Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie a Izzy (Milly a Becky Rosso), blonďaté sestřenice Elle Woodsové, se stěhují z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma. Brzy však poznávají, že se od svých spolužaček, které nepomyslí na nic jiného než na peníze, přece jen trochu liší. I proto se proti sestrám některé z nich staví a snaží se je obvinit z porušení zákona. Nastává chvíle, kdy musí Izzy s Annie využít všechnu svou chytrost a šarm, aby očistily svá jména a ukázaly celé škole, že schopnosti blondýnek by neměl nikdo podceňovat ani ve třídě, ani v jednací síni! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Primitivní a nenápaditá jednohubka pro dívčiny školou povinné. V této sortě filmů jsem však viděl spoustu horších filmů (včetně Pravé blondýnky 2), toto "dílo" však ve mně nevyvolávalo přímo utrpení, sestry Rossovy působí (relativně) sympaticky, atmosféra je občas uvolněná, proto tu jednu hvězdičku dám. ()

bee.el odpad!

všechny recenze uživatele

Legally blonde 1 byl velmi růžový film, ale ráda se na něj podívám znova, dvojka byla už slabší, ale Reese má neuvěřitelný šmrnc, což se o kostnatých nanynkách Legally blondes rozhodně říct nedá. Přišlo mi až trapné, jak se tvůrci snažili stále naznačit, že se opravdu jedná o 3. "pokračování" a přihlouplá dvojčátka stále omýlala jméno Elle Woods... I kdybych přešla fakt, že to nemá s předchozími díly zhola nic společného, není to dobrý film ani sám o sobě - je to asi jedna z nejhorších teen komedií, jakou jsem kdy viděla - dokonce i děsivé Material Girls byly koukatelnější... ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

S jedničkou a dvojkou nemá tenhle film vůbec nic společného, snad jen to, že v něm asi třikrát řeknou jméno Elle. Jinak je to dost velká slabota, příběh o ničem, nijak sympatičtí herci, špatný dabing u několika postav. Z toho všeho mně vychází 30 %, protože na druhou stranu jsem viděl i větší zrůdnosti. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná bych si měl hodnocení dvojky ještě rozmyslet, protože po shlédnutí tohohle pekla mi to přijde jako skvostný film na Oscara. Tohle má s Pravou blondýnkou společné jen jméno Ell Woodsové, které na začátku zazní. jinak je to ale televizní hovadina s pěknou Brittany Curran a téměř nesnesitelnou dvojicí bloncek v hlavních rolích. Je to nesnesitelný, hnusný a já jsem rád, že to nemá víc dílů... ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přestože nemůžu najít jediné pozitivum, film mě neiritoval zas až tak moc, abych ho hodila do odpadu. Je to jen takové neviňoučké růžovoučké tupoučké, místy trapňoučké (netvrďte, že kvůli vašemu opisování ještě nikdy nezasedal školní soud, či co)...spíš trapné po celou dobu, ale pro děti nezávadné (až na tu krávu, co pronesla jedna z hlavních aktérek, fakt nevím která růžovka to byla). Jakýkoliv vtip, nádsázka a roztomilost, kterou do příběhu vnášela Reese je ale definitivně pryč a já až teď uznávám, jak skvělá je herečka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama