Film, který zachycuje cestu jedné bytosti autobusem. Vše se zdá být normální, vedle něj je jen položená ryba v igelitovém pytlíku. Nebo ne? Stačí zapnou hudbu a vše je hned jiné, než se zprvu zdálo. (Jozie)
Dever
D.Moore
To se musí vidět.(9.5.2010)
heyda
Hororový animák, který vás nedostane příběhem, ale velmi dobře vytvořenou atmosférou - bouřka, déšť, prázdný autobus, vynikající hudba a solidní animace. Nevybavuju si jiný animovaný kraťas, u kterého bych se býval lekl, proto mé hodnocení 4 hvězdičky.(25.2.2011)
Sprite
Celý film najdete zde - http://www.youtube.com/watch?v=OGW0aQSgyxQ(16.8.2011)
blackrain
Bouřka a hororová hudba, to je ideální kombinace, která spolehlivě navodí tu správnou atmosféru. Obyčejná cesta odněkud někam pak dostane úplně jiný nádech. Asi si přestanu pouštět MP3 v autobuse, co kdyby moje Nightwish vyvolaly podobnou reakci?(28.5.2010)
zipper111
Na to že to dělal jeden člověk, to teda potěš pytel...(28.11.2009)
darkrobyk
Roztomilý horůrek. Roztomilý? Děsivý! Pokud máte doma rybičky, tak z toho neusnete. Já už si vedle nich muziku nepustím. Celkově skvělá atmosféra - bouře, větve stromů, zmítající se ve vichru, úderná hudba a nemilé překvapení. http://www.youtube.com/watch?v=OGW0aQSgyxQ&feature=related(20.3.2011)
Sfinkter
Umě vybarvená hororová atmosféra a jeden malý cestující, který předčí většinu individuí z pražského metra.(23.7.2010)
pufina
Unikátní rybička, ale očividně nemá ráda dunivou hudbu.(25.11.2011)
Herráček
I kdyby to nedělal ten všemi proklamovaný jeden člověk... Nápad je výbornej... Jen pointa trošku otřepaná...(26.5.2010)
showxman
Na 7 minut hodně slušná atmosféra.(21.2.2010)
Abiosis
*RYBKY A INÍ BUBÁCI* Veľmi pekný, krátky animovaný film, ktorý - i keď je z radu tých hororových - skôr pobaví ako vystraší. Hlavná postavička je veľmi milá a každý si ju hneď musí obľúbiť. To isté platí aj o netypickom pasažierovi v podobe nevinne vyzerajúcej rybičky. Temná atmosféra je pôsobivá a prítomný humor neruší a je zároveň skvelou súčasťou filmu. Pre mňa je veľkým plusom, že film nie je jedným z tých, kde sa autor spolieha iba na záverečnú pointu a všetko, čo jej predchádza, býva často len bezvýznamnou výplňou. Verdikt v 1 vete: Úmorných 8 rokov práce natlačených do kvalitných 7 minút filmu. 12.11.2010(12.11.2010)
Borwill
Atmosféra čerpajúca z horrorových skuseností, tvorcovia tam dosadili prvky ktoré môžme pozorovať v horrorovej tvorbe už vyšše osemdesiat rokov.Je to zaujímavé si to pozrieť v takomto animovanom prevedení. 75%(14.7.2010)
zdeny99
Samotná pointa je neskutečná a příběh je vynikající. Snímek má výbornou hororovou atmosferou již od počátku. Pochmurné počasí, rozzuřený pes za plotem, který kdekoho vyleká a příběh v autobusu je sám o sobě jeden veliký horor. Malou výtku mám pouze k animaci, ta přece jen mohla být krapet propracovanější. To ovšem nemění nic na tom, že tento snímek patří k těm nejlepším mezi krátkometrážními a animovanými.(5.2.2011)
AngelBuffy
Skvělá animace se skvělým příběhem.(25.8.2011)
VooDoom
Klobouk dolů, jestli to dělal pouze jeden člověk! Líbí se mi grafické zpracování, ale i nápad...Pozor na osamocené rybičky v autobuse :-))(14.4.2010)
Aelita
"A teď vás, rybky ňamky, zbaštím." ___ Jako výsledek "asi šesti let strávených v ložnici s počítačem", jak se přiznává sám autor, je to skutečně horor ilustrující, jací démoni na nás z virtuality útočí a požírají nás i náš životní čas. ___ Domovská stránka: http://www.chrisj.com.au/thepassenger/movies.html(8.12.2011)
cogi
Nejdřív jsem chtěla dát tři hvězdičky, ale chytré využití rybičky mě přinutilo ke čtyřem(13.4.2010)
Rehooo
One man show, to se musí ocenit.(23.1.2011)
Kryat
Parádní filmík se skvělou atmosférou. Osmiletá práce jediného člověka... ke shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=OGW0aQSgyxQ&feature=fvw(12.3.2010)