Reklama

Reklama

Smash Cut

  • Kanada Smash Cut (více)
Trailer

VOD (1)

Neúspešný režisér nízkorozpočtových filmov sa rozhodne vylepšiť ich autentickosť používaním rekvizít, ktoré sú časťami tiel jeho obetí.
Režisér Able Whitman trpí frustráciami zo svojich neúspechov vo filmovom priemysle. Jeho snímky sa stretávajú s kritikou nielen odbornej verejnosti, ale aj publika. Able by si rád napravil svoje renomé. Nešťastný režisér sa ide odreagovať do striptízového klubu, odkiaľ si chce domov odviezť Gigi, jednu zo striptérok. Cestou však majú ťažkú nehodu, ktorú Gigi neprežije. Able si nevie rady, kam ukryť jej mŕtvolu a nakoniec príde na originálne riešenie – časti jej tela použije ako rekvizity vo svojom novom filme. Dokončenie plánovaného projektu si však vyžaduje oveľa viac autentických rekvizít. Je jasné, že Able ich musí zaobstarať akýmkoľvek spôsobom... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

JAn 

všechny recenze uživatele

Hamlet is the greatest work in a history of English literature. Murder, incest, fear, insanity, suicide, murder after murder until the stage is littered with bodies ! Nahláškovaná, skrz na skrz laciná groteskní podívaná, co přetéká zábavnými odkazy a solidními nápady. Nestárnoucí David Hess opět dokazuje, že na to má, Sashi Grey sluší i jiný žánr a Berrymanův příčesek je prostě k popukání. Demarbremu se s ohromným nadhledem podařilo přenést atmosféru z natáčení do filmu samotného. Nádherná konceptuální pocta Lewisově práci a zároveň guiltiest pleasure of all time. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem měl odpadové hodnocení podepřené pouze vtipnou hláškou o tom, jak mi nervové buňky při sledování Smash Cut páchaly sebevraždu, ale když teď vidím od několika lidí poměrně vlídné přijetí, nedá mi to napsat něco víc. Častokrát si všímám, že když se v nějaké nové (odpusťte mi ten výraz) sračce objeví některý ze známějších herců ze starých kultovních/zapadlých hororů, skákají jejich zatvrzelí fanoušci nadšením do stropu, protože je to "vynikající pocta", "béčko jako z osmdesátek", "maximální guilty pleasure" apod. Ačkoli je to většinou kravina prostě proto, že je to kravina a její účastníci nemají a nikdy neměli ani zbla talentu, popřípadě už o všechen přišli. Tvořit tyto retrosračky pro mě jednoduše postrádá smyslu - v minulosti jich vzniklo až dost. Nehledě na to, že "vzdát poctu" přece nemusí znamenat (a neznamená!) kopírovat své předobrazy se vším všudy, i s jejich laciností, brakovostí a hloupostí. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Film určený především jako tribute několika starým tvářím (v čele s otcem gore subžánru, H.G. Lewisem), který asi ani neměl vyšší ambice, než jen dát dohromady pár těch starých tváří, užít si srandu během natáčení a potěšit (primárně) nějaké ty zasloužilé fandy. Vznikla tak naprosto nenáročná, ne úplně plnohodnotná, celkem zábavná (a zhruba ve stejné míře i nudná) taškařice. Nic co by stálo za větší pitvání. ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivý film o režisérovi, který točí strašlivé filmy. Onen fiktivní režisér si tragédii svého nenadání uvědomuje. Z tohoto beznadějného tvůrce udělají okolnosti sériovo-masového vraha. A dokonané vraždy přinášejí mu přesvědčivé rekvizity a inspiraci (točí splatter horory). Při cestě za natočením vysněného filmu se již nehodlá, nemůže, nesmí zastavit. Nejdříve zabije omylem, následně promyšleně, nakonec zabíjí z nutnosti... Pak už ten kolotoč jen pokračuje až do mého úplného znudění. Strašlivý však není jen obsah, ale i způsob, jakým se prezentuje. Hádám sice, že si jej Demarbre zvolil záměrně, aby přehnal a zparodoval postupy, které definují filmové dno, jenže se tak sám a dobrovolně ocitl na dně též. Herci jsou příšerní, kamera se honí jak nějaký automat za každým jejich pohybem, střih uvnitř jednotlivých scén je jen k tomu, aby se mohly střídat záběry, ale jinak trhá scény na kusy, gore propriety jsou očividně latexové (co na tom, že záměrně), vtipy nanejvýš trapné, "hororovost" je převzatá odněkud z Addamsovic rodiny, ovšem zcela chybí její šarm, citování různých filmů je hrubé, primitivní... Celková úroveň odpovídá práci gymnaziální třídy, která dostala za úkol secvičit scénku na společenský večer školy v přírodě. Hlavní odlišnost spočívá v tom, že v takové třídě se většinou najde dost lidí se smyslem pro humor a jejich scénka je vtipná. Smash Cut zkrátka dokonale ukázal, jak se nemá dělat to, co se zdařilo stvořit v seriálu Garth Marenghi's Darkplace. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že po Smash Cut půjdou i diváci, kteří neinklinují k béčkovým sračkám. Důvod je jasný a předem promyšlený. Sasha Grey. I já chtěl především vidět jak se roznožka popere s rolí v "neporno" filmu, ačkoliv coby vyznavač béček bych po této taškařici stejně sáhl. A jasná je i další věc. Na Sashu se dobře kouká ať už hraje v čemkoliv, ale kdovíjaká herečka to není. A samotný film je samozřejmě sračka nehorázná, kde se vraždí filmařskou klapkou a vydloubávají oči ze silikonových masek, jen proto aby tu bylo hooodně krve. Nicméně takových hovadin je plný trh ale žádná nemá Sashu. Zatim... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama