Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nečudoval by som sa, ak by rozpočet Asylumu stál na financiách od ľudí, čo si chcú zahrať vo filme. Iná možnosť ma proste nenapadá. Prečo by inak stále zaberali ten komparz? Stále a na dlhé zábery v detaile. A prečo by zas a znovu pridávali nové postavy, ktoré si odohrajú svoj štek a zasa zmiznú. A dvojníci!! Okrem fakeového Bryana Cranstona v jednej z hlavných úloh, ešte napodobenina Petera Coyotea a v tej istej scéne človek, o ktorom som si dobré tri minúty myslel že je to Michael Ironside! A Lamasov come back :) A nesympatická treťotriedna pornoherečka, spolu s tým japoncom tvoriaca neuznalý, avšak jedinečný, najNEsympatickejší filmový pár vôbec. Toľko k obsadeniu. Ďalej klasické ukradnuté zábery z prírodopisných dokumentov, žiadna dramaturgia (kostýmy?rekvizity? Asylum!), opakované zábery, dokonca aj tá hláška - zas a opäť - tá hláška, ako ešte furt nie sme pripravení... Trash treba hodnotiť srdcom. A tento mi k nemu neprirástol, pretože je tak neskonale debilný a vážne sa tváriaci, až je to nuda a aj keď si odmyslím fakt, že to asi úplne vážne myslené nebolo (a že som pár krát dostal prudký záchvat smiechu), furt je to len 90 minútové nezaujímavé naťahovanie jednej jedinej scény. Scény ako sa parta magorov, u niekoho v pivnici, hrá že sú v ponorke, že sú vedci a honia príšery. Výsmech ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A to znáte ten vtip, jak letí velké letadlo plné cestujících a najednou se objeví žralok a sežere ho? Tak ten byl dobrej ... ale má to ještě pokračování; letí si takhle stíhačka na 6-5-0, když se najednou objeví statický chapadlo a začne se klepat obraz a panickej křik, který ukončí pohyb statického chapadla přimo na stíhačku, která během akční scény pravděpodobně přišla o rychlost i veškerou ovladatelnost :D :D Jako Akční / Fantasy / Sci-Fi je to odpad - jako komedie to je to ale perfektní! PS: scéna s bitevní lodí, která z děla střílí kadencí stejnou jako má zbraň H&K MP7 (mimochodem palba je graficky domalovaná asi někde v malování formou funkcí cut - paint) a turbo žralokem ve vesmírný vodě, během čehož Lorenzo Lamas sedí někde v Červeném Trpaslíku ve velíně a pořád zvedá a pokládá telefon a hlavní hrdinka hraje někde na Atari Space Invaders, zakončená sežráním lodě uprostřed oceánu a následným kousnutím do Golden Gate neměla chybu xD ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Těžce nezvládnutý film plný mizerných efektů, nezamýšleně směšných replik a vaty v podobě zbytečného tlachání. Nemůžu si pomoct, ale když vidím ostré hochy se samopalem a černými brýlemi, jak stojí v pozoru a hlídají, musím se smát. No a když přijde na scénu Lorenzo Lamač, jde celý film ještě o úroveň níž. (518.) ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní trhák Asylumu! Ukrutná zrůdnost, která je z poloviny(!) tvořená opakujícími se scénami! Žralok snídá Golden Gate a chobotnice hraje s ponorkami baseball, tohle fakt nemohl natočit člověk! Příšerná nuda, v traileru je vše podstatné, nečekejte o moc wtf záběrů více, i když žralok, kterej v závěru napadne ponorku, stojí za to, má rozměry asi padesátitisícovýho města (ničeho s mírou - tohle heslo tloukli od narození asylumákům do vygumovaných hlav). Prostě totální demence, tohle může bavit jen po sedmdesáti osmi litrech piva... jak se to vůbec může dostat ven mezi lidi na regály dvd půjčoven?? Tisíckrát humus, tomu se nejde už ani smát, prostě mě zaráží, když už točím takovej shit, tak přece nebudu tak blbej, abych cpal do filmu šestkrát tu samou scénu, to jako si myslej, že to lidi neprokouknou?? Ty vole, zlatej Uwe a radši deset jeho Bloodraynů... a to bych nevěřil, že tohle někdy napíšu... ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Co jsem chtěl, to jsem dostal - ultrašpatnou hovadinu s neexistujícími hereckými výkony, tristními efekty a přiblblou (ovšem nakonec vlastně atraktivní) zápletkou. Stokrát opakované stejné záběry a do popředí cpané komparzisty - vojáky, kteří pouze drsně čumí, beru už jen jako třešničku na dortu. Nasmál jsem se dosyta a o to mi šlo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)

Reklama

Reklama