Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kati zjistí, že se Jo ocitla v nesnázích a zmizela v Indii. Protože nemůže nechat svou nejlepší kamarádku na holičkách, vypraví se za ní. Nevezme ale v potaz jejich otce, kteří si o dívky dělají starosti a vydají se v Katiiných stopách... Nejlepší přítelkyně Jo a Kati nebyly od střední školy, kterou absolvovaly před pěti lety, ve vzájemném kontaktu. Zatímco Jo cestovala po světě a skončila kdesi v Indii, Kati zápasila se studentským životem a závěrečnými zkouškami. Když ale Kati dostane od Jo znepokojivou hlasovou zprávu, okamžitě všeho nechá a vrátí se do svého rodného městečka na bavorském venkově, aby se pokusila shromáždit staré kamarády a s jejich pomocí zorganizovala výpravu na záchranu Jo. Běh času se však podepsal i na nich. Rocky a Toni jsou lapeni ve svých manželstvích a rodinných životech, takže na Katiin nápad nereagují zrovna s nadšením. Rozhořčená a zklamaná Kati je ale stále přesvědčená, že dělá správnou věc, a na vlastní pěst se vydává do indického ašramu, zatímco Jo se vrací zpátky domů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna holka byla kráva, druhá byla blbá. Dohromady se o nich natočil jeden německý film, který měl záběr široký až do Indie. Během sledování tohoto filmu jsem si uvědomil, jak německá kinematografie pořád umí bejt dost blbá, ačkoliv se jí to za poslední léta moc nedaří. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo viac ako lákavo, no napokon musím konštatovať, že to bolo obsahovo dosť slabučké a nevýrazné. India tu bola odprezentovaná ako krajina zlodejov, podvodníkov a agresívnych ľudí, čo zas až tak jednoznačne neplatí (hoci existujú tam aj také nástrahy). A čo sa týka toho "strácania sa a hľadania sa" v Indii, to akože neexistujú telefóny, že sa medzi sebou ľudia nedokážu spojiť a hľadajú sa ako blbí? Pritom som nemal pocit, že by sa film odohrával v nejakej pred-roamingovej doby (čomu nasvedčuje aj telefonát v German Bakery). Takže trochu nedomyslené podľa mňa... Ale snaha o vytvorenie drámy prepletených medziľudských vzťahov bola evidentná, len akosi to nevyšlo. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby Hitler viděl, kam až to dotáhne jeho nadřazená bílá rasa, tak snad ani nerozpoutal světovou válku. Jedna hloupá, druhá ještě hloupější a jediný, s kým se dalo soucítit, byla ta malá indická holčička, na které si Jo dokazovala svou humanitu. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama