Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

USA, Německo a Kanada spojili své produkční a herecké síly, a vyblily tuhletu debilitu. Jako by se jednotlivé země předháněli v tom, kdo dá filmu to nejhorší. A skutečně je těžké najít vítěze. Celý film je naprosto hloupý, je to mrhání penězi, mrhání vysílacího času a hlavně mrhání mého času. I to, že píšu tento komentář je mrhání času, protože tento film si ani nezaslouží být hodnocen. Ale bohužel jsem ho shlédl skoro celý a a všechna ta nashromážděná negativní energie musí nějak ven. Ale věřte nebo ne, tohle je ještě horší film, než Armagedon. Těžko uvěřitelné, ale je tomu tak. Kdydy bylo ve filmu více speciálních efektů, alespoň by se tomu mohl člověk vysmát, jenomže místo toho se nás "tvůrci" rozhodli ukamenovat nudnými rádoby dojemnými dialogy, kterých je zde mraky. Doporučuji spíše film Uranus Experiment. Je stejně špatný, ale alespoň se v něm něco děje. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Možná je na čase modlit se za zázrak !!" Předpokládám, že kdyby tvůrci s tímto sdělením přišli už na začátku snímku, i ti nejotrlejší masochisté z řad diváků by si dost dlouho rozmýšleli, zda by přeci jen nenašli příjemnější způsob k promarnění takřka tří hodin života, než se celou dobu modlit, aby se stal zázrak a z téhle zrůdné německé koprodukční kukly se vyklubal aspoň mol, a nejen další (noční) můra na poli katastrofických scifíček.. A přiznejme si, že jeden by se na Davida Jamese Elliota raději koukal jako na poručíka Rabba, ona totiž průměrná epizoda seriálu Jag zabere asi jen necelou hodinu a pak taky jeho scénáristé ví, jak ji zakončit, aby celý předchozí děj nevyšuměl do ztracena, což se však o upoceném Michaelu Vickermanovi říct nedá ani náhodou !! Poněkud mě zklamal i Michael Richard Plowman se svým soundtrackem, protože ten se ve své lenosti poslední léta docela fatálně vykrádá, nicméně hudební složka ještě i tak platí za to nejlepší a nejzajímavější, pomineme-li šanci sledovat Jamese Cromwella, jak hluboko klesl, co tahle televizka Kanaďana Mika Rohla nabízí, a to mě osobně tedy rozhodně ta všemožná klišé, byť je sem tvůrci cpali horem spodem jako do červí díry, rozhodně neiritovala tolik jako ostatní, spíš bych Rohlovi doporučil znovu prostudovat učebnice či alespoň nahlédnout do encyklopedie, co si asi tak normální myslící člověk představuje pod pojmem akční film !! ;) Ačkoliv potíž lze spatřit i v producenty zadaném úkolu vytvořit minisérii, ostřejší nůžky střihače by totiž Vesmírné - Nebo spíš NESMÍRNÉ, co do nudy a sterility ?? - explozi rozhodně prospěly !! ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Dávám zatím jednu..a to jen za obrázky hezky nabouraného měsíce..jinak je tento film nebetyčná krawina, plná nesmyslně blábolících hrdinů, příšerně znázorněných vztahů (rodinných i milostných) a neskutečné scény, kdy se (myslím že to byla Paříž) vznesli všichni lidé na ulici do vzduchu..tohle jsem nevydýchal a vybouchl takovým záchvatem smíchu jako dlouho ne :o)) ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

"Měsíc se srazí se Zemí" ... "A co bude se Zemí?" ptá se pan prezident. God bless America pokud jí šéfujou takoví...lidé. Vlastně je to vypovídající hodnota celého snímku. Jo a Dejve, sice bojuješ se stejnou odvahou a statečností v soudní síni i mimo ni, ale přeci jemom se radši se drž utoho soudu. Takhle si jenom ničíš pověst. 2/10 za ty malinkaté fragmenty uchjázející pc grafiky ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale celou dobu mě napadalo srovnání s Jádrem! To sice bylo taky hoooodně přitažené za vlasy, ale každá - byť sebeúsměvnější věta či teorie, byla alespoň podložena fundovaným vědeckým vysvětlením. Zato tady se s tím scénaristé vůbec nemazali ! Což by samo o sobě ještě šlo tolerovat, to by ovšem zbytek "příběhu" nesměl být k prasknutí nacpaný všemožnými klišé, které si dokážete představit... Armagedon byl sice blbej jak putštok - leč aspoň zábavnej... distingovanější Drtivý dopad stál vždy ve stínu svého mnohem úspěšnějšího "bratra"... Vesmírná exploze je bohužel jen nebetyčně blbá! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama