Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Recenze (295)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně špatný film. Těšil jsem se, že to bude alespoň dobrá blbá zábava, ale ani to ne. Jen a pouze nuda. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film. Tedy spíše "film". Herecké výkony jsou na úrovni přetvařování bezdomovců, že oni neukradli tu tašku s chlebem, vodkou, pivem, ovocem, televizí, pračkou a autem. Lorenzo Lamas musí za sebou mít hodně plastik a ty vlasy určitě nejsou jeho. Jediná "koukatelná" je Deborah Gibson, která však nepředvede své vnady tolik jako svůj velký nos (škoda!!!). Geniální je však zápletka, která zahazuje všechno dosud viděné a odvaha tvůrců z Asylumu je neskutečná. Že natočí brak věděli, ale látku si vybrali vcelku zajímavou (odvážnou a dostatečně uhozenou). Naštěstí pro ně nejen triky, ale snad všechno ve filmu je na tragické úrovni. Žralok, co sestřelí letadlo za letu nebo chobotnice, co si hraje s ponorkami ... ne nebudu nic říkat. Tohle se na jednu stranu musí vidět, aby jste "pochopili" a na druhou vám musím říct nekoukejte na to, protože je to zahozená hodina a půl života, bez výsledku. Pokud by tohle někdo prohlásil za komedii, hodnocení by bylo tak 2-3x větší:)). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém Lorenzo Lamas přehrává všechny ostatní o několik kvalitativních tříd již z principu nemůže být špatný. A také, že není. Především díky závěrečné dvacetiminutovce, která je bez nadsázky vrcholem déčkové kinematografie, o kterém se zdávalo maximálně tak Edu Woodovi. A to ještě jen v těch nejdivočejších snech. Prostě "instant classic", která ani v nejmenším nedělá ostudu svému názvu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ale, pár triků tam bylo - když žralok překousl loď, sežral letadlo, překousl most v San Franciscu - chobotnice napadla vrtnou plošinu........Zas tak katastrofické to nebylo. A navíc, docela slušné dialogy. Snad jen to, že Lorenzo Lamas, přesto že má ještě vlasy a culík, je stará vražda!Kaliformské pobřeží je terorizováno dvěmi prehistorickými nestvůrami. Ty navíc spolu bojují o dominantní postavení v moři. Film je další projekt společnosti Asylum. Hlavní role jsou dány hvězdičce pop music Debbie Gibson a známému herci béčkových filmů Lorenzo Lamasovi. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Těšila sem se na mega akci a gigantickou podívanou a dostala jsem jen létajícího žraloka, který dává přednost železu a chobotnici, která v boji dělá zásadní chybu,... nehlídá si chapadla. Zbytek nudy obstarala lidská účast na tomhle omylu :-( [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Obří chobotnice s hrůzostrašným okem vs. megažralok plující rychleji než stíhačka letí vs. Lorenzo Lama(s). Hrozná sračka, jakou ani nemá smysl rozebírat. Že já se na tohle nechal zhypovat... Jedna hvězda za žraločí skok na letadlo. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní trhák Asylumu! Ukrutná zrůdnost, která je z poloviny(!) tvořená opakujícími se scénami! Žralok snídá Golden Gate a chobotnice hraje s ponorkami baseball, tohle fakt nemohl natočit člověk! Příšerná nuda, v traileru je vše podstatné, nečekejte o moc wtf záběrů více, i když žralok, kterej v závěru napadne ponorku, stojí za to, má rozměry asi padesátitisícovýho města (ničeho s mírou - tohle heslo tloukli od narození asylumákům do vygumovaných hlav). Prostě totální demence, tohle může bavit jen po sedmdesáti osmi litrech piva... jak se to vůbec může dostat ven mezi lidi na regály dvd půjčoven?? Tisíckrát humus, tomu se nejde už ani smát, prostě mě zaráží, když už točím takovej shit, tak přece nebudu tak blbej, abych cpal do filmu šestkrát tu samou scénu, to jako si myslej, že to lidi neprokouknou?? Ty vole, zlatej Uwe a radši deset jeho Bloodraynů... a to bych nevěřil, že tohle někdy napíšu... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Za sebe jsem nanejvýš spokojen. :) Mega Shark vs. Giant Octopus je samozřejmě Asylum SKRZ NA SKRZ. Zároveň dává ale příležitost využít totální béčkovost Asyláků v té největší možné koncentraci a výsledný tvar je tak vlastně čirou esencí toho "nejlepšího" co studio kdy vytvořilo. Absolutně imbecilní efekty (v ostrém protikladu s několika záběry mydlících se monster, které jsou imho velmi OK), herecké výkony až na nečekaně slušnou Deborah víceméně pod bodem mrazu (Lorenzo nezklamal :), opakování záběrů (a také herců) dohnané am absurdum (ten Holly shit chlapík z letadla má ve filmu 4 (!!!) role), nelogické trhliny na každém kroku (Megalodon dosáhne rychlosti zvuku a pak nesežere pitomej batyskaf? JOO!), výprava zoufalá (odkdy se ponorky řídí joystickem? :)) a na závěr absolutně nefunkční romantická linie u které se budete opravdu řezat smíchy (a možná je to dokonce i záměr). Přihlédneme-li navíc k faktu, že na film nepadá stín v podobě přiživování se na žádném ze současných blockbusterů, máme tady co do zábavnosti nejlepší Asylum EVER. No a když si navíc zavzpomínáme na klasické naivní japonské monster horory, které měly stejně hloupé scénáře a obludy se od těch asyláckých lišily jen tím, že nebyly okatě digitální, ale okatě gumové... Snad těch mých 5 pochopíte ;) P.S.Jsem normální. Vážně.. V rámci možností.. Ale Asylem se už nějakou dobu prokousávám a náramně si to užíám... It rises!! ()

BadoXXII odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by chcelo veľké plátno a 3D !!! Scéna keď žralok vyskočí k oblakom aby chytil lietadlo je nezabudnuteľná. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

3DD!3 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. Trochu zvrhle jsem se na tenhle film (?) těšil, ale tohle bylo vážně trochu moc. Násilím jsem se donutil to dokoukat abych už to nemusel nikdy absolvovat znovu. Jo a Lorenzo Lamas je oproti zbytku ansáblu pan herec. Nikdy víc. No to mě podržte! ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Po 10-tich minútach som si uvedomil, že môj moj voľný čas je príliž vzácny na podobné odpadky. Chvalabohu... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo myslíte ako by dopadol podmorský súboj na život a na smrť medzi žralokom a chobotnicou? Kto by zvíťazil? Čo by bolo silnejšou zraňou, ostré zuby alebo dlhé chápadlá? Ťažko povedať. No určite by to bola poriadne brutálna mela. Zvlášť keby sa do seba pustili megažralok a obria chobotnica. Žralok, čo bez problémov potopí veľký vojenský torpédoborec a chobotnica, čo hravo strhne do hlbín celú ropnú plošinu. "Mega Shark vs. Giant Octopus" - neľútostný súboj gigantických prehistorických morských netvorov. Ktorý z nich je mocnejší? * ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Kvůli zhruba třem scénám to stojí za to. Zbytek filmu tvoří taková ta klišé, která spíše serou než pobaví. Tu scénu s letadlem jsem si musel ale pro jistotu přehrát několikrát za sebou, nevím, jestli je úžasnější samotné zpracování téhle situace, nebo vůbec ten nápad, případně ta skvělá bezprostřední reakce toho nešťastníka přímo v letadle. Nechápu, proč takovéhle filmy dávají rovnou na dvd nebo video, když by to bylo stokrát lepší v kině. A fandil jsem samozřejmě Velkému Cthulhu. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

OMG, to dementní téma, ty fotky na studna.net ...! Tenhle film prostě musím sehnat, takovou srandu si nenechám ujít:-D. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se žralok zakousne do ponorky a zamává s ní, budiž, ale sundat letadlo letící v několika kilometrech, to už je umění! Nejhezčí jsou úvodní záběry zasněžených štítů hor s prostřihy do mořských hlubin. Hejno kladivounů nemá chybu! Jinak je to klasické Asylum s příšernými hereckými výkony, dobrou hudbou a pěknou kamerou. Tedy s použitím feromonů na žraloka a chobotnici bych byl skeptický, ale třeba by to fungovalo. Nemá cenu se dohadovat, proč jim neublíží ani torpédo, jelikož jde o fantastickou ptákovinu. Akce jede až na doraz a fyzikálním zákonům navzdory. Slušná komedie jako celá série nejen s megažralokem od Asylum. ()

Reklama

Reklama