Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Idahou 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech: Jde to dolů. Nesmysli se kupí, stylovost a trošku i atmosféra se vytrácí. První díl přinesl sice trochu pilotního klišé, ale také určitý příslib. Bohužel druhý díl hraje moc na city a vlastně si ho už ani nepamatuji. Třetí jsem dokoukal teď a je to takové nemastné, neslané. Sullivan Stapleton nedostává prostor v akčních scénách, což za jedno působí prostě debilně, za druhé je to zbytečné, jelikož má množství zkušeností ze Strike Back. Celkově tenhle seriál míří do zapomnění. Vtipné je, že Sullivanův bývalí parťák - Phillip Winchester má teď také vlastní seriál, jenže u něj vypadal pilot na průser, ale teď jde seriál nahoru a to především díky akci. Což je přesný opak Blindspotu. Pokud nepůjde kvalita dílů nahoru, tak se s Blindspot rozloučím ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle matroš Vás hned po první dílu vtáhne do sebe a ne a ne Vás pustit, dokud nedojdete až k poslednímu dílu. Akce, střílečky, obsazení, padouši a rychlé tempo jsem velmi rád kvitoval. Bohužel až moc alibisticky čistá FBI a roboticky vždy správné rozhodnutí ze strany týmu po první sérii, Vás lehce otravují. Další série jsem dostával to samé stále dokola. Vyzdvihnu ještě poslední sérii, která s kartami dost zamíchá, jen závěr mohl by být lépe propracovanější, aby mohla přijít ta třešinka na dortu. Poslední věc bych zmínil charakter postav a jejich hloubku, která není bůhví jaká, jelikož se pořádně s nimi díky té záplavě akce neseznámíme, což je dost škoda z mého úhlu pohledu. Jinak hodnotím pozitivně a mohu doporučit. ()

Reklama

Killingjoke 

všechny recenze uživatele

Pilot: Je to takové nemastné, neslané. Je pravdou, že od první do poslední minuty je to jedna velká akční jízda a divák se skoro nestihne ani nadechnout. To však může být onen problém, který mi na tom vadí. Připadá mi, že v tomto tempu jsou leckdy jednotlivé scény násilně a uměle šroubovány k sobě, což sebou samozřejmě přináší množství logických lapsů, které jsou v některých případech na můj vkus opravdu moc velké. Jaimie Alexander i Sullivan Stampleton jsou ve svých rolích sympatičtí, to je však asi jediný důvod proč pokračovat ve sledování dalších epizod. Zbytek mě prostě míjí a Blindspot hold není seriálem pro mne... ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok mi tak nejak dával nádej na tajomnú krimi, ale postupom času sme sa dovliekli snáď až k ekológii. Prvé dve série v podstate uzavreli hlavný dej a nasledovala séria s bratom i tá bola tak nejak akceptovateľná, ale potom to bezduché trápenie bolo ukončené tak nejak zhurta a dúfam, že už nebude pokračovať. Inak podľa jednotlivých dielov je CIA taká teroristická organizácia pôsobiaca po celom svete. A aj rôzne nezhody medzi FBI a CIA v tomto seriáli sú na pováženie. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)
  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)

Reklama

Reklama