Reklama

Reklama

Crazy Heart vypráví o zahořklém country zpěvákovi Badu Bleakovi (Jeff Bridges) s podlomeným zdravím a těžkým životním stylem, který se příliš často ženil, příliš mnoho pil a příliš moc let trávil na cestách. A přesto se Bad snaží dosáhnout záchrany, ke které mu pomáhá krásná Jean (Maggie Gyllenhaal), novinářka, která objeví skutečného muže skrývajícího se za muzikantem. (Timak)

(více)

Diskuze

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Marně sháním na netu song The Weary Kind s plné verzi nazpívaný Colinem. Všude existuje maximálně video 54-57 vteřin. Prosím, nemáte někdo typ? Přece to musel natočit celé.....kravina aby nazpíval jednu sloku jenom :-) Díky moc za typy a jelikž se tu příliš nezdržuji tak prosím na walnika@walnika.cz

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

Neviem či viem adekvátne ohodnotiť kvality daného snímku, nakoľko americká hudobná country scéna je pre východo-európanov vskutku neosobná vec. Ja osobne tento film nepokladám za nič extra výnimočné. Jedná sa (pri všetkej úcte) "len" o životopisný príbeh pre mňa neznámeho speváka. 3 hviezdičky dávam v prvom rade za samotný záverečný pocit, ktorý mi tento film dal. A to ten, že skôr - či neskôr v živote opäť stretneme niekoho na kom nám moc záleží. Predsa - "Svet je taký malý". ***

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

niekto tu pisal.. ano tiez som cakal wrestler 2 : s kytarou :) .. ale nakoniec to nedopadlo az tak zle

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Tak tak. Dostal Oscar víc za zásluhy (kariéra) než zaslouženě (zrovna tento sázkanajistotufilm).

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

tak tak, akadémia spláca jeden zo svojich najväčších dlhov

 (hodnocení, recenze)

Nejlepší herecký výkon v hlavní roli Winner: Jeff Bridges for Crazy Heart (2009) Vítěz: Jeff Bridges pro Crazy Heart (2009) gratuluju jeffe :-)

Brmbolec

Brmbolec (hodnocení, recenze)

Ak bude film taký ako to prezentuje trailer tak sa máme na čo tešiť...

alpeew

alpeew (hodnocení, recenze)

Jeff Bridges je takový darling, že filmy s ním nemůžou být špatné nikdy! Ve srovnání s Wrestlerem - ok, ale právě kvůli hl. představiteli musí být tento film zkrátka lepší. Zbožňuju jeho úsměv...

Pattrick

Pattrick (hodnocení, recenze)

Taky mě to napadlo, ta podobnost s Wrestlerem :) ale trailer mě dostal ..

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Tohle bude bez pochyb super. Snad lepší, než wrestler.

bery71

bery71 (hodnocení, recenze)

Že by Wrestler 2: S kytarou? Ne, dělám si srandu, ale ta podobnost v traileru je až vtipná. Těším se.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Tak tohle vypadá hodně solidně... dokonce bych to tipl na prvního Oscara pro Jeffa? No, necháme se překvapit...

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Nelítostný mstitel Christian Bale

Nelítostný mstitel Christian Bale

26.02.2012

Tahle poloha mu nepochybně sedne. V „revenge thrilleru“ Out of the Furnace si zahraje chlápka, který si odkroutil čtyři roky za katrem. Po návratu plánuje sekat dobrotu a žít poklidný život. Jak… (více)

Western nezemřel

Western nezemřel

19.12.2010

To už víme díky kritiky ozpěvované coenovské Opravdové kuráži. Ridley a Tony prostřednictvím své produkční společnosti Scott Free chtějí žánru vdechnout sílu hned ve dvou projektech, které pro ně… (více)

Rozhovor s Jeffem Bridgesem

Rozhovor s Jeffem Bridgesem

16.12.2010

Jeff Bridges je jedním z nejúspěšnějších hollywoodských herců, pětkrát nominovaný na Oscara, který si svým působivým výkonem v nedávném snímku Crazy Heart právem vysloužil tuto prestižní cenu v… (více)

Reklama

Reklama