Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Se Zdeňkem Troškou po stopách natáčení neslavnějších českých komedií. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Ať už má člověk trilogii Slunce, seno ... rád, nebo se jí radši vyhýbá obloukem, nelze jí upřít to, že její úspěch a populárnost nemá v naší zemi obdoby. Bylo zajímavé vrátit se po čtvrtstoletí od natočení prvního dílu zpátky do míst, ve kterých vzniklo množství nezapomenutelných scén a nesmrtelných hlášek, a vidět herce, na kterých se rozličně podepsal zub času. Vznik "letní trilogie" nebyl rozhodně bezproblémový, ale očidividně o to větší psina byla poté na place, o čemž svědčí právě tento dokument. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem příznivce bláznivých komedií a Trošky, ale po zhlédnutí tohohle dokumentu jsem musel svůj pohled malinko přehodnotit. Troška v té době byl bezesporu zdatný manažer a s ohledem na to, že minimálně první film z té série vydupal skoro z ničeho i hodně dobrý režisér, což sice zdánlivě je totéž, ale není to to samé. Žádný manažer nedokáže vtisknout duši a být zároveň takovým poetou. Dokázat v současné době něco podobného, jako dokázal u prvního dílu je dle mého soudu zcela nemožné. ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná vzpomínka na tuhle českou filmovou raritku. Je vážně hezké vidět, jak se místní zapojili a bavili se u natáčení. Tohle je takové šetrné natáčení, které vesnici spíš pomůže než aby ji vyždímalo, moc pěkné. Jinak dokument jako takový svojí formou kdovíjak nezaujal, je to spíš taková televizní forma bez hlubšího smyslu. 3/5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I já mám rád trilogii Slunce, seno…takže jsem tento krátký dokument samozřejmě rád viděl. Nikdy není od věci zavzpomínat na tu prdel, kterou si vždycky rád pustím znova. Vyprávění Trošky, členů štábu, vesničanů kteří tam hráli i samotných herců – každý přinesl nějakou tu zajímavou historku nebo vlastní vzpomínky a já si je rád vyslechl. Něco podobného, zábavného a hlavně kvalitního se už asi nikdy nikomu u nás nepodaří natočit. Bohužel… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama