Za to, že poznám minimálne polovicu súťažiacich necelebrít osobne.(13.4.2010)

• Flipper

Slovensko nemá celebrity. Sú to len vymedializovaný talentovaný ľudia, ale do osobnosti , ktorú môžte uznávať to majú ďaleko. Banášová spí zo svojím tanečným partnerom, Flašík si posiela SMSky, Fialová preafektuje večer a """""""humorné""""""" komentovanie Bednárika by som nechcel počúvať ani v hrobe. Prvá séria bola možno na hviezdu, ale tie isté tance si (keď už) radčej pozriem od profesionálov a nie Cha-chu od Polnišovej. Hlavne posielajte SMSky...(13.6.2009)

• genetique

Show bola zvládnutá skvelo. Trošku to síce bolo premedializované, ale tvorcovia si dali naozaj záležať. Opačná strana je, že tanečné súťaže ma obchádzajú na míle a postupy tanečných pár bola jedna veľká fraška. 35%.(7.6.2009)

• MM_Ramone

Produkt pre nenáročných televíznych konzumentov, ktorým stačí sa večer vyvaliť na starý gauč a čučať na to ako na obrazovke poskakujú v žiari reflektorov slovenské pseudo-celebrity. Úroveň ich tanečných schopností je hodnotenená porotou štyroch mediálne známych odborníkov, ktorí to berú tak vážne ako keby už na svete na ničom inom nezáležalo. Ešte si pamätám, že to celé moderovala vrcholne nesympatická Zuza Fialová. Ale esemesky od divákov sa len tak sypali. Sledovanosť výborná, návratnosť investícií zaručená, miliónové zisky. Veď predsa o to šlo. *(9.9.2009)

• NinadeL

Zajímala jsem se o účast Ivety Bartošové a shledala jsem, že ve srovnání s českou verzí může být na sebe ČT ještě docela hrdá ;)(19.10.2009)

• Smok

Jedna za snahu a tvrdé tréningy niektorých celebritných jedincov.(13.5.2009)

• Davies182

Hvězdičku za občasné vtipné laškování mezi tanečními páry a další pak za hezkou choreografii pár tanců.(8.6.2009)

• SarumanKo

Mohutná a nechutne zmedializovaná šou, ktorá je žiaľ vrcholom slovenskej večernej televíznej produkcie. Kŕčovité poskakovanie celebrít, ktoré celebritami nikdy nebudú (čo ten pojem vlastne zahŕňa?), hodnotenia premúdrelej poroty a potreba opakovať sms-kové štvorčíslie každú druhú sekundu vysielacieho času - toto je Let´s Dance. Tú jednu * dávam za stále sviežu moderátorskú dvojicu Adelu a Pyca a komentáre Jozefa Bednárika, asi jedinej "celebrity", ktorá v tomto odpornom kŕči za niečo stojí. (30%)(11.4.2010)

• rastlinka

Jedna za to, že sa na obrazovky dostala aj štipka kultúry - tanec.(20.1.2010)

• corona

Nedeľný večer sa dá určite stráviť lepšie ako pozeraním na trsajúce markízabrity a Petra, bolo ti toto treba???(16.5.2009)

• JARDAHONDA

Život se netočí přece jen kolem celebrit...Oceńuji pouze to,že se některá "jakože" hvězda naučí "celkem" tančit pod vedením zkušených tanečníků..Takže za tu námahu 1 *(11.11.2011)

• Zandelee

ultimatny odpad ukazovania stupidity a nafukovania slovenskych celebrit (A aby ste si nemysleli, ale ani len za tú interpunkciu mi to nestojí.)(17.5.2009)

• BloodMax

Některé pořady bych na veřejnost ani nepouštěl...člověk vlastně nikdy neví...komu by to mohlo ublížit...hlavně psychicky... Nevím jestli společnost upadá nebo jestli na tyhle věci už nemám věk, ale o tom druhém silně pochybuji... Všechny pořady a reality show jako např. Big Brother, Superstars a hledání talentů apod. jsou jen dobrý nástroj, jak z hlupáků (hlavně teenagerů) někdo dokáže vytáhnout peníze...nezáleží ani moc, kdo co umí, ale jde jen o pouhé image, které často také pokulhává...no máme se asi na co "těšit"...(10.7.2010)

• sellsakul

Veľmi tažko sa hľadajú slová na komentovanie...(26.6.2009)

• kebom

Ježiši Kriste, to čo malo byť?(1.11.2009)

• rscott

Show, kde sa naše "celebrity" môžu znovu zviditeľniť...asi majú na to málo možností a tak sa dajú do televízie aby im ľudia posielali hlasy a bulvár mal o čom písať. Televízia sa musela neskutočne nabaliť. Keby tam aspoň tancovali medzi nimi aj ľudia z davu hodnotenie by bolo vyššie.(28.6.2009)

• klúčik

Takéto tipy relácií nemusím. Ak budú posielať veľa telefonátov tak to budeme mať v tv stále a naopak. O tom to je...20%, za hudbu a spevákov.(5.4.2010)

• zdeny99

StarDance patří mezi ty nejkomerčnější pořady, které vznikly po úspěšné první řadě "Superstars". Superstars byla po dlouhé době nejsledovanějším pořadem a lámal doslova rekordy, proto Nova sáhla po obdobném pořadu. Vyměnila zpěv za tanec a místo neznámých zpěváků vsadila na známé tváře obrazovky. Výsledkem byl na výrobu velice snadný pořad, a to již po stránce finanční, tak i na vymýšlení scénářů a svojí lehkostí se pokoušel ohromit co nejširší okruh lidí. Nakonec se na něj dívalo poměrně dost lidí, ale svojí lehkostí uchvátil jen důchodce, nezaměstnané a ženské, které celý život jen sedí před televizí. Podle mne se jedná o dobrý komerční tah, ale hodnota pořadu je velice pod průměrem.(25.5.2011)

• BathoryMan

Nijaké iné hodnotenie si tento vymívač mozgov pre s/prosté Slovenské obyvatelstvo ani nezaslúži!Len 10 minút sledovania tohto shitu mi stačí aby som sa sám seba pýtal:Preboha,kde to žijem?(7.6.2009)

• KoRner

To tu bola Surovcová? Či si to mýlim s niečim?! Každopádne tá * je za ňu.(17.9.2009)