Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie a Izzy (Milly a Becky Rosso), blonďaté sestřenice Elle Woodsové, se stěhují z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma. Brzy však poznávají, že se od svých spolužaček, které nepomyslí na nic jiného než na peníze, přece jen trochu liší. I proto se proti sestrám některé z nich staví a snaží se je obvinit z porušení zákona. Nastává chvíle, kdy musí Izzy s Annie využít všechnu svou chytrost a šarm, aby očistily svá jména a ukázaly celé škole, že schopnosti blondýnek by neměl nikdo podceňovat ani ve třídě, ani v jednací síni! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi vypadnou oči z důlků z té přemíry otřesné růžové a jejich pohazování hlavou a mávání (nemluvě o tom, že vytvořily jeden celý tanec, kdy jen pohazují blonďatou hřívou a mávají). Jak bylo řečeno tohle s jedničkou ani dvojkou nemá nic společného, je to totiž milionkrát větší blbost. P.S. Taky jste tak žasli nad jejich úžasnou dedukcí u "soudu". Koho by to jen napadlo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Primitivní a nenápaditá jednohubka pro dívčiny školou povinné. V této sortě filmů jsem však viděl spoustu horších filmů (včetně Pravé blondýnky 2), toto "dílo" však ve mně nevyvolávalo přímo utrpení, sestry Rossovy působí (relativně) sympaticky, atmosféra je občas uvolněná, proto tu jednu hvězdičku dám. ()

Reklama

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo říct, proč se stále pokračuje v téhle hloupé filmové sérii pro slabomyslné? Všechno to je tak laciné, trapné, nesympatické, já prostě dále nemám slov! Předchozí díl mohli vydržet jen ti nejsilnější a nejzarytější jedinci, kteří mají imunitu vůči imbecilitě. Ale tohle, tohle přátelé, nevydrží nikdo! Dokonce ani takové podobné individua jako ty v tomhle filmu! Od tohohle prostě utečte! Odpad! ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

to je tak hloupý až je to vtipný :-) ono to ze začátku vypadá, jako když to vymyslel tým bláznů po lobotomii, ale po zdůvodnění proč to britové v usa prohráli mě to nějak začalo bavit. ...konečně sem viděl i jedničku, a je v tom vidět využití stejné šablony, jen posunuté o 10 let, k mladším holkám, s trochu přetaženými styčnými body do extrému. nechápu co se lidem na tomhle tak nelíbilo... ()

bee.el odpad!

všechny recenze uživatele

Legally blonde 1 byl velmi růžový film, ale ráda se na něj podívám znova, dvojka byla už slabší, ale Reese má neuvěřitelný šmrnc, což se o kostnatých nanynkách Legally blondes rozhodně říct nedá. Přišlo mi až trapné, jak se tvůrci snažili stále naznačit, že se opravdu jedná o 3. "pokračování" a přihlouplá dvojčátka stále omýlala jméno Elle Woods... I kdybych přešla fakt, že to nemá s předchozími díly zhola nic společného, není to dobrý film ani sám o sobě - je to asi jedna z nejhorších teen komedií, jakou jsem kdy viděla - dokonce i děsivé Material Girls byly koukatelnější... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama