakt bavilo koukat. Jenže John McTiernan to tenkrát všechno vymyslel a tomu já říkám režijní mistrovství. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Kdo by něco takového udělal?“ ,,Ať je to kdokoliv, sbírá si trofeje.“ ,,V mojí kultuře má bojovník s nejvíce trofejemi.. největší respekt!“..... Nebude to jen o tom zjistit, kdo že je vlastně vyhodil z letadla….. Nečekejte žádný zázrak. Predátoři nejsou ani řežba ani nervydrásající podívaná, ale solidní, jednoduchý, vyvražďovací příběh, který zapadá do ,,B“ kategorie a spoléhá na generaci těch (nás), kteří obdivovali původní film. Což mi připadá fér. Je super, že je ignorováno vše ostatní, co nějak s Predátory souvisí. A třeba my, fandové prvního filmu pomůžeme a ten další bude mít rozpočet třeba trojnásobnej. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem botanik a toužím vidět Archaefructus liaoningensis. 2.) Chci vidět umřít D.Treja. 3.) Chci zase slyšet TENHLE song. 4.) Souhlasím s myšlenkou ,,Vidět Predátory a zemřít!“ PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (128)

Zajímavosti (48)

  • V pokladnách severoamerických kin zacinkalo 52 milionů amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 127,2 milionu.
    (NIRO)

Související novinky

Režisér Ulice Cloverfield chystá Predátora

Režisér Ulice Cloverfield chystá Predátora

21.11.2020

Režisér Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10) je nejnovějším tvůrce, který slavného Predátora vyšle na další lov. Studio 20th Century oznámilo pátý film v populární akční sérii, jenž by měl opět… (více)

Predátora čeká další šance

Predátora čeká další šance

14.08.2015

Legendární scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) předloni natočil miliardového Iron Mana 3, takže záhy přehazoval mnoho režijních nabídek. Nakonec si vybral sedmdesátkový noir The… (více)

Predátora čeká další sequel

Predátora čeká další sequel

26.06.2014

Začalo to Predátorem a Predátorem II, pokračovalo crossovery Vetřelec vs. Predátor a Vetřelci vs. Predátor 2 a nakonec přišli Predátoři. Jakýs takýs sequel jedničky, kterým chtěli Robert Rodriguez … (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama